Προς το περιεχόμενο

GT-8 midi-usb συνδεση με PC ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρεται...

 

    Σημερα πηρα ενα καλωδιο με το ενα ακρο usb και το αλλο ακρο καταληγει σε 2 καλωδια midi-in και Midi-out. Aναμεσα απο την εξοδο usb και τα 2 Midi, καπου στη μεση του καλωδιου δλδ ειναι και ενα κυλινδρικο μικρο πραγμα με 3 ledakia, το ενα υποδυκνειει την τροφοδοσια power και τα αλλα 2 λενε διπλα απο τα led, midi-in και midi-out. Εβαλα τους νραιβερς του προιοντος αναβει το power αλλα οχι τα αλλα 2 που αντιστιχουν στις midi υποδοχες, ενω ειναι συνδεδεμενα στην πενταλιερα μου (boss gt-8). O λογος που το κανω αυτο ειναι γιατι θελω να περασω κατι patchakia στο πενταλ.

 

    Προσφατα κατεβασα απο το σαιτ της boss κατι patch πιο συγκεκριμενα το αρχειο GT-8 Paul Hanson Custom Patches. Συμφωνα με τις οδηγιες μου λεει να παω στο πενταλ και να πατησω system υστερα να γυρισω με το "δεξια-αριστερα" κουμπι μεχρι να δω στην οθονη την φραση MIDI:Bulk Load Waiting... ετσι και εκανα μεχρι εδω.. στην συνεχεια λεει να παιξω τα Midi files απο το computer και μολις η μεταφορα τελειωσει, στην οθονη της boss θα δω την φραση MIDI:Bulk Load  ldling. Επαιξα τα midi files απο το computer με 2πλο κλικ, ανοιξε ο media player και εδειχνε οτι το αρχειο παιζει αλλα δεν ακουγα τιποτα παρολαυτα. Οταν τελειωσε η αναπαραγωγη του αρχειου (Gt-8Patches.mid) η οθονη της Boss δε μου εβγαλε ποτε τετοιο μηνυμα.

 

    Και ρωταω.. αρχικα γιατι δε μου αναβουν τα ledakia των midi -in και out στο ματζαφλαρι εκεινο που βρισκεται πανω στο καλωδιο συνδεσης ενω εχω συνδεσει το καλωδιο σε πενταλιερα και Pc? υστερα μηπως "παιζω" λαθος το αρχειο Gt-8Patches.mid ? μηπως δλδ δεν πρεπει να το τρεξω με media player αλλα με καποιο αλλο προγραμμα? αν καποιος εχει ξαναασχοληθει στο παρελθον με μεταφορα patch στην GT-8 παρακαλω ας δωσει τα φωτα του..

My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

... μήπως θα πρέπει να ρυθμίσεις σαν συσκευή MIDI το καλώδιό/αντάπτορά σου και όχι τυχόν τίποτα Microsoft GS Wavetable SW Synth ;

 

Η επιλογή γίνεται από τις ρυθμίσεις Audio των Windows.

Musical Instrument Digital Interface

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου