Προς το περιεχόμενο

like a rolling stone. λαπτοπική ηχογραφηση


marilazi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να πούμε τη γνώμη μας πάνω σε τι ακριβώς ; Σε όλα; Να πώ.............

 

α) Καλή φωνή, καλή άρθρωση .

 

β) Μέτρια (αλλά όχι κακή ηχογράφηση). Το φύσιμα μπορεί να βγεί.

 

γ) Εκτελεστικά τα χαλάμε. Βέβαια διάλεξες και εσύ ένα από τα τεράστια τραγούδια ενός κολοσσού αλλά ας το βάλουμε αυτό στην άκρη (όπως και το αρμόνιο του Kooper που είναι τα μισά λεφτα). Το τραγούδι δεν είναι μπαλάντα πληγωμένου κουταβιού. Υπάρχει ερωτική απογοήτευση αλλά υπάρχει και ο θυμός, η διάθεση εκδίκησης, η δήθεν αποστροφή, το πατρονάρισμα για τον λάθος περίγυρο της (που δεν σε περιλαμβάνει  ;) ) και τέλος πάντων όλα αυτά τα "υγιή" συναισθήματα μιας ερωτικής απογοήτευσης. Οπως στο "Don't think twice....." του ιδίου.

Εχω την εντύπωση ότι στη πρόθεσή σου να βάλεις "καημό", έκοψες τα @@ από το κομμάτι. Αυτό το ύφος θα ταίριαζε ίσως στο (γραμμένο για την ίδια κοπέλα) Just like a woman..

Παραμένει συμπαθές για παρέα (μονομελή  ;) ) αλλά δεν είναι το ίδιο τραγούδι

 

But that's just me και δεν είναι απαραίτητο ότι έχω δίκιο.......

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτελεστικά τα χαλάμε. Βέβαια διάλεξες και εσύ ένα από τα τεράστια τραγούδια ενός κολοσσού αλλά ας το βάλουμε αυτό στην άκρη (όπως και το αρμόνιο του Kooper που είναι τα μισά λεφτα). Το τραγούδι δεν είναι μπαλάντα πληγωμένου κουταβιού. Υπάρχει ερωτική απογοήτευση αλλά υπάρχει και ο θυμός, η διάθεση εκδίκησης, η δήθεν αποστροφή, το πατρονάρισμα για τον λάθος περίγυρο της (που δεν σε περιλαμβάνει  ;) ) και τέλος πάντων όλα αυτά τα "υγιή" συναισθήματα μιας ερωτικής απογοήτευσης. Οπως στο "Don't think twice....." του ιδίου.

 

Σωστά, αυτή ήταν η πρόθεση του Dylan, αλλά μπορεί να υπάρξει και άλλη συναισθηματική προσέγγιση στους στίχους. Οι ίδιοι στίχοι μπορούν να βγάλουν - ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής - και θλίψη, υπαινισσόμενη έκκληση επιστροφής, λύπη/ανησυχία (αντί για πατρονάρισμα) για τις λάθος επιλογές κ.λπ., στοιχεία που τα άκουσα στην εκτέλεση του rondat. Βέβαια όλα αυτά είναι υποκειμενικά, και είναι όντως ένα κομμάτι με αξεπέραστη αρχική εκτέλεση, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε διασκευή να έχει πολύ δύσκολο τεστ να περάσει.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχεδον πληρη συμφωνια με τον audiokostas με μονη διαφωνια το οτι μου αρεσε πααααρα πολυ

ο "καημος" ;)

Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου