Προς το περιεχόμενο

Αγανάκτηση!Όλοι παιζουν metal;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι ξηγιεσαι ετσι ρε και μας αποπροσανατολιζεις την πελατεια?

 

Σοβαρα τωρα, αλλο διευρυνονται οι οριζοντες (δηλ να ακους ΚΑΙ αλλα ειδη) κι αλλο "μεγαλωσες κι εγινες αντρας" (δηλ τερμα το μεταλ γιατι ειναι για παιδακια).

 

Εγω παντως ενα αλμπουμ που θεωρω ΜΕΤΑΛ (με κεφαλαια), το Point Of Entry των Judas Priest το εβαλα παλι χτες να το ακουσω κι ενοιωσα το ιδιο αισθημα για ΤΙΣ  κομματαρες που εχει μεσα

 

Και εγω σοβαρα τωρα... δε λεω οτι το μεταλ ειναι για τα παιδακια αποκλειστικα. Λεω ομως οτι οπως ας πουμε ολοι οι φοιτητες μιας γενιας πριν (ολοι=για χαριν γενικευσης και απλοποιησης) οφειλαν να ειναι ΚΝΕ στα φοιτητιλικια τους ετσι και τα πιτσιρικια σημερα που πιανουν μια κιθαρα οφειλουν να ελκονται αρχικα απο το μεταλ, να εχει η κιθαρα reverse headstock, να εχουν μαλλουρα, να ονειρευονται πενταλφες, αιματα, ξυλο, βια, ποτε η φωνη τους θα γινει πολυ μπασα, καμια μπλουζα μαυρη iron maiden κλπ.

 

Η λογικη υπαγορευει οτι θα παψουν με τον καιρο να ειναι τοσοι απολυτοι στα πολιτικα οι μεν, στα μουσικα οι δε, να γνωρισουν και αλλες πολιτικες αποψεις και μουσικα ειδη και στις περισσοτερες των περιπτωσεων να βρουν σε αυτα μεγαλυτερο ενδιαφερον. Ισως επειδη το αλλο με το οποιο ξεκινησαν, με τον καιρο το βαρεθηκαν (απο εσωτερικη αναγκη αλλαγης και μονο) ισως επειδη απλα οντως το νεο που γνωρισαν το βρηκαν καλυτερο για την καινουρια μεγαλυτερη ηλικια τους... παντως το γεγονος ειναι οτι οι 70αρηδες μεταλλαδες σπανιζουν οπως και το οτι ανεξαρτητως του αν μια γενια παλαιοτερα τα παν/μια ηταν φουλ στο κνιτικο ταγαρι, το ΚΚΕ πιανει μονοψηφια (νομιζω) ποσοστα.

 

Δε λεω οτι δεν ακουν ΚΑΙ μεταλ οι ανθρωποι οταν μεγαλωνουν (στα ΚΑΠΗ, στην παραλια, στην εταιρια, στο γραφειο καθηγητων, στην οικοδομη, στο μπαρακι που πανε με την κοπελα, στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου, στο αεροδρομιο, στα μεγαφωνα του λεωφορειου, στην πολυκατοικια ο διπλα γερος, στο σουπερμαρκετ...). Λεω οτι σιγα σιγα μετασχηματιζονται και απο 100% απολυτοι μεταλλαδες μεγαλωνοντας διατηρει την ιδια αποψη, αριθμος συγκρισιμος με τα ποσοστα του ΚΚΕ.

 

Με λιγα λογια, απειρως μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να βρεις πιτσιρικα που ξεκινησε στα 12 του με μεταλ ΜΟΝΟ και μετα απο μερικα χρονια στα ακουσματα του το μεταλ περιοριστηκε και μπηκαν και αλλα πραγματα (που παλια σνομπαρε), παρα να βρεις μεγαλο που ξεκινησε με αλλα και στο τελος στα 90 του κατεληξε 100% ατοφιο μεταλλο (σνομπαρωντας ολα τα αλλα μουσικα ειδη).

 

Επισης, αν μας διαβαζουν παιδια της 3ης Λυκειου, ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ! (playloud περιμενω ευχαριστιες)

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 228
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

+1000

 

Εεεετσι μαλιστα να σε χαρω. Ετσι (καπως) ειναι τα πραγματα.

Απλα μεγαλωνοντας μαθαινεις (ελπιζω) κι αλλα πραγματα και διευρυνεσαι. Βεβαια παιζει και το ΠΟΛΥ συνηθες φαινομενο, δηλ. ο πιτσιρικας που μεχρι τα 17, να ειναι καργα μεταλ και ορκισμενος μεταλας και μετα (κι αφου βγαλει γκομενα) να το γυρισει στο dog και απλα να λεει "Ποιος εγω? Εγω ειχα ενα μαλλι μεχρι τον κωλο". Μονο μια παρατηρηση.

Το ποσοστο που λες οτι αλλαζει με τον καιρο, ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ειναι συντριπτικα μικροτερο (απο προσωπικη εμπειρια στο λεω). Ισως γιατι εξω ακουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτο που διαλεγουν και τους αρεσει (φορωντας τα κανονικα καθημερινα ρουχα τους και πηγαινοντας για δουλεια στην τραπεζα λχ), κι οχι για να βγαλουν γκομενα, η να το παιξουν καπως με το reverse headstock και την αφανα

 

Live your myth in Rhodes  :D

 

ΥΓ To sparkle εεεεερχεταιαιαιαι

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι το ΚΚΕ είναι μονοψήφιο δεν έχει να κάνει με ωριμότητα και αίματα που βράζουν, άκυρο παράδειγμα τελείως.

www.myspace.com/nechayevschina

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι το ΚΚΕ είναι μονοψήφιο δεν έχει να κάνει με ωριμότητα και αίματα που βράζουν, άκυρο παράδειγμα τελείως.

 

Δεν θελω να το παω πολιτικα. Το παραδειγμα ετσι και αλλιως αναφερεται σε μια γενια πριν (που τα αιματα οντως εβραζαν πολυ περισσοτερο, η συνθηματολογια ηταν τυπου εξω απο τα ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, χουντες και η ΚΝΕ ηταν "μοδα" στους φοιτητες...). Πολιτικες συζητησεις γιοκ. Μη το στρεφεις εκει, αν θελεις να το συζητησουμε, διαλεξε ενα αλλο απο τα πολλα παραδειγματα που εδωσα (Goody's, αλλαγη κομμωσης, προτιμησεων ποτων, μερους διακοπων κλπ)

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθόλου άκυρο παράδειγμα Stam. Απλώς ο evris κι εγώ και άλλοι πολλοί εδώ μέσα έχουμε ζήσει σε άλλες εποχές που αν, ως φοιτητής, δεν ήσουν Κνίτης ή δεν το έπαιζες αριστερός, ιδιαίτερα σε ορισμένες σχολές, ήσουν απόκληρος και περιθωριακός... Παλιά λέμε τώρα... Πριν το MTV... :)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μωρέ, δεν αντιλέγω στα περί φοιτητικού lifestyle, έχω επίγνωση του πως ήταν τα πράγματα τότε (και τώρα δηλαδή όσο και να χει). Απλά η σχέση μεταλλάδων-metal μουσικής και ο λόγος ο οποίος αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον είναι πολύ λιγότερο σύνθετος απ'ότι στην περίπτωση του ΚΚΕ. Αλλά απ'ότι κατάλαβα αναφέρεστε μονάχα στη lifestyle πτέρυγα (και όχι την πολιτική) της αριστεράς οπότε δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω απόλυτα.

www.myspace.com/nechayevschina

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

βασικα δεν ειναι το metal κτλ ειναι η μουσικη που σου αρεσει να παιζεις με το οργανο ,

μερικες φορες δεν μπορεις καν να ακουσεις κατι γιατι σε ξενερωνει και ειναι αλλο οταν το παιζεις και γουσταρεις.

 

Και εγω το απεχθανομαι το μεταλ αν και ακουγα παλια δεν σημαινει οτι θα παω να ακουσω σκυλαδικα. αν ειμαστε

πισω σαν χωρα στα live και κολλημενοι στα μεταλ τοτε τι να πει και η αμοιρη ηλεκτρονικη σκηνη progressive house κτλ που κλισανε το +soda και πανε ολη στην Θελξη.

 

Γιαυτο θα ειμαστε παντα πολυ πισω γιατι δεν ανοιγουμε τους μουσικους μας οριζοντες παρα μονο βλεπουμε ριαλιτι στην τηλεοραση και ακουμε τα χιτακια της εποχης. Μονο εμεις οι μουσικοι (βαζω ολους οσους ασχολουνται) μας δινεται μια ευκαιρεια να ξεφυγουμε απο την πρεσα της μαζικοποιησης.

 

Ας ελπισουμε να ερθουν και εδω τα φεστιβαλ http://www.glastonburyfestivals.co.uk/

Που τα χει ολα ολες τις μουσικες και ειναι ολοι χαρουμενοι και αγαπημενοι ....

Αλλα χωρις υποδομη δυσκολο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

σιγουρα θα βρεις καποιους που να γουσταρουν την ιδια μουσικη με εσενα...

-.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μεγαλο σας προβλημα ειναι οτι...προσπαθειτε να κανετε μπαντα με ανθρωπους που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ σας.

 

Οι μονες μπαντες που μπορουν να εχουν μελον ειναι οι μπαντες που ΑΠΟ ΠΑΡΕΕΣ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ σε μπαντες  ή αλλοιως κατα το πανκ δογμα "πρωτα φτιαχνουμε τη μπαντα με ατομα που γουσταρουμε και μετα μαθαινουμε να ...παιζουμε" ;D

.......

 

Το να προσπαθεις να φτιαξεις μια μπαντα "απλα για να απασχολεισαι" δεν εχει νοημα κατα τη γνωμη μου,τη μπαντα τη φτιαχνεις οταν ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ...

.............

σιγουρα θα βρεις καποιους που να γουσταρουν την ιδια μουσικη με εσενα...

 

Συμφωνω σε ολα SuperFunk, EKTOΣ απο το τελευταιο.

Μπραβο στο παιδι που εθιξε το θεμα!!! +500000000000000 !!!

ΟΧΙ φιλε SuperFunk, ΔΕΝ θα βρεις (σιγουρα) καποιους που να γουσταρουν την ιδια μουσικη με εσενα. Οχι στην ιδια ΠΟΛΗ η ΧΩΡΑ με εσενα.Στο λεω εγω, που ενω σαν μουσικος ειμαι ανοιχτος (πραγματικα ΑΝΟΙΧΤΟΣ) σε ολα τα στυλ μουσικης, για το θεμα μεταλ εφτασα σε παρανοια->καταθλιψη->αυτοκυονικες διαθεσεις.  Γιατι πολυ απλα, φαινεται πως ΟΛΟΙ μεταλ και ΜΟΝΟ παιζουν (η κλασσικο ροκ:τα γνωστα:Σκορπιονς και ως εκει φτανει η μουσικη παιδεια...).

Kαι στο λεω εγω (ναι ΕΓΩ που κατι τετοιες ωρες γινομαι υπερΕΓΩκεντρικος ΕΓΩιστης) που εχω ψαξει την ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ.

Ελεος!

Δεν αντεχω αλλο!

Εχω υπαρξει τοσο ανεκτικος, που τωρα μονο επιθετικοτητα βγαζω!

Kick out the Metal MOTHERFUCKERSSSSSSSSSSS !!!

Stratocasterakias, join the anti-metal Club today!!!

Καλα το ειπες φιλε:

-Α-Γ-Α-Ν-Α-Κ-Τ-Η-Σ-Η-

-.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου