Προς το περιεχόμενο

Midi control με το Evolution MK449C keyboard


Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια εχω τωρα ενα evolution mk449c και θα ηθελα να ξερω πως θα γινοταν τα κανω τα 9 fader του να ελεγχουνε την ενταση του μικτη του nuendo 3,προσπαθησα αλλα μπα,ουτε το manual λεει τιποτα για αυτο,γινεται βασικα η μπα?προσπαθησα μα τιποτα,οδηγουσ εχει...ολα σωστα.usb η συνδεση μου ειναι και στα υπολοιπα μια χαρα τα κανει..μα remote control με mackie control προσπαθησα αλλα δεν κανει τιποτα,δοκιμασα απο την αρχη με δικο μου προγραματισμο αλλα δεν τα καταφερα...μηπως εχει να προτεινει κανενας τιποτα?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου MOTIFNICK..

 

Κανε μια απόπειρα να κατεβάσεις το πρόγραμμα στην σελίδα που παραθέτω,είναι για την δουλειά που θέλεις..

 

Θυμάμαι ότι διαλέγεις το εκάστοτε μοντέλο από τις δυο εταιρίες...Διαλέγεις και ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς η plugin και κανεις την αντιστοίχιση σου ομοίως του γούστου σου.

 

:D

 

http://www.m-audio.com/products/en_us/Enigma.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε ευχαριστω παρα πολυ θα το κατεβασω τωρα,δεν το εψαξα καθολου ακομα και μου το δωσανε χωρις καλωδια τροφοδοτικο και τα παρεμφερει,απο χερι.

παντος το κανει αυτο που θελω με καπιο τροπο δηλαδη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yeap,,ένα usb καλώδιο χρειάζεσαι,και από κει τροφοδοτείται,φαντάζομαι ήδη έτσι θα το έχεις.Κανε την εγκατάσταση και δες τι μπορείς να κανεις,σχετικά απλό θα είναι,δεν νομίζω να σε παιδέψει.Δεν το έχω καν εγκατέστημένο για να σου πω άλλα..

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν με βοηθησε το m-audio enigma το software της εταιρειας που προγραματιζει το keybords.παντος αμα ειχα το xml mapping του mk449c θα το εκανα import στο add generic control να κανω δικο μου χάρτη ολα καλα...γιατι κανω δικο μου κοντρολαρισμα με generic και learn στα fader αλλα μπερδευετε σε καποια και δεν ακουει σε πολλα....πω πω καταρα εχω παντα με τετοια πραγματα,με usb το motif es παντα με ταλεπορουσε λογο pc μου...τωραζ αλλαξα pc και εχω με controler...

αμα ξερει κανεις που θα βρω το mapping ας μου πει παιδια,παντος για ολα τα midi-key εχει η εταιρεια mapping setup κτλ εκτος το δικο μου!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου