Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε μερικές απορείες.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ονομάζομαι Κώστας και είμαι νέο μέλος στο forum. Ασχολούμαι με μουσικές παραγωγές και σαν είδος μου αρέσει από το hip hop το Dirty South-Crunk για όσους γνωρίζουν. Είμαι κάτοχος ενός midi keyboard m-audio axiom 25 και θα ήθελα σαν συνέχεια να μεταπηδήσω σε κάτι άλλο. Σκεφτόμουν της roland το juno d αλλά δεν γνωρίζω και πολλά. Γενικά χρειάζομαι ήχους trance, techno μιας και το είδος που παίζω έχει αρκετά τέτοια στοιχεία. Όλες σας οι συμβουλές δεκτές και όλες σας οι προτάσεις για το τι θα χρειαστώ. Ευχαριστώ Κώστας Κ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α και μια ακόμα μικρή απορία. Μπορεί κάποιος στο παρακάτω video να μου πει στο 05:38 λεπτό τι synth είναι αυτό μπροστά από τον κύριο που παίζει?

Link: http://www.youtube.com/watch?v=MRpYz6lB1DA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλωσήρθες!

To axiom είναι όντως midi keyboard και προφανώς δεν έχει δικούς του ήχους. Χρειάζεται κάποιο synth modul ή κάποιο soft synth για να συνεργαστεί. Το roland juno d είναι synthesizer, όχι τπτ ιδιαίτερο και όχι προσανατολισμένο στους ήχους που θες. Για τους ήχους που θες κοίτα κατά virtual analog μεριά π.χ. Access Virus ή κάτι παρεμφερές. Για μερικές βασικές γνώσεις πάνω στο midi και τα synth που φαίνεται ότι σου λείπουν κοίτα εδώ:

http://www.tweakheadz.com/guide.htm

 

επίσης για προτάσεις καλό είναι να καθορίσεις και το budget σου για να ξέρει ο κόσμος πάνω-κάτω τι να σου προτείνει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά θέλω για αρχή ένα synth καινούριο το πολύ μέχρι 600 ευρώ και ένα μεταχειρισμένο synth μέχρι 300 (δεκαετίας 90') γιατί έχουν πολύ καλούς ήχος. Τι προτείνετε? Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου