Προς το περιεχόμενο

Eyecam "Όσα Ξέχασε Η Νύχτα"


eyecam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα album που είχα κάνει αρκετό καιρό πριν. Σκέφτηκα να μην μπλέξω με εταιρείες κ το ανέβασα free στο net, στο κάτω κάτω παλιό υλικό είναι... Φτιαγμένο με ό,τι πιο ακριβό κ φαντεζί κυκλοφορεί (FL 5, Cool Edit να τρέχουν σε ένα Celeron και ένα ζευγάρι ψείρες για "monitors") είναι πιστεύω ένα ευχάριστο μισαωράκι για τους οπαδούς του πιο σκοτεινού trip hop/downtempo.

 

http://fourelements.gr/fel/index.php?option=com_remository&Itemid=39&func=download&id=222&chk=b6a6cc4344113f31d386ebc12a80e883&no_html=1

 

Όποιες παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες!

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα eyecam,

 

Πες μου μερικές πληροφορίες για το τι έχεις χρησιμοποιήσει,τράβηξες έτοιμα δείγματα??Δημιούργησες δικά σου με βάση τα plugins του fl??

 

::)

 

είναι πολλά κομμάτια και δεν θέλω να σου πω την γνώμη μου έτσι με ένα απλό γρήγορο άκουσμα

(ενθουσιαστικό είναι πάντως,ειδικά και το πάντρεμα των τίτλων)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ ομορφα φιλε ειμαι στο 2ο και δεν εχω απογοητευτει καθολου.....βεβαια βοηθαει κ η αγαπη προς τη μαυριλα.Παραγωγη για χιπχοπ κανεις κ αυτο το εκανες για αλλαγη?Φαινεται πολυ ninja tunes και χιπχοπίλα μεσα.

 

Εγω δηλωνω φαν σου και αν θελεις ειμαι διαθεσιμος να σου βαλω το χερακι μου, την κιθαριτσα μου κ οτι θες στη δουλεια σου ή επομενες.Σχολιο που εμπνέεται απο το 3ο κομματι.Αν συνεχισω ετσι δεν θα τελειωσω το γραψιμο.Το κοβω εδω κ περιμενω ανταπόκριση κ να μου πεις στοιχεια για σενα.Α τωρα ειδα που εχεις space. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου, δεν ξέρω πολλά από αυτό το είδος της μουσικής πάντως θα το κάψω σίγουρα σε CD και θα το έχω για εκείνες τις ώρες που χρειάζομαι chill... Τα άκουσα σχεδόν όλα. Πολύ καλό.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρά eyecam. Με μερικά πρόχειρα ακούσματα νομίζω ότι η δουλειά σου είναι ενδιαφέρουσα και αρκετά καλοδουλεμένη. Οι συνθέσεις είναι σφιχτοδεμένες και πολύ όμορφες, οι ήχοι στα synth έχουν ποικιλία και δείχνουν ότι τους έχεις παλέψει για να φτιάξεις την ατμόσφαιρα που ήθελες. Τα τύμπανά σου είναι τις περισσότερες φορές λίγο στανταρισμένα (επίπεδο hiphop beat, that is) για τα γούστα μου αλλά ταιριάζουν μια χαρά στο ύφος και τον ήχο. Ίσως αυτό που θα to έκανε λίγο πιο πλούσιο να ήταν λίγο παιχνίδι στο panning, κάποια flangers εδώ κι εκεί, μερικοί χαμηλοί ήχοι στο βάθος τύπου field ηχογράφηση και το κυριότερο μάλλον περισσότερο sampling σε φωνητικά. Το ήδη υπάρχον sampling είναι ωραίο, ειδικά ο θανασάκης στο αγριεμένο δειλινό και το always drink and drive. Σε κάποια σημεία μαντεύω ότι δούλεψες λίγο fl slicer και το αποτέλεσμα είναι επίσης καλό. Σε κάποια άλλα ο ήχος ήθελε λίγο το βινύλιο του, λίγο scratching και λίγη βρωμιά βελόνας αλλά δε πειράζει.

 

Φαντάζομαι ότι τα περισσότερα πράγματα απο αυτά θα τα έχεις δει και μόνος σου και πλέον ίσως δουλεύεις και με άλλα εργαλεία. Αυτό που γενικώς θα μου άρεσε να δω σαν εξέλιξη αυτού του ήχου πάντως είναι περισσότερη δουλειά στο ρυθμικό μέρος και στον ήχο των drums (οι μελωδίες σου είναι μια χαρά) και γενικώς περισσότερα πράγματα έξω απο τις φόρμες μιας "τυπικής" downtempo δουλειάς.

 

Εν κατακλείδι, όμορφοι ήχοι στο player και μοναχικό ταξίδι με καρβουνιάρη. Μερικά σημεία στον πυρήνα τους δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν απο τις καλύτερες δουλειές καμωμένες στα ηχητικά περιξ του bristol. Με αρκέτες δόσεις απο τον απαραίτητο σεβασμό που δίνει πάντα η εγχώρια electronica στους στερεο νοβα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε, γενικά δεν είναι το είδος της μουσικής που ακούω αλλά μπήκα στη διαδικασία να το ακούσω κυρίως γιατί μου άρεσε ο τρόπος που το έθεσες. Δεν είναι ένα clip. Είναι ένα project, ένα album.

Και πραγματικά δικαιώνει αυτή την ιδιότητα. Είναι κάτι ολοκληρωμένο και πολύ όμορφο.

Μία μικρή παρατήρηση έτσι για το μάτι. Σε κάποια σημεία κάτι γίνεται με τις κιθάρες, σαν να φλαμάρουν, ίσως φταίει το delay, ίσως πάλι και να το ήθελες έτσι. Λέω π.χ. στο "always drink and drive" το οποίο μου άρεσε και πιο πολύ από όλα, αλλά και κάπου αλλού το πρόσεξα.

"Για το μάτι", είπαμε.

Γενικά πολύ νυχτερινός και ατμοσφαιρικός ο δίσκος σου.

Και πολύ εύστοχοι οι τίτλοι.

Περιμένουμε τον επόμενο.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατεβαζετε δισκο που δεν ειναι εταιριας ρε καθικια.ΠΕριμενε να υπογραψει συμβολαιο το παιδι κ μετα :P

 

 

Eχω μικρη συνδεση να σας το ανεβασω γιατι το προλαβα.Αν δεν συνδεθει ο φιλος να το κανει αυτος αν θελει θα σας εξυπηρετησω εγω τι να κανω.ΜΕ 10 ευρω εκαστος θα τα βρουμε μην ανησυχειτε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://fourelements.gr/fel/index.php?option=com_remository&Itemid=39&func=select&id=136

 

δοκιμαστε αυτο λινκ  ;)

 

πολυ ωραια δουλεια καποια απο τα κομματια τα εχω παιξει που και που και στα σετακια μου  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου