Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη μελους μπαντας...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 70
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τελικά θα τον στείλετε τον άνθρωπο πριν φτάσουμε τις 10 σελίδες το τόπικ ή θα αργήσετε;  :)

Θα τον στειλουμε παιδια...Λιγη υπομονη παρακαλω... ;D  ;D  ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως νομίζω ότι απ'την περιγραφή σας το παιδί έχει αρκετές υποχρεώσεις και πίεση με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει ή να έχει και την απαραίτητη διάθεση να προβάρει/παίξει. Αν με το καλό το καταλάβει και ο ίδιος όταν μιλήσετε νομίζω ότι θα είναι μια "ανακούφιση" γι'αυτόν (βέβαια εννοείται ότι θα στεναχωρηθεί αλλά θα ελευθερωθεί από πίεση)  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως δεν θελετε τα ιδια πραματα ,οποτε με πιεση δεν προκειται να υπαρξει κανενα αποτελεσμα.Μυστικη συνταγη -> υποχωρηση απο αυτον που καταλαβαινει περισσοτερα ωστε να γινεται "οριακά" η δουλεια.

 

Ασχετο τιπ για αυτους που φευγουν απο τετοιες καταστασεις (επειδη οι αλλοι δεν ενδιαφερονται και τοσο) : ειναι καλυτερα να παιζεις και να βγαινει κατι καλο μια στο τοσο,παρα να μην παιζεις καθολου :)

 

Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ. Καλύτερα να κάθεσαι σπιτάκι και να την παίζεις μόνος (την μουσικούλα σου...) παρά να μπλέκεις σε ψυχοφθόρες διαδικασίες τύπου "έρχομαι-δεν έρχομαι σήμερα" "δεν μπορώ, πρέπει να δω την γκόμενα" "πάω για κυνήγι". Πραγματικά ΧΑΝΕΙΣ τον χρόνο σου.

 

Πριν λίγο καιρό είχα μπλέξει σε απίστευτη κατάσταση με 3 ΣΤΑΡΧΙΔΕΣ που τους παρακάλαγα να πάμε για καμιά πρόβα. Φάγανε άκυρο και ησύχασα.

 

 

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστός, αλλά αν δε μιλάμε για τόσο τραγική κατάσταση δεν είναι κακό να παίζεις με τους "παλιούς". Ντάξει, αν σιχτιρίσεις την ώρα και τη στιγμή.... disband!!! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, η δικιά μου περίπτωση ήτο υπέρ του δέοντος τραγική, κοντέψαμε να πλακωθούμε κανονικά. Και να σκεφτείς ότι ήταν με άτομα που έκανα και παρέα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι απόλυτο αυτό ρε Παιζωδυνατόπουλο, αν ο άλλος είναι παπάρας κομπλεξικός είτε φίλος είτε συνεργάτης θα στην κάνει. Εκτός αν το γκρούπ πάει για τα λεφτά!  ;D

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε selfservice, χωρίς παρεξήγηση, προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω πολύ άκρη απ'αυτά που γράφεις, και απορώ με τις "απόλυτες" απαντήσεις που έλαβες μέχρι τώρα...  ::)

 

Τι είναι αυτό το "γκρουπάκι" που έχετε? Ξεκίνησε σαν μια φιλική παρέα και "όπου βγάλει"? Ή υπήρξαν από την αρχή συγκεκριμένοι στόχοι και προοπτικές, που είχαν συζητηθεί και συμφωνηθεί από όλους?

 

Δηλαδή, κάνατε μια συζήτηση και συμφωνήσατε όλοι σας ότι (για παράδειγμα) σε ένα χρόνο θα είστε έτοιμοι για live με ένα ρεπερτόριο 50 κομματιών? Τα οποία θα τα έχετε σκίσει στις πρόβες? Ή το κλίμα ήταν "πάμε όσο μπορούμε καλύτερα και βλέπουμε"?

 

Τα περισσότερα γκρουπ, ξεκίνησαν, ξεκινούν και θα ξεκινούν στον αιώνα τον άπαντα, σαν παρέες φίλων. Εξαίρεση αποτελούν οι μπάντες που φτιάχνονται είτε από γνωστούς παικταράδες είτε από... άγνωστους παικταράδες (ή wannabe παικταράδες) και που πρωταρχικός τους στόχος είναι να τα κονομήσουν. Είτε παίζοντας διασκευές (κλασσική ελληνική περίπτωση), είτε με original υλικό. Και αυτό, το να βλέπεις τη μουσική σαν μέσο βιοπορισμού, σε πρώτη ανάγνωση, δεν είναι κακό. Όμως σπάνια θα βρεις γκρουπ που τα μέλη να είναι απλώς συνεργάτες και να μην εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία. Ακόμα και από τις... αγγελίες να έχει σχηματιστεί το γκρουπ, στην πορεία όλοι γίνονται φίλοι.

 

Και μιας και είπα για original υλικό, υπάρχει τέτοιο? Ή παίζετε μόνο διασκευές? Γιατί, μερικές φορές ένας μουσικός που δείχνει να "μένει πίσω" σε μια διασκευάδικη μπάντα, μπορεί να είναι ανεκτίμητος σε μια μπάντα με πρωτότυπο υλικό.

 

Στην μπάντα, πάνω απ'όλα, πρέπει να υπάρχει χημεία. Ο "σπουδαγμένος" ντράμμερ που βρήκες, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ικανοποιεί αυτή την απαραίτητη συνθήκη. Από την άλλη, αν όλοι οι υπόλοιποι βλέπετε ότι ο τωρινός ντράμμερ σας δεν μπορεί να ακολουθήσει μουσικά (από την άποψη του groove και του δεσίματος με τους υπόλοιπους) και όχι για λόγους μελέτης, αυτό σημαίνει ότι και του ίδιου μπορεί να μην του κάνει η μπάντα και να μένει μόνο επειδή είναι φίλος... Θα πρέπει να καθορίσετε επακριβώς τι θέλει ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί από το σχήμα σας, βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, και να δείτε τι παραχωρήσεις (ή το κάτι παραπάνω) πρέπει να κάνει ο καθένας. Και, ναι, πάντοτε σε μια μπάντα κάποιος είναι ο "ριγμένος", που τρέχει πιο πολύ απ'όλους. Get used to it.  ;)

 

Τι να πω ρε TGL... Η τοποθετηση σου ειναι RESPECT

-.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου