Προς το περιεχόμενο

korg tr γνωμες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελειωσε για μενα το θεμα πληκτρα.ηταν μονο η πρωτη εντυπωση και εγινε ολοκληρο θεμα.οπως αποδειχθηκε σε καθε οργανο χρειαζεται εξοικιωση.

 

εντελως τυχαια βρηκα ενα site το tritonheaven και εκει ειχαν πολλους ηχους δωρεαν,τους κατεβασα ολους.θελω να ρωτησω λοιπον εχει κανεις αυτους τους ηχους? αξιζουν τιποτα? με το ιδιο σκεπτικο ξερετε αλλα site που να εχουν ηχους για το tr μου? σε μορφη pcg εννοειται.

 

μην βιαστειτε να μου πειτε......καλα δεν εχεις ακουσει τους εργοστασιακους καλα-καλα,δεν εχεις ακουσει καθολου τους λαικους και θελεις και αλλους?μα φυσικα τους θελω αφου ειναι δωρεαν!!!

 

ας εξαντλησουμε το θεμα με τους δωρεαν ηχους και μετα παμε και στους επι πληρωμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 107
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

και κατι ακομα.πως θα κανω initialize σε εναν ηχο για να αρχισω να χτιζω απο το 0.κοιταξα το manual και δεν βγαζω ακρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αποριων συνεχεια.αυριο θα παραλαβω τις sd cards με τον αντιστοιχο usb adaptor.εχω σκοπο να περασω τους λαικους ηχους στο οργανο.τι θα γινουν οι εργοστασιακοι...πρεπει να τους αποθηκευσω σε αλλη sd? υπαρχουν μονιμα στο οργανο? τι γινετε.μην βαλω τους λαικους και μετα δεν ξερω που ειναι οι νορμαλ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νικολάκι αν ήταν και στα ελληνικά το manual καλά θα ήταν, μην το ξανασυζητάμε αυτό το χάλια σύστημα που επικρατεί στη Ελλάδα .

Μπορεί ο άνθρωπος να ζορίζετε με τα αγγλικά.

Μην νομίζεις παναγιωτης 91 και εγώ από αγγλικά δεν ξέρω τίποτα πειράματα κάνουμε. ;)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδες ψαχνω για μνημες τωρα.απο το e-bay προσπαθω να αγορασω αλλα θελουν πιστωτικες καρτες και τα σχετικα....στο midi club δεν το συζητησαν καθολου.οποιος ξερει καποια ακρη και θελει να βοηθησει ας μου πει.στην αναγκη περνω και μεταχειρισμενες.

εκτος αυτου σημερα διαπιστωσα μετα απο πολλα χρονια οτι το yamaha ex5 περνει σχεδον ιδιες μνημες.αρα ψαχνω για 4 κομματια

 

τους λαικους ηχους τους ακουσα.υπαρχουν καποιοι αρκετα καλοι.δεν ειναι και τοσο φοβεροι αλλα ειναι συγκεκριμενοι ηχοι για συγκεκριμενα κομματια που τους εχουμε ξανακουσει αρκετες φορες,αρα και καταλληλοι για το ειδος της μουσικης αυτης.παντως με πολλους απο αυτους ειναι ωραιο να σολαρεις.καποιοι δεν επαιζαν γιατι θελουν την ram για να φορτωθουν καποια samples.

 

παντως το οργανο μεταμορφωθηκε.ενα synth γεματο με λαικους ηχους που καμια σχεση δεν εχει με την στανταρ μορφη.και το καλο? χρειαζεται λιγα δευτερολεπτα προκειμενου να γινει λαικο η ας το πω ετσι international.χωρις να βγαλεις καμια καρτα.ειναι αρκετα μεγαλο πακετο και μπορεις και να το τροποποιησεις με την hi μεθοδο συνθεσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιμένω για Ebay γιατί οπουσήποτε αλλού υπάρχει stock, θα τις χρυσοπληρώσεις....

 

15Ε οι δύο από Ebay και 100+Ε από οπουδήποτε αλλού. Υπερβολή δεν είναι;

 

Πήγαινε σε μια οποιαδήποτε τράπεζα και βγάλε μια προπληρωμένη κάρτα. Όχι χρεωστική ούτε πιστωτική.

Εναλλακτικά άνοιξε ένα λογαριασμό που θα το χρησιμοποιείς μόνο για αγορές στο Internet γιατί τώρα πλεόν μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό PayPal με λογαριασμό τραπέζης χωρίς να χρείαζεσαι κάποια κάρτα.

 

Αυτό το ελληνικό σύνδρομο "ας το πληρώσω 10πλάσιο αρκεί να μην μπλέξω με πιστωτικές και Internet" ποτέ δεν το κατάλαβα. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ασφαλείς αγορές, λίγο ψάξιμο θέλει μόνο.

 

Δε μιλάω μόνο για μνήμες άλλα γενικότερα. Οι τιμές του Εξωτερικού, στα μεταχειρισμένα τουλάχιστον, δεν έχουν καμία σχέση με αυτές της Ελλάδας.

 

Μπορεί Tr και EX5 να παίρνουν σχεδόν ίδιου τύπου μνήμες όμως το πιθανότερο είναι να συναντήσεις προβλήματα κατά την αναπαραγωγή των δειγμάτων στο EX5. Μπορεί αρχικά δηλαδή να τις εντοπίζει το όργανο κανονικά άλλα στη συνέχεια τα δείγματα σου να μην αναπαράγονται σωστά. Δεν είμαι σίγουρος άλλα το υποθέτω, αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας ενημερώσει.

 

Τη φράση "Είναι αρκετά μεγάλο πακέτο" δεν μπορώ να την καταλάβω.

 

Τι εννοείς πακέτο;

 

Μέσα σε 1000 μουσικούς, Ο καθένας μπορεί να φτιάξει ότι ήχους θέλει και να τους σετάρει άρα αυτομάτως έχουμε 1000 "Λαϊκά πακέτα".

 

Δεν υπάρχει το λαϊκό πακέτο, υπάρχουν κάποιοι free ήχοι που δίνει η Bon σε πελάτες της άρα και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων που συνεργάζεται τους οποίους προφανώς δεν έχει φτιάξει η ίδια σαν εταιρία, άλλα κάποιοι μουσικοί.

 

Τα ξαναείπαμε αυτά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

molis peira to tr apo musicstore kolonia germania se teleia timi.

oso gia kartes tis exei tis treis kartes apo 32 mb 40 eyrw.

mpite sto sait kai paragkilte .

paidia xilia signwmi gia ta greeklish alla den exei ellinika edw. thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

γεια σας και παλι.πριν απο λιγες ημερες παρελαβα τις μνημες απο το musicstore γερμανιας.μου κοστισαν με τα μεταφορικα 194 ευρω γιατι πηρα 4.το ξερω μερικοι οτι θα με στωλησετε κανονικα αλλα......δεν βρηκα κανεναν με πιστωτικη καρτα και ουτε μπορεσα σε αυτο το διαστημα να βγαλω.στο e-bay θα τις πληρωνα 40!!!!ανταμοιβη γι αυτο ηταν οτι δουλεψαν αψογα με την πρωτη και στο korg tr και στο yamaha ex5.

τωρα σειρα εχει η επεκταση sampler η οποια θα ειναι διαθεσιμη προς τα χριστουγεννα.λιγακι υπομονη.....

θελω να ρωτησω τωρα.εχει κανεις ηχους που να τους διαθετει δωρεαν?ειτε ειναι σε μορφη pcg η wave η αλλο.μπορω να εχω τους ηχους του extreme για παραδειγμα σε 1 σετ?οποιος θελει να μου στειλει κατι ας στειλει μηνυμα.περισσοτερο ενδιαφερομαι για λαικους ηχους αλλα να διευκρινησω οχι και σκυλαδικους.π.χ ενα καλο flute θα ηταν ευπροσδεκτο η αλλοι τετιοι ηχοι.μηπως εχει κανεις farfisa ηχους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα παναγιωτη

 

εγω τις πηρα 20 ευρω εχθες.το samplin ποσο λες να το βρουμε? και γω ψαχνωμαι για ηχους.αν βρεις τιποτα καλο..σφυρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου