Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρακουστική στα 300?


sagan_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά,θέλω να ξεκινήσω μαθήματα κιθάρας και θέλω να αγοράσω ακουστική,ή ηλεκτρακουστική.Διαθέτω χαμηλό budget,στα 300 ευρώ περίπου.

1)Βρίσκω ηλεκτρακουστική που να ακούγεται με αυτά τα $$?

2)Λόγω τιμής,θα παίξει thomann ή musicstore.Οι κατηγορίες των οργάνων εκεί όμως μου φαίνονται λίγο παράξενες και έχω μπερδευτεί λιγάκι (π.χ. steel chord guitars κτλ).Πώς ονομάζουν λοιπόν τα καταστήματα αυτά την ακουστική και την ηλεκτρακουστική στα Αγγλικά?

3)Έχετε να προτείνετε μοντελάκια για αρχαρίους σε ακουστική/ηλεκτρακουστική?

Ευχαριστώ....πολύ!        ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν αρκετά θέματα με παρόμοιο τίτλο στο Noiz. Ψάξε και αν δε βρίσκεις αυτό που θέλεις επανέρχεσαι.

 

Όσον αφορά το (2): Στον Thomann, οι ακουστικές και οι ηλεκτρακουστικές κιθάρες είναι στην ίδια κατηγορία, δηλ. στις steel-string guitars. Από κει και πέρα υπάρχουν υποκατηγορίες που έχουν να κάνουν είτε με το σχήμα και το μέγεθος της κιθάρας, π.χ. jumbo, dreadnought είτε με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, π.χ. 12χορδη, dobro. Για να δεις αν είναι ηλεκτρακουστική, πρέπει να πας στην περιγραφή του οργάνου. Στο musicstore η βασική κατηγορία λέγεται Western guitars και οι υποκατηγορίες παρόμοιες. Στο playback, οι ακουστικές και οι ηλεκτρακουστικές κιθάρες ονομάζονται acoustic και acoustic-electric αντίστοιχα.

 

Λόγω τιμής,θα παίξει thomann ή musicstore.

Δες λίγο και τι παίζει και στην Ελλάδα από τιμές. Στην κατηγορία που λες οι διαφορές είναι μικρές και όχι απαραίτητα υπέρ του online store...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου