trolley Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Εye, λογικά δεν διατύπωσα καλά την θέση μου...Στην ουσία ήθελα να πω, να εξηγήσω, πως δεν είναι ποτέ δυνατόν να γίνει σύγκριση σε αυτούς τους δύο. Τι συγκρίνουμε, παρόμοια πράγματα; όχι φυσικά... Τότε να πεις, "μα να συγκρίνουμε τους Coldplay με τη π***τσα" ώστε να είναι σαφές ότι δεν μεροληπτείς. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Τότε να πεις, "μα να συγκρίνουμε τους Coldplay με τη π***τσα" ώστε να είναι σαφές ότι δεν μεροληπτείς. ;D ;D Έλα τώρααα... :) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkaravolas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ πλάκα (του) κάνω. Οκ τότε, πάω πάσο. Αρχίσατε πάλι τις μαλακίες..; Μάλιστα... κοίταξε να δεις eye, προσωπικά δεν σε ξέρω, αλλά δεν σου επιτρέπω να μου λες ότι λέω μαλακίες, γιατί ειλικρινά για να το λέω κάτι έχω δει, και από τη στιγμή μάλιστα που δεν γράφω τόσο παρά ακούω σε αυτό το φορουμ, το να σηκώσω τα χέρια μου και να γράψω εδώ ... μαλακίες... όπως λες, εεε κάποιο λόγο θα χω κι εγώ, επομένως θα ήθελα πολύ ευγενικά και όμορφα να σε παρακαλέσω να μην προσβάλεις έτσι εύκολα και μάλιστα χωρίς να ξέρεις τον άλλον. Αυτά εντελώς μα εντελώς φιλικά και χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση. http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 +137 (Ευχαριστώ kabamaru-x) Δε μπορώ να σου περιγράψω πόση ώρα γελάω... ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 παντως ο κιθαριστας των Coldplay εχει πιο καλο ηχο και εχει και ΜΑΛΛΙΑ,οποτε λογικα ειναι τρισκαλυτεροτερος..επισης ο μπαμπας του ΔΕΡΝΕΙ τον μπαμπα του καραφλου.... ;D ;D Ο καλύτερος εδω μέσα! ΜΠΡΑΒΟ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Μου αρέσει ο Satriani. Οι Coldplay με αφήνουν αδιάφορο. Θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίστροφο. Η συγκεκριμένη μελωδία παιγμένη απ'τον Satch με αγγίζει, ενώ απ΄τους Coldplay με ξενερώνει. Πολύ. Εκεί λοιπόν είναι η διαφορά για μένα. Το να υπάρξουν δυο διαφορετικές καλλιτεχνικές εκφράσεις τις ίδιας μελωδίας και παρολαυτά να είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους στα συναισθήματα που μου προκαλούν. Ποιός είναι ο αυθεντικός; Αυτός που καταφέρνει και μεταφέρει τα δικά του συναισθήματα στο κοινό του ή τουλάχιστον τα παρακινεί να έρθουν σε επαφή με τα δικά τους συναισθήματα. Για μένα ο Satch κερδίζει. Για άλλους κερδίζουν οι Coldplay. Για άλλους και οι 2 ή κανεις απ΄τους 2. Αυτή είναι η μαγεία. Τα υπόλοιπα για μένα είναι άνευ ουσίας ;) Keep on rocking in the free world 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν πάρουμε το θέμα ΕΝΤΕΛΩΣ τυπικά, ο Σατριάνης έχει κάθε δίκιο. Πήγαν οι λάκηδες και του κλέψαν το υπερχιτ, να μαστιγωθούν δημόσια με βοϊδόπ**τσα. Μπορεί να κάνει άνετα μυνησούλες και να πάρει αρκετά γκαφρά από τους φλώρους (eye καΙ γω γαύρος, με ΜΠΑΟΚικές τάσεις όμως). Το θέμα είναι τι θα γίνει αν ο καθένας αρχίζει και κάνειο μυνήσεις στον άλλον επειδή (νομίζει δίκαια ή άδικα) του έκλεψε το χιτ. Ειδικά εδώ στο ελλάντα όπου ΟΛΑ τα σκυλάδικα είναι ίδια και μόνο τα βυζιά που τραγουδάνε αλλάζουν θα ανοίξουν οι 7 πύλες της κόλασης. Kαλό για μας βέβαια, θα βλέπουμε ΣΤΑΡ και θα γουστάρουμε. Γιαυτό υποστηρίζω ότι οι μουσικές πρέπει να είναι open-source. O καθένας μπορεί να έχει μια ωραία ιδέα, αλλά μπορεί να είναι ανίκανος να την εξελίξει έτσι, ώστε να αγγίξει την τελειότητα. REGARDS LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Don_Pasquale Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Γιαυτό υποστηρίζω ότι οι μουσικές πρέπει να είναι open-source. O καθένας μπορεί να έχει μια ωραία ιδέα, αλλά μπορεί να είναι ανίκανος να την εξελίξει έτσι, ώστε να αγγίξει την τελειότητα. μεγάλη κουβέντα είπες Κώστα... υπάρχει πολύς κόσμος όμως που ονειρεύεται το πολύ χρήμα, και γουστάρει τη μουσική βιομηχανία όπως είναι... μάλιστα πολλοί (ακόμα κι εδώ στο νοιζ) φτάνουν να σου λένε οτι χωρίς αυτήν (ένα κατασκεύασμα με 60-70 χρόνια ζωής) δεν θα υπάρχει μουσική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 υπάρχει πολύς κόσμος όμως που ονειρεύεται το πολύ χρήμα, ναι το 99,9% ολων των μουσικων του πλανητη.. ;D δεν εχω γνωρισει ουτε εναν...μουσικο που οταν του προσεφεραν 2 εκατομμυρια ευρω ενω δεν ειχε να φαει ειπε "οχι ευχαριστω δεν θα παρω.." ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Όποιος πιστεύει αυτά, αυτός θα χάσει αυτόν η ζωή θα προσπεράσει. Το στιχάκι είναι GPL, χρησιμοποιήστε το άφοβα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση