Προς το περιεχόμενο

Οι φίλοι μας οι Ιαπωνες....


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη εχω διαβασει ενα σωρο κολακευτικα λογια στο noiz για τους γιαπωνεζους σκεφτηκα να παραθεσω και την αλλη πλευρα τους, ετσι λογος να γίνεται, να υπάρχει κάποια ισορροπία αλλά και για να διασκεδάσουμε. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να σημειώσω ότι τους πάω πολύ και σε κάποια πράγματα θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά. Το ποστ αυτό όμως αναφέρει τα άλλα...

 

Να σημειώσω ότι ειχα την ευκαιρία να τους ζησω και να αλληλεπιδρω καθημερινα με γιαπωνεζους/ες για καμποσα χρονια. Ειχα 2 συγκατοικους γιαπωνεζους με τους οποιους ειχαμε αναπτυξει ενα σωρο θεματα και ειχαμε αναλωθει σε ατελειωτες συζητησεις. Παραθετω τα συμπεράσματά μου λοιπον παρακάτω:

 

- Οι γιαπωνέζες δεν ξυρίζονται. Συντηρούν μικρούς αμαζονιους εκει κατω.. ΟΛΕΣ τους.

 

- Οι γιαπωνέζοι θεωρούν το μάυρισμα από τον ήλιο 'γυφτιά' και κακογουστο. Θυμαμαι μια παρεα γιαπωνεζων που ειχε ξεκαρδιστει και κοροιδευε μια κορεατισα (νταξ ξερουμε για την ιστορια κορεας-ιαπωνιας) που ειχε μαυρισει χωρις να το επιδιώξει σε ταξιδι της στο Miami (και φυσικα ηταν σουπερ εξωτικος κομματος). Οταν μου εξηγησαν το λογο (κοιτα πως εχει γινει) αισθανθηκα καπως μονος και τους λυπηθηκα λιγακι.

 

- Οι γιαπωνέζοι, ειδικότερα οι παλαιότερες γενιές, φοβούνται τους ξένους και είναι ρατσιστές. Και λογικο ειναι αν εισαι 1,50 και μοιαζεις με παιδακι να φοβασαι και να μη γουσταρεις τους τσολιαδες δυτικους... Οσο αφορα τους ασιάτες, αν ειναι λιγάκι σκουρόχρωμοι την κάτσανε.

 

- Οι γιαπωνεζοι θαυμαζουν τους αμερικανους και προσπαθουν σε πολλα να τους μοιασουνε. Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει επηρεάσει τους ιάπωνες (με τη θέλησή τους) περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα παρόλο το ναγκασάκι και τη χιροσίμα. (Παιζουνε baseball κάργα, παρακολουθούνε NBA με μανία και αγχώνονται για την πολιτιστική τους κληρονομιά που απομακρύνεται)

 

- Οι γιαπωνέζοι δεν ειναι ιπποτες με τις γυναίκες. Το εντελως αντίθετο μάλιστα, οι οικογενειες τους και οι κοινωνιες τους γενικοτερα ειναι ακραια αντροκρατούμενες και πατριαρχικες και οι γυναίκες οφείλουν να υπακούουν τον άντρα (όχι οπως εδώ). Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση όταν μια γιαπωνέζα φίλη μου μου είχε εξηγήσει ότι της άρεσε πολύ η διαμονή της στις ΗΠΑ γιατι οι αντρες της φεροτανε με σεβασμο. π.χ κρατάγανε την πορτα για να περασει, κάτι που στην ιαπωνία δε γίνεται λογο κουλτούρας. Πρωτα θα περασει ο αντρας (οπως στη μεση ανατολη).

 

- Υποτακτικες λοιπον φουλ. Σε όλες τις γιαπωνέζικες τσόντες, οι πορνο σταρ τους φαίνονται σα να βι-άζονται... τις βλέπεις και τις λυπάσαι δηλ.. σα να υποφέρουν... Αντίθετα με τις αρτιστριες της δύσης που αμα σε βαλουν κατω...

 

- Οι γιαπωνεζοι ειναι μικροτσουτσουνοι και δεν υπαρχει γιαπωνεζος που να μη γουσταρει γυναικα της δυσης (σαν αυτες που βλεπουν στις ταινιες του hollywood). Με τι προσοντα σωματικα και πνευματικα θα την ικανοποιουσε ειναι αλλο θεμα.

 

- Οι γιαπωνέζοι δε γουσταρουν και πολυ σεξ... Στην Ελλάδα η σεξουαλική τους συμπεριφορά θα αντιμετωπιζότανε από ειδικούς ως προβληματική και οι ίδιοι θα αποκαλούνταν ασθενείς (http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=01.04.2008,id=36522400)

 

- Οι γιαπωνεζοι μας λυπουνται (παμε φανταροι, ειμαστε φτωχοι, δεν εχουμε τεχνολογια κτλπ...) οπως εμεις λυπουμαστε καποια φτωχα κρατη. (Τουλαχιστον εμεις γα...με)

 

- Οι γιαπωνέζοι δε γουστάρουν να αγγίζονται. Το αποφεύγουν και συνήθως υποκλίνονται. Η χειραψία  και πόσο μάλλον η αγκαλιά είναι ξένη και θελει προσοχή για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Βεβαια αν σε δουνε ξενο και κανεις κινηση θα σου δωσουν το χερι και μετα θα το σκουπίσουνε με τροπο.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Νομίζω ότι αυτό που δημοσίευσες έχει ρατσιστικό περιεχόμενο. Αν συμφωνήσουν άλλα δύο μέλη και το πουν από κάτω, θα το διαγράψω.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΑρεσει που μαθαίνω πράματα.Δεν συμφωνω για τη διαγραφή.Ας γελάμε κ λίγο γιατι η κινεζοιαπωνέζα μας πήρε το φανκομυαλό πρίν καιρό μάλιστα.Ηρθε το πλήρωμα επιτέλους......Καιρός να σκεφτούμε κ την "Μεγάλη Ιδεα" σαν Έλληνες....Ισως να διαβάσουμε λίγο Λιάκο ακόμη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΑρεσει που μαθαίνω πράματα.

 

Μα, δεν μαθαίνεις τίποτε. Οι πληροφορίες που παρατίθενται δεν έχουν καμία εγκυρότητα. Πάρε για παράδειγμα τον ισχυρισμό ότι ο κοντός ιάπωνας φοβάται τον τσολιά δυτικό (δηλαδή τον δηλητηριασμένο από το νεςκαφέ οπλίτη της προεδρικής φρουράς;). Μάλλον ο γράφων δεν γνωρίζει πόσο ανεπτυγμένες είναι οι πολεμικές τέχνες στην ευρύτερη Ασία (και την ιαπωνία ειδικά). Αν ένας τσολιάς (που νοείται ως εκπαιδευμένος πολεμιστής) εμπλακεί σε μάχη σώμα-με-σώμα με κάποιον αντίστοιχα εκπαιδευμένο κοντό, μάλλον το τελευταίο πράγμα που θα δει θα είναι το τσαρούχι να του βγαίνει από το ρουθούνι.

 

:)

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε τσολιάδες δυτικοί είναι τα πιπίνια 1,80+ εξ ευρώπης ή Αμερικής....

 

Εμένα πάντως το δημοσίευμα μου επιβεβαιώνει τις ίδιες πληροφορίες που μου έδωσαν κι εμένα φίλοι μου.... ;D  ;D  ;D

 

Όμως Respect στις ρεπλίκες τους....  :)

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε προτοκόλι τσίλι άουτ κ αμα θες κ ρούμι άουτ, πλακαδόρ βαράει ο φιλτατος απο πάνω.Περι ανέμος κ Βαρδάριδων είμαστε οπότε ακόμα μια παπαρίτσα έχει χώρο για να διαβάσει κ κανενας να γελάσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα απαραδεκτο thread...

edit:(σταματησα να διαβαζω στο ''τουλαχιστον εμεις γα..με'' και ισως να μην εχω ολοκληρωμενη αποψη,αν και πιστευω οτι δεν θα αλλαζαν τα λεγομενα τραγικα πιο κατω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειστε υπερβολικοι κ τι προσπαθείτε να σώσετε ρε παιδιά.Έλεος δηλαδή......τόσες κ τόσες παπαριές διαβάζουμε κάθε μέρα κ για θέματα σοβαρά κ μουσικά κ σας χαλάει μια πλάκα?Δεν είναι ρατσιστικό γιατι υπάρχει κ προυπηρεσία απ το παλικάρι κ αναφερει οτι είναι για πλάκα.

 

Τότε όλα τα ανεκδοτα με ξανθιές ή με πόντιους κτλ οταν τα ακούτε να πυροβολείτε τον πιανίστα ή να φωνάζεται την αστυνομία.

 

Ελεος πια με την υπερβολή κ το προσευχητάρι εδώ μέσα.Που να φαινόταν κ στην αρχική σελίδα πια το θέμα.

 

Τεσπα δεν με ενδιαφέρει για το ίδιο το θέμα κ την εξέλιξή του αλλα για τη γενικότερη συμπεριφορά εδώ μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε μαγκες ελεος.. σκοπος μου ηταν να διασκεδασουμε. Αν ηθελα να την πω πραγματικα στους γιαπωνεζους θα μιλουσα για αλλα πραγματα (βλ. Κορεα, WWII κ.α). Αντιθετως ομως κριτικαρω τις πορνο σταρ τους και τα τσουτσουνια τους.. Δεν εχω τιποτα με τους γιαπωνεζους και το πιο σοκαριστικο στην ολη υποθεση ειναι οτι το ποστ μου χαρακτηριστηκε ρατσιστικο.

 

Αντιπροτείνω να σβηστεί το ποστ του eye αν συμφωνήσουν 2 μέλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να συμφωνήσω εγω πρός μιας κ σε υπερασπίζομαι τοση ώρα όπως καταλαβαίνεις.

 

Μάλλον υπερασπίζομαι την υπερβολή που τελευταία ανασαίνουμε μαζί με το μονοξειδιο του ανθρακα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου