Προς το περιεχόμενο

Μια κιθαριστική βοήθεια περί τιμής/ποιότητας;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Cort Katana series

 

Και duncan έχει, και το μισητό floyd rose δεν έχει, σα σχήμα φέρνει λίγο σε στράτ αλλά σε πιο μοντερνοprs...

 

+10 για την Katana.Απίστευτο playability και sustain

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι κατάλαβα έχεις ψηθεί για αυτή...

 

http://www.thomann.de/gr/jackson_rr3_tbl_update.htm

 

φίλε Μάνο ή ήσουν στο άλλο μου θρεντ, ή μεσα στο μυαλό μου! επίσης και την κόκκινη γουστάρω ΤΡΕΛΑ αλλά στο πιο απλό χρώμα, που βγαίνει και οικονομικότερα! ;D ;D

μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπόν, αφού έκανα τον κόπο να διαβάσω όλα όσα είπατε πάνω στο θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πιό συγκεκριμένο (το οποίο μου έκανε εντύπωση). Στο thomann ανήκουν οι Harley Bentons, οι οποίες προσφέρουν απίστευτα οικονομικές λύσεις. Υπάρχει κάποιος που να τις έχει δοκιμάσει; Γιατί, όπως το είπατε κι εσείς, μου έχουν "κολλήσει" στο μάτι, αλλα δεν έχω την εμπειρία να κρίνω κιθάρες... οπότε αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι παίζει με αυτές θα εκτιμούσα την βοήθεια του... επίσης, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, εγώ αυτην την στιγμή παίζω μία Epiphone LP Studio Gothic με αλλαγμένους μαγνήτες (φοράει Seymour Duncans) την οποία μάλιστα βρήκα από εδώ... οπότε, αυτό που πραγματικά ρωτάω είναι αν μία Harley Benton HBL500BK (έχω τρελλό κόλλημα με τις LP) έχει τις προοπτικές για να την ξεπεράσει, ή αν η τιμή της είναι ενδεικτική της ποιότητας της...

 

το λίνκ είναι εδώ... http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbl500bk_egitarre.htm

Gibson Les Paul Goth: Dream guitar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν βάλεις και στην Harley Seymour Duncans θα παραμείνει υποδεέστερη.Η Epiphone για τα λεφτά της είναι πολύ προσεγμένη κιθάρα.Την έχω παίξει και εγώ με Duncans σε ένα live για 2 τραγούδια και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.Κανα 2 Harley που έτυχε να παίξω μου φάνηκαν απλά παιχνιδάκια.Τώρα για αυτή που λες δεν ξέρω.Μην είμαι και απόλυτος :)

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει μεγαλο ενδεχομενο με τα προιοντα HB (εκτος των δοκιμασμενων αντιγραφών που κανανε με amps) να ειναι της πυρκαγιας.Μαπα μανίκι-ξυλα,φυνιρισμα προχειρο,σκευρωματα,μαπα κλειδια αρα ξεκουρδισμα,σιγουρα μαπα μαγνητες και παει λεγοντας.

 

Αυτο δεν βγαινει απο προσωπικη εμπειρια αλλα απο το παλιο γνωστο ρητο οτι δινεις παιρνεις και απο το αλλο που λεει οτι εχουμε φτηνα εργατικα και ελεγχο εργοστασιακο λιγοτερο αρα εχουμε και περισσοτερες πιθανοτητες προβληματων.

 

Το αλλο ακρο απ αυτο ομως ειναι το να παρεις γιφτσον που πληρωνεις τεραστια ποσα μονο κ μονο για την μεταπωλητικη αξια κ οχι για τις παροχες που δεν διαφερουν απο μια κιθαρα στο 1/3 της γιφτσον το λιγοτερο.

 

Σορρυς αλλα απο τα αλλα τα μεταλ που λετε δε σκαμπαζομεν.Αλλα σιγουρα πριν αγορασεις κιθαρονι φιλε δοκιμασε εκτος αν εχεις λεφτα για πειραματα κ το παρεις στην τυφλα.Το ιδιο ισχυει κ με τα ενισχυτακια κ πεταλια κτλ κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου