Προς το περιεχόμενο

BOSS GT-8...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο TSL ουσιαστικά είναι ένας DSL με τη διαφορά ότι έχει 3 πλήρως ανεξάρτητα κανάλια

 

Διαφωνω,ουδεμια σχεση εχει το κυκλωμα του ενος με τον αλλον (για αυτο αλλωστε ο DSL εχει πολυ καλυτερα καθαρα(τα καλυτερα ολων των εποχων για Marshall),και γενικα καλυτερο ηχο κατα τη γνωμη μου)

 

Ο TSL λογω ισως της πιο πολυπλοκης κατασκευης του εχει reliability problems...και μετριο ηχο κατα την ταπεινη μου γνωμη.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σίγουρα όλα είναι θέμα γούστου και του ήχου ψάχνει ο καθένας. Μια σωστή αξιολόγηση πάντως είναι καλό να γίνεται όχι απλά ακούγοντας τον αλλά παίζοντας αρκετά με το εκάστοτε μουσικό όργανο ή ενισχυτή αν αυτό ειναι εφικτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρεπιμπτόντως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και μάπες στην λαμπάτη οικογένεια :roll: ( :arrow: Marshall DSL' date='TSL π.χ.) [/quote']

 

Δεν συνυπογραφω την αποψη σου.............η σειρα DSL (ακομη και οι μικροι 401/201) ειναι οντως απο τους καλυτερους Marshall των τελευταιων ετων οπως ειπαν και αλλοι, ενω και οι TSL δεν υστερουν....απλα στη δευτερη περιπτωση (αυτη των TSL) στη Marshall δε σκεφτηκαν πως ενισχυτης με περισσοτερα απο 6 ποτενσιομετρα ειναι δυσκολος(!!!!! 8O 8O !!!!!!τι να πουν οι Boogie δηλαδη) για τον υπολειμματικο εγκεφαλο ενος κιθαριστα :) :) :) :) :)

Μαλλον για να χαρακτηριζεις κακους τους DSL,TSL δεν εχεις ακουσει τους JCM900................. :) :) :) :) :)

 

Οσον αφορα τη συγκριση DSL-TSL θα προτιμουσα τη σειρα DSL με το ανεξαρτητο EQ της σειρας ΤSL. Οι TSL εχουν πολυ καλα καθαρα σε σχεση με οποιοδηποτε Marshall του παρελθοντος και δε νομιζω να απαγοητευσουν κανενα εκτος και αν εχει στο μυαλο του καθαρα Fender.....δε νομιζω ομως πως αν καποιος εχει κατι τετοιο στο μυαλο του θα επαιρνε Marshall ουτως η αλλωστε.....Παρ, ολα αυτα το καθαρο του DSL ειναι καλυτερο απο του TSL οπως και ολοι οι crunch ηχοι του. Εκει που προσωπικα μου αρεσει ο περισσοτερο ο ΤSL ειναι στους πιο high gain ηχους.

Σημειωση οι TSL ερχονται απο τη Μarshall με αισχρες 12ΑΧ7 και με αισχρο ηχειο(στις combo versions.... :roll: ).....αλλαξτε και τα δυο και θα δειτε απειροελαχιστη διαφορα σε σχεση με τους DSL (H διαφορα στην ποιοτητα του ηχου ειναι αρκετα μικρη ωστε να με κανει να προτιμησω το ανεξαρτητο EQ της σειρας TSL σε σχεση με το κοινο eq των DSL που με αναγκαζαν σε συμβιβασμους αναμεσα στο eq του καθαρου και lead καναλιου των τελευταιων).

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μωρε το προβλημα δεν ειναι στη..δυσκολια του TSL αλλα μαλλον στην οχι και τοσο επιτυχημενη σχεδιαση του..

οι JCM 900 εχουν κακη φημη,ομως ελαχιστοι ξερουν οτι ευθυνονται για το 90% του ''ροκ" ηχου τις πιο προσφατες δεκαετιες... :lol:

παντως εχοντας ...αναγκαστικα παιξει με JCM900 παρα πολλες φορες (ο μονος ενισχυτης που υπηρχε σε ολα τα ενοικαζομενα backline στη χωρα μας,αλλα & εξω) μπορω να πω οτι με λιγο tweaking παντα εβγαζα αξιοπρεπη καθαρο ηχο (το βρωμικο καναλι ουτε που το εψαξα ποτε μια και προτιμω τα πεταλακια μου για αυτες τις δουλειες :wink: )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως εχοντας ...αναγκαστικα παιξει με JCM900 παρα πολλες φορες (ο μονος ενισχυτης που υπηρχε σε ολα τα ενοικαζομενα backline στη χωρα μας' date='αλλα & εξω)

 

LOL..........αυτο σκεφτομουν και εγω...........οποτε πηγαινα να παιξω καπου ελεγα οχι δεν ειναι δυνατον.....παλι αυτος :) ............Πριμο, πριμο ξανα πριμο και παλι πριμο.............................εισαι τυχερος που δε χρησιμοποιησες το lead channel.....απελπιστικα τρανσιστορατο.......

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια εμενα που μου αρεσει na paizw (rock,hard rock,blues,funk) κυριως και σκεφτομαι εναν fender twin reverb τι γνωμη εχετε περι αυτου?γιατι πιστευω οτι ο ηχος καθε κιθαριστα εξαρταται απο τα ακουσματα του και καθε ενισχυτης καποιας σοβαρης τιμης δεν νομιζω να ειναι μαπας αλλα ισως να μην ταιριαζει με το παιξιμο του κιθαριστα του!Υπαρχου βεβαια οι συγκρισεις αλλα και παλι τοση αποκλιση ποιοτητας δεν το νομιζω :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

LOL..........αυτο σκεφτομουν και εγω...........οποτε πηγαινα να παιξω καπου ελεγα οχι δεν ειναι δυνατον.....παλι αυτος :) ............Πριμο' date=' πριμο ξανα πριμο και παλι πριμο.............................εισαι τυχερος που δε χρησιμοποιησες το lead channel.....απελπιστικα τρανσιστορατο.......[/quote']

 

Προσθέστε και εμένα σε αυτήν την παρέα :D :D

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια εμενα που μου αρεσει na paizw (rock,hard rock,blues,funk) κυριως και σκεφτομαι εναν fender twin reverb τι γνωμη εχετε περι αυτου?γιατι πιστευω οτι ο ηχος καθε κιθαριστα εξαρταται απο τα ακουσματα του και καθε ενισχυτης καποιας σοβαρης τιμης δεν νομιζω να ειναι μαπας αλλα ισως να μην ταιριαζει με το παιξιμο του κιθαριστα του!Υπαρχου βεβαια οι συγκρισεις αλλα και παλι τοση αποκλιση ποιοτητας δεν το νομιζω ΄

 

 

 

εχεις δικιο ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις τι ηχο θελεις, πολυ συχνα επηρεαζομαστε και ξεφευγουμε απο το προσανατολισμο μας.

www.myspace.com/costaexarhos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια εμενα που μου αρεσει na paizw (rock' date='hard rock,blues,funk) κυριως και σκεφτομαι εναν fender twin reverb τι γνωμη εχετε περι αυτου?γιατι πιστευω οτι ο ηχος καθε κιθαριστα εξαρταται απο τα ακουσματα του και καθε ενισχυτης καποιας σοβαρης τιμης δεν νομιζω να ειναι μαπας αλλα ισως να μην ταιριαζει με το παιξιμο του κιθαριστα του!Υπαρχου βεβαια οι συγκρισεις αλλα και παλι τοση αποκλιση ποιοτητας δεν το νομιζω :?[/quote']

 

εσυ μιλας για τον ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΕΡΟ ενισχυτη κομπο ολων τον εποχων όμως,οποτε οποιος σου πει μια "αρνητικη" γνωμη μαλλον δεν ξερει τι του γινεται... :lol:

 

καποια μηχανηματα ειναι ΚΛΑΣΣΙΚΑ & δεν επιδεχονται κριτικες,ειτε σου κανει ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ηχος τους ,ειτε οχι..

 

καποια ομως ΔΕΝ ειναι κλασσικα οποτε μπορεις να εκφραστεις για το αν ειναι "καλα" η οχι :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ.....

 

Ο κουμπάρος μου δεν ικανοποιήτε με τίποτα!!! Οτι ρύθμισει και να του κάνω στην GT-8 δεν του αρέσει. Με έχει τρελάνει :evil:

 

Την δευτέρα ανεβαίνει Αθήνα και ρωτάει αν ξέρετε κάποιο μαγαζί η κάποιον που να μπορεί να του ρυθμίσει την πεταλιέρα.

 

(Σημ. Δεν είναι για κιθάρα. Πάνω σε βιολί την έχει)

 

Thanx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου