Προς το περιεχόμενο

mac διλλημα


maze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας και χρονια πολλα σε ολους.εντος των ημερων θα προβω σε μια αγορα υπολογιστη.θα ηθετα να μου πειτε τη γνωμη σας για τα παρακατω:

 

1.macbook aluminium και μια καρτα ηχου usb πχ http://www.thomann.de/gr/motu_828_mk_ii_usb_20.htm h

http://www.thomann.de/gr/maudio_fast_track_ultra_8r.htm συνολο περιπου 1700 ευρο.

2.macbook pro  1880 ευρο περιπου και καρτα ηχου αρκετο καιρο αργοτερα ισως και χρονο..

 

και 3 μου ηρθε μια περιεργη? ιδεα..ενα imac για το σπιτι ) και ενα macbook (παλιο) για ηχογραφησεις εκτος σπιτιου συνολο 1950 ευρο περιπου.

 

αλο ενα που ηθελα να ρωτησω,επειδη θελω να ηχογραφω πολλα καναλια ταυτοχρονα εαν επιλεξω την πρωτη λυση (usb) θα εχω προβληματα?

 

*η καρτα ηχου δεν με ενδιαφερει απαραιτητα ποσους προενισχυτες εχει.

 

 

ακουω γνωμες...

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να περιμένεις πρώτα το Macworld στις 5 του Γενάρη. Μπορεί να ανακοινώσουν κάτι καινούριο για τα macbook ή τους imac.

 

Τώρα εγώ ως περίεργος διαλέγω την 3η και περίεργη λύση μόνο και μόνο για το ότι θα χρησιμοποιήσεις κάρτα ήχου Firewire. Το macbook Pro κάνει πολλά χρήματα γι αυτα που προσφέρει, ενώ το  macbook δεν έχει firewire. Η λύση Macbook Pro παλιό (βρίσκεις πολύ καλο μεταχειρισμένο γύρω στα 1200 ευρώ) + καλή κάρτα Firewire  πως σου φαίνεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε maze γεία σου και χρόνια πολλα,

συμφωνω με τον lambrosgg

είχα ακριβός το ιδιο δίλλημα με σενα...

μετα απο πολυ ψάξιμο, πριν λίγες μέρες κατέλιξα σε ενα παλιό (καινουργιο βεβαια) MBP 2,5.  ;)

 

τωρα κοιταω τι καρτα firewire θα παρω... ???

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου ρε maze ( φτιαξε το e- mail σου ) τώρα για αυτό που ρωτάς δες και αυτές της  κάρτες http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?xsid=b43cb3d2f5ed4d431e5d6621cb20a838&sw=DIGIDESIGN+MBOX&x=8&y=12    εξαρτάτε και τι πρόγραμα θα τρέχεις με το mac και ποσά θέλεις να δώσεις  αλά καλύτερα πάρε Firewire 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι η αγγλική λίρα έχει πέσει τουλάχιστον 30% τους τελευταίους μήνες, μπορείς με τα 1880 ευρώ να πάρεις και το macbook pro και την κάρτα ήχου firewire που θες.

Δες π.χ εδώ: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=150318060049&Category=141177&_trksid=p3907.m29&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1

 

To θέμα της εγγύησης μην σε απασχολεί. Απλά ζητάς τον τύπο να σου στείλει το απαραίτητο τιμολόγιο/ απόδειξη αγοράς και η εγγύηση ενός έτους ισχύει γιατί είναι universal.

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.τελικα μαλον θα παρω το pro.ο λογος που δεν παιρνω μεταχειρισμενο η αποεξω κλπ ειναι οτι καποιο μερος θα πληρωθει με δοσεις.φιλε eangle δεν ξερω τι εχουν παθει τα πμ.  στειλε μου mail στο [email protected] για να συνενοηθουμε ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου