Προς το περιεχόμενο

Harley Benton resonator


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενας καλος φιλος πουλαει την 'οικοσκευη' του γι αυτην

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbn100.htm

Αξιζει τον κοπο; Απο κατι βιντεακια που ειδαμε στο youtube ο φιλος εμεινε ικανοποιημενος. Την εχει δοκιμασει καποιος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά έχω το πιο παλιό (και πιο φτηνό) μοντέλο το οποίο έχει αποσυρθεί πλέον. Δεδομένου ότι την είχα πάρει 150 ευρώ κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Βέβαια φαλτσάρει απίθανα στα μπάσσα και είχε και πρόβλημα στην ένωση μπράτσου-σώματος, για το οποίο έσκασα +60 ευρά για να μου το ξανακολλήσουνε. >:( Παρ'ολα αυτά ΔΕΝ μετανιώνω με την αγορά της, λόγω εξεφτελιστικής τιμή και μόνο.

Φαντάζομαι (κι ελπίζω) η τιμή της να αυξήθηκε τόσο (περίπου 70%) λύνοντας αυτά τα προβλήματα και όχι λόγω των mother-of-pearls-whatever inlays στην ταστιέρα και στο headstock.

Πάντως στα συγκεκριμένα λεφτά μάλλον δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο και ιδιαίτερα με μεταλλικό σώμα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν προκειται να βρεις κάτι καλύτερο. Σε λίιγο πιο ανεβασμένο budget τώρα περνώντας από Κουρμπη είδα αυτήν: http://www.michaelkellyguitars.com/bayou_e.html. Αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 500 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν την έπαιξα γιατί βιαζόμουνα οπότε δεν έχω γνώμη. Δε χάνεις τίποτα να τσεκάρεις. Πάντως η αντίστοιχη Fender που έπαιξα με απογοήτευσε, και μια φτηνή που πέτυχα στο Νάκα (νομίζω Guvnor ήταν) μου είπε ο ίδιος ο πωλητής να μην την δοκιμάσω καν.  :o

Εν κατακλείδι ή συμβιβάζεσαι με τα παραπάνω και προχωράς γνωρίζοντας τα μειονεκτήματα, ή κάνεις υπομονή και περιμένεις τη δευτέρα παρουσία  ;D για να πάρεις μια Amistar, ή περιμένεις ακόμα περισσότερο για μια National (ααααααααχ... έρως ανίκατε μάχαν  :'().

Παρά το πολύ μπλα-μπλα ελπίζω να βοήθησα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ξερεις πως για resonator παντως, για να παρεις ενα οργανο και να σου ¨κρατησει" για πολυ καιρο(να εχει αντικειμενικα δηλαδη πολυ καλο ηχο και καλο playability), δηλαδη οχι απλα για δοκιμασεις πως ειναι, η "για να υπαρχει", πρεπει να δοσεις πανω απο 1000 ε. Τωρα για λιγοτερα χρηματα, δεν υπαρχουν τρομερες αποκλησεις, οποτε στα λεφτα της go for it.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

... πρεπει να δοσεις πανω απο 1000 ε.

Εγώ έχω αυτή από τον Taranaki με 430 και είμαι πολύ ευχαριστημένος (κυρίως για τον piezzo της).http://www.eastwoodguitars.com/Other/delta6/images/delta-big/delta6CHERRYBURST.jpg

Βέβαια νομίζω ότι είδα στον Θωμά με τα ίδια περίπου λεφτά Fender ηλ/ακουστική resonator...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι καλη φαση για αρχη!

δλδ να δεις πως ειναι μια Resonator Κιθαρα!

ειναι περιεργα οργανα(εμενα προσωπικα δεν με βολεψαν τελικα κ την πουλησα την δικια μου)

ειχα μια Johnson(450euro)

γενικα αυτα τα φτηνα οργανα εχουν χαλια ταστιερες κ πολλες ατελιες

παντως οπως ειπε κ ο dead πρεπει να σκασεις χρημα για να παρεις ενα σοβαρ τετοιο οργανο

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αληθεια παιδια ο φιλος σαλταρισε οταν ειδε τη ΗΒ και την τιμη της.

Νομιζω πως ψιλοτρελαθηκε, ηδη αγορασε δαχτυλιδια για σλαιντ, ψαχνεται με  κουρδισματα και πουλαει οσο οσο ο, τι εχει για να την παρει.

Δεν θελω να φαει καμμια πικρα. Εγω θα παρω την τελε αφινιτι, κι ο φιλος την ΗΒ. Απο ο,τι διαβασα στο σαιτ εγω θα χαρω (με την αγορα), θελω να χαρει και ο φιλος μου με την ΗΒ, γι αυτο και σας ζαλιζω.

Ευχαριστω.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου