Προς το περιεχόμενο

New Year's Demo Day στο Αthens Pro Audio


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

NEW YEAR'S DEMO DAY από την ATHENS PRO AUDIO στο χώρο του ATHENS MASTERING.

 

Ημερομηνία: 17 Ιανουαρίου 2009  Ώρες: 12.00 -17.00

 

Η Αthens Pro Audio σας προσκαλεί στο "New Year's Demo Day", που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του στούντιο  Αthens Mastering στο κέντρο της Αθήνας.

 

Στο demo day θα παρουσιαστεί η νέα version 5.1 της κονσόλας Metric Halo σε συνδυασμό με τον controller Euphonix Eucon για πλήρη έλεγχο της κάρτας. Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τα νέα Focal CMS 65 (παγκόσμια πρώτη), καθώς και τα Lipinski 707.

 

Ταυτόχρονα στα πλαίσια του demo day θα υπάρξει workshop για ηχογράφηση φωνής που θα  κάνει ο γνωστός ηχολήπτης  και καθηγητής Δημήτρης Δημητριάδης.

 

Κατά τη διάρκεια του Demo Day θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για ένα ζευγάρι Focal CMS 50 για όσους δήλωσαν συμμετοχή κατά τη διάρκεια της έκθεσης ISS.

 

Πρόγραμμα New Year's DEMO DAY :

 

13:00 - 14:00 Παρουσίαση Metric Halo v5.1 με Euphonix Eucon

14:00 - 14:30 Διάλειμμα για καφέ

14:30 - 15:30 Workshop Φωνής

16:00            Κλήρωση Focal CMS50

13:00 - 17:00 Aκρόαση Focal CMS65, Focal Solo6 Be, Lipinski 707

 

Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα

 

Διεύθυνση:  ATHENS MASTERING Ζωοδόχου Πηγής 108, Αθήνα

Τηλέφωνο : +30 2103836232,

email: [email protected]

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Staff

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το New Year's Demo Day της εταιρίας  Athens Pro Audio στο studio Athens Mastering το Σάββατο  17-1-2009.

Κατά την διάρκεια του demo day  οι παρευρισκόμενοι μουσικοί, παραγωγοί  ηχολήπτες  και μαθητές  ηχοληψίας παρακολούθησαν από τους Γιάννη Λαμπρόπουλο και Μάνο Γοβατζιδάκη  την  παρουσίαση της νέας κάρτας Metric Halo expanded σε συνδυασμό με τις επιφάνειες εργασίας της Euphonix MC Mix και MC Control.

 

Στη συνέχεια  ο γνωστός ηχολήπτης και καθηγητής Δημήτρης Δημητριάδης παρουσίασε  ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα - την ηχογράφηση φωνής . Κατά την διάρκεια του workshop έγινε μια ιστορική αναδρομή σε τεχνικές και μικρόφωνα καθώς και στις ανάγκες και απαιτήσεις  της ηχογράφησης φωνής σε σύγχρονα home studio.

 

Σε όλη την διάρκεια του  demo day οι παρευρισκόμενοι  είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα καταπληκτικά ηχεία  Lipinski 707 αλλά και  τo CMS65 από την  νέα σειρά ηχείων της Focal  σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση.

Η ανταπόκριση των παρευρισκομένων ήταν πολύ θετική και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για  την θεματική μελλοντικών workshop,  καθώς  η ανάγκη για  πληροφόρηση από  πρώτο χέρι από επαγγελματίες ηχολήπτες σε θέματα  τεχνολογίας και ήχου είναι πολύ μεγάλη.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση των CMS50 για όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή στην έκθεση ISS.

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου