Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για κομμάτια με εύκολα φωνητικά...?


Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί ψάχνω να βρώ κομμάτια εύκολα για τον τραγουδιστή μου. Ο οποίος μια χαρά ικανότητες μπορεί να αναπτύξει (υψίφωνος), αλλά ρεπερτόριο δεν έχει (κ δε μου αρκει το κομμάτια που να του αρέσουν, θέλω κομμάτια που να μπορεί να βγάλει) Έτσι ψάχνω ένα μπούσουλα. Πως είναι οι τα μπάσα κ οι κιθάρες με το smoke on the water πχ. Τέτοια ψάχνω. Όχι πολύ απαιτητικά σε εύρος ή δομές.

Στυλ, ροκ λέμε κ βλέπουμε (οκ οκ ξέρω παραείναι ευρύ το φάσμα, αλλά ντάξει μη μου πείτε κ υπερβολικά ψαγμένα πραγματα...)

 

Παραθέτω και αυτό το topic ως αναφορά γιατί είναι κρίμα να βλέπεις να ανεβαίνεις εσύ κ η φωνή όχι...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=165051.0

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Φίλε μου τι ζητάς; Ταλέντο; Μα είναι δυνατόν να βρεις με αυτό τον τρόπο τραγούδια για έναν "μουσικό"; Τι ρεπερτόριο; Δεν έχει ακούσματα; Δεν έχει ενδιαφέροντα; Θα τραγουδίσει πρίμα βίστα ότι του δώσεις; Δεν υπάρχουν εύκολα τραγούδια. Για ποιόν δηλαδή; Πως θα τα αποδώσει; Κάθε τραγούδι απαιτεί ερμηνεία. Απλό ή δύσκολο.

Ας ξεκινήσει με κάτι απλό γι αυτόν, που να του αρέσει.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμ, κοίταξε τα πράγματα στη φωνή δεν είναι τόσο απλά όσο την κιθάρα, πρέπει να ξέρουμε το εύρος της φωνής του άλλου, τον ήχο της.... Είναι τενόρος δηλαδή αν κατάλαβα καλά; Δοκιμάστε τίποτα από Rory Gallagher... δεν είχε φωνή οπότε όλα εύκολα είναι!  ;D ;D Μπορείτε να κάνετε την υπερκλασσική επιλογή και να πείτε το Moonchild, ή να δοκιμάσετε και τίποτα πιο ενδιαφέρον, Bad Penny, Philby, Overnight Bag, Edged in Blue.... Μετά.... Κάτι από Placebo ή Radiohead; Αν έχει λεπτή φωνή σε ψηλές νότες θα τον βολέψουν πιθανώς. Τέλος πάντων υπάρχουν πολλά τραγούδια που δεν απαιτούν ούτε μεγάλο εύρος, ούτε φοβερές ικανότητες στην αναπνοή κλπ, αλλά όπως είπε και ο Yameth αυτό δεν τα κάνει "εύκολα". Άλλωστε ο Frank Sinatra δεν έμεινε στην ιστορία για κανένα φοβερό εύρος ή για τρελές κορώνες, έμεινε γιατί ακόμα και τα πιο απλά τραγούδια τα τραγούδαγε πανέμορφα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου  ???

 

Καλα τρόπος του λέγειν έτσι;

 

Ευχαριστώ γενικά. Αλλά ναι δυστυχώς έχω αρχίσει να βλέπω ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στη φωνή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχουν τραγουδια με ευκολα φωνητικα,καθε τραγουδι εχει τη δικη του οντοτητα και οσο καλυτερος ειναι ο τραγουδιστης (που δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχει καλυτερη φωνη η φωνητικες δυνατοτητες) τοσο καλυτερα αποδιδεται.

 

Αρχιστε να ακουτε ΜΟΥΣΙΚΗ ολων των ειδων  & τα υπολοιπα θα ερθουν,το μεγαλυτερο προβλημα των περισσοτερων Ελληνων "καλλιτεχνων" σε ολα τα πεδια (μουσικη,κινηματογραφος,λογοτεχνια,ζωγραφικη) ειναι οτι δεν καθονται να ασχοληθουν και να εντρυφήσουν με τους "αλλους" καλλιτεχνες (δηλ. δεν ακουνε πολυ μουσικη ολων των ειδων,δεν βλεπουν ταινιες,δεν διαβαζουν βιβλια κτλ).

 

Οτι ακους παιζεις,τοσο απλο ειναι.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ αυτό συμφωνώ αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι ένας τραγουδιστής που δε θέλει, αλλά ένας τραγουδιστής που είναι αρχάριος και μπορεί. Κ έψαχνα να βρω κομμάτια που να του είναι έυκολα να τα δουλέψει με όχι υπερβολικό κόπο κ απ τα οποία να μαθαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου