Προς το περιεχόμενο

You do it. From scratch to the dancefloor.


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Electronic Music Production

 

Δημιουργία, προγραμματισμός και επεξεργασία του ήχου, με κύριο γνώμονα την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής.

Do It Yourself

 

Σε μια εποχή όπου η DIY κουλτούρα δείχνει το δρόμο σε πολλούς νέους μουσικούς, το μυστικό της δημιουργίας κρύβεται τόσο στο ταλέντο και την αγάπη για τη μουσική όσο και στην απόκτηση της απαιτούμενης τεχνογνωσίας. 

 

Η SAE Athens, μέλος του παγκόσμιου εκπαιδευτικού φορέα SAE Technology Group (www.sae.edu), ανοίγει τις πόρτες των νέων εγκαταστάσεών της και δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την τεχνογνωσία της παραγωγής, του live performance και του djiing προσφέροντας ένα δωρεάν σεμινάριο στα πλαίσια του προγράμματος Electronic Music Production (EMP), και όχι μόνο.

 

Πιο συγκεκριμένα:   

THE EVENT

 

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στο Mo Loco (Ιάκχου 22 & Περσεφόνης, Γκάζι). Στα decks θα βρίσκεται ο Dimi Phaze,  ο οποίος αυτήν την περίοδο ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά για λογαριασμό της Mokilok Recordings, συνοδευόμενος από μαθητές της SAE Athens με ένα και μοναδικό στόχο: ένα δυνατό party με ηλεκτρονικές μουσικές και χορευτικές διαθέσεις. 

 

THE SEMINAR

 

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Electronic Music Production FREE SEMINAR με τίτλο “YOU DO IT.. FROM SCRATCH TO THE DANCEFLOOR” στις νέες εγκαταστάσεις της SAE Athens (Ηλία Ηλιού 9 & Νικομάχου, Ν. Κόσμος).

 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τα στάδια τα οποία μεσολαβούν από την παραγωγή ενός track μέχρι το live performance/djiing χρησιμοποιώντας τα προγράμματα Logic Pro και Ableton Live,  ενώ γνωστοί dj και παραγωγοί της χώρας θα μιλήσουν στο κοινό για τη σχέση μουσικής και τεχνολογίας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν οι ίδιοι την τεχνολογία.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες η SAE Athens βρίσκεται στη διάθεσή των ενδιαφερόμενων στο τηλέφωνο 210 3217661 ή στην η-διεύθυνση [email protected]

 

 

THE COURSE

 

Μέσω του EMP προγράμματος, ο σπουδαστής αποκτά τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία (υπολογιστές, synthesizers, samplers, κ.τ.λ.) για την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής. Ο σπουδαστής θα έχει αποκτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εξοικείωση με ειδικευμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει ή να εξελίξει πλέον τις παραγωγές του σε ένα home/project studio.

 

Το EMP πρόγραμμα ξεκινάει στις 24 Νοεμβρίου με εισηγητές από το δυναμικό της Klik Records και το Βαγγέλη Κωστοξενάκη (μέλος των Phatjak) μεταξύ άλλων και διαρκεί 6 μήνες. Στις 25 Νοεμβρίου ξεκινάει το Dj Seminar το οποίο διαρκεί 2 μήνες.

 

Recommended If You Like

 

Ableton Live Αrtists: The Prodigy, Nine Inch Nails, Hot Chip, Daft Punk, Dj Krush, Richie Hawtin, Mogwai, Soulwax κ.ά.

 

Logic Artists: Moby, Paul van Dyke, Deep Dish, Plaid, Spike Stent, X-Dream κ.ά.

 

Reason Artists: A Guy Called Gerald, Liam Howlett, Aux 88 κ.ά.

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου