Προς το περιεχόμενο

Fields


andsar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από αρκετούς μήνες ανελέητου lurking, ήρθε η ώρα να εκτεθώ και να ζητήσω το πολύτιμο σας feedback. To κομμάτι είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, κάθε σχόλιο/παρατήρηση είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.

 

 

 

http://rapidshare.com/files/132070948/Fields.mp3.html

Constant Shallowness Leads To Evil

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω ακούσει καμιά εικοσαριά φορές και εξακολουθεί να μου φαίνεται ενδιαφέρον και πρωτότυπο. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο είδος υποδείξεων θα μπορούσες να έχεις από εμάς. Υπάρχουν κάποιες τεχνικές ατέλειες (;) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αποτέλεσμα μειωμένων τεχνικών πόρων ή κάτι άλλο.

 

Ίσως θα έπρεπε να μας πεις περισσότερα πράγματα για το κομμάτι, τη φιλοσοφία του και τις επιρροές σου.

 

Μπράβο πάντως.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το άκουσα ευχάριστα, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε και τόσο πρωτότυπο...(σίγουρα ούτε συνθετικά , ούτε τόσο ηχητικά)...

Ενδιαφέρον βέβαια ήταν, αν και η συνεχώς επαναλαμβανόμενη χιλιοειπομένη αρμονία του F - G - Am με κούρασε λίγο , χωρίς να φταίει όμως αυτή-καθεαυτή γι'αυτό.

..και δεν θα ταίριαζε ίσως και στο ύφος του κομματιού να υπάρχει αλλαγή με άλλες συγχορδίες - απλά θα μπορούσες να διανθίσεις την υπάρχουσα αρμονία με κάποια μουσικά-ηχητικά-ρυθμικά ευρήματα περισσότερο ίσως απ'ότι το έκανες.

Νιώθω δηλαδή ότι ακούω κάτι που απο τη μία μου αρέσει σαν διάθεση κι απο την άλλη μου ακούγεται ανολοκλήρωτο.

 

Το πιο ενδιαφέρον ήταν ίσως ο ήχος του κρουστού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά thanx για τα σχόλια, μετά από ένα δύσκολο 8ωρο χαρηκά πολύ που τα διάβασα.

Το κομμάτι βγήκε σαν μια προσωπική άσκηση πειθαρχίας: να πάρω μία ιδέα, να την αναπτύξω και να επιμείνω μέχρι να φτάσει κάπου, αρκετά ολοκληρωμένα. Κάτι που τελικά ήταν αρκετά πιο δύσκολο απ' ότι φανταζόμουν. Το πιο δύσκολο ήταν να το κρατήσω απλό (και βέβαια να το ολοκληρώσω και να μην το αφήσω σαν μια ακόμη "ιδέα" στον σκληρό).

Και χάρηκα που το ολοκλήρωσα και λίγο απογοητεύτηκα που ήταν κάτω των αρχικών μου προσδοκιών (άλλο η φαντασία άλλο η πραγματικότητα -δεν θα ενηλικιωθώ ποτέ το ξέρω...) αλλά οι γνώσεις μου δεν επέτρεπαν κάτι διαφορετικό.

 

Το κομμάτι ξεκίνησε επηρεασμένο από The Field (electronica, Σουηδία), αλλά σύντομα άρχισε να μεταλλάσεται και να έρχεται στην τελική του μορφή (παραήταν κάρφωμα η αντιγραφή ;D).

Eye σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια και την ενθάρρυνση.

Longshadow σωστές οι παρατηρήσεις σου. Πέραν των άλλων, μόνο του ίσως ν' ακούγεται λίγο ξεκάρφωτο, ελπίζω όταν ταιριάξει και με άλλο υλικό να βγάλει λίγο νόημα και να δείξει διαφορετικά.

Για τα κρουστά υπεύθυνο ήταν το FL 7, χρησιμοποιώντας το Waves Morphoder, πνευστά/έγχορδα το Garitan Personal Orchestra, η μίξη στο Cubase SX 3.

 

 

Constant Shallowness Leads To Evil

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο "ταξιδάκι" !! Πολύ μου άρεσε το στυλ του κοματιού φίλε andsar.

Κάτι περίεργο έχεις κάνει βέβαια με το kick από όταν μπαίνει το μπάσο και μετά νομίζω.. κάποιος compressor, sidechain ίσως??? το οποίο σα να σβήνει το kick ανά διαστήματα και προσωπικά με αποσυντονίζει, αλλά ίσως είναι αυτό που ήθελες να πετύχεις.

Γενικά πάρα πολύ καλό σαν ιδέα όμως! Δημιουργεί συναισθήματα! Ωραίος!

Peace, Love, death metal

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ παιδιά! Αcidfx, το Waves morphoder είναι μάλλον υπεύθυνο γι αυτό που λές. Ήθελα ένα ποσοστό "αποσυντονισμού", όπως και λίγο θόρυβο σε όλη την διάρκεια του κομματιού. Αρχική πρόθεση μάλιστα ήταν το κομμάτι να πήγαινε και σε πιο noise καταστάσεις, αλλά δεν μπορούσα να πετύχω την σωστή ισορροπία.

Constant Shallowness Leads To Evil

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου