Προς το περιεχόμενο

Τελείως κουλό...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, πριν κανα μήνα ενώ πηγαινω μαζί με εναν φίλο μου μπασίστα και το καινούριο του Ibanez μπάσο(απο Internet) στο απίτι του ξαδερφού μου(ντράμερ) περνάμε έξω απ΄το τοπικο υποκαταστημα του Στόλλα στο Αργος.Το μαγαζάτορα το γνωρίζουμε καλά και αυτός μας γνωρίζει, βλέπεις ψωνίζαμε απο αυτόν πριν ανακαλύψουμε τα δικτυομάγαζα, είχα να πατήσω εκεί κανα χρόνο :twisted: :twisted: :twisted: , και έτυχε να κάθεται στην πόρτα, μας βλέπει τον χαιρετάμε και ρωτάει:"Ρε Σπυρο(ο μπασίστας) τι έχεις μες στη θήκη?"Του λέει ο φίλος μου "ενα μπάσο Ibanez!"."Τι?" κανει ο μαγαζάτορας "πήρες μπάσο και δεν ήρθες σε μένα?","Μπράβο ρε, και 'γώ τι θα΄κάνω, τράπεζες θα κλέβω?"λέει."Και απο πού το πήρες?" τον ρωτάει,"Απ'το Internet" του λέει το παιδί, "Και παίζει???" ρωτάει με μεγάλη απορία ο μαγαζάτορας.Και λέει μετά "Γιατί δεν ήρθες να πάρεις απο μένα κανα Squier ή κανα Jackson(της κακιάς της ώρας)?".Του απαντάει το παλικάρι "Γιατι θα το πλήρωνα χρυσό ρε!!!".Τα πέρνει ο μαγαζάτορας και αρχίζει"Γ@μώ το Internet και αυτόν που το έφτιαξε, πρέπει να παρακαλάμε για να έρθετε να αγοράσετε","Δεν σας έκανα εγώ καλές τιμές?" 8O μας ρωτάει.Του απαντάει το παλικάρι γιατι εγώ ειχα λυθει στα γέλια"Ωραία του λέει θέλω έναν ενισχυτή." "Ναι λέει ο μαγαζάτορας, ποιόν?"ρωτάει."ΤΟν Line6 LD150" του απαντάει το παιδί.Αρχίζει ο δικός σου να ψάχνει σε κατι προσπέκτους του Στολλα(a.k.a. κλέφτης και "αρματωλός") και ρίχνει την τρομερή ατάκα, που μόλις την άκουσα βγήκα απ'το μαγαζί γιατί δεν μπορουσα να κρατήσω αλλο τα γέλια μου,"Ρέ, του λέει, δεν υπάρχει τετοιος Laney που μου λές, εχω λέει όμως εναν Μπέχρινγκερ(Behringer) τρομερό"."Καλά, του απαντάει το παλικάρι, φεύγω και θα έρθω σε κανα δυο μέρες"."Ε, του λέει ο πωλητής , μεχρι τότε θα στον βρώ εγώ, θα πάρω τηλέφωνο στον Στόλλα στην Πατρα να μου τον φέρουν"....Μιλάμε ο άνθρωπος ανίδεος τελείως, δεν ξέρει ούτε με τι φίρμες συνεργάζεται ο Στόλλας...Και προχθές πάω με τον ξάδερφό μου τον ντραμερ να πάρει ένα Crash Zildjian K-Custom γιατι δεν ήθελε να παραγγείλει απ'το Ιντερνετ, και ο πωλητη΄ς ξαναπετάει τρομερή ατάκα "Τι να το κάνεις ρε,του λέει, είναι πολύ ακριβό, πάρε ένα Stagg, που είναι και φθηνό, αφου την ίδια δουλειά κάνει".Τελικά το παραγγείλαμε απ'το Ιντερνετ.Δηλαδη σ'αυτή τη χώρα η ασχετοσυνη βαράει κόκκινο

Αι έϊντ νο σέϊντ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλα, σου λέω το παλικάρι είναι τρομερό.Την άλλη φορά τον ρώταγα για μια Les Paul(Gibson) και μου λέει:"Έλα μωρε, πεταμένα λεφτά, πάρε μια Epiphone Les Paul που έχω εδω να ακουσεις ήχο και άσε τις Gibson, μονο η φίρμα αλλάζει" 8O 8O 8O , και 'γω κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο με την λ@λ@κί@ που πέταξε....

Αι έϊντ νο σέϊντ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοινώς ότι έχει μεσα στο μαγαζί είναι θεϊκό και ολα τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια.

 

Σε λίγο θα κυνηγάει με το δίκανο να ψωνίσουν απ'αυτόν. Πότε θα μάθουν ρε γμτ....

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κορυφαίο! :lol:

Μου θύμισες μια φάση όταν ήμουν 13 που είχαμε ένα fake "συγκρότημα" τους Μetalwar (βασικά το γκρουπ έπαιζε air-guitar,δηλ.χτυπιόμασταν μπροστα στους καθρέπτες των σπιτιών μας όλοι μαζί ακούγοντας τσίτα maiden-accept-manowar κλπ).

Μια μέρα μπαίνουμε σ'ένα βιντεοκλαμπάδικο-δισκάδικο όπου το είχε ένας ψιλοσκερβελές τύπος.Τον ρωτήσαμε για 3-4 δίσκους και αυτός δεν είχε τίποτα και απαντούσε βαριεστημένα.

Οπότε τα ψιλοπαίρνω και του λέω:"Μήπως έχετε τον καινούργιο δίσκο των Metalwar?"

Και τι μου λέει το άτομο? "Ναι τον έχω,μια στιγμή" και αρχίζει να ψάχνει!!

Εντωμεταξύ οι άλλοι έχουν βγεί έξω και γελάνε με τον μπαπάρα και εγώ μέσα προσπαθώ να κρατηθώ μέχρι που μου λέει ¨δυστηχώς έχει τελειώσει :lol: :lol:

Ε,μετά καταλαβαίνετε γέλιο που έπεσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μαγαζι που λές στο άργος είναι το γωνιακό δίπλα από το Μοκουν?

Πήγα για μπαγκέτες πριν κανα τριμηνο εκεί και έσκασαν κάτι τσιγγανοι για να πάρουν όργανα και ο τύπος είχε πάθει αμοκ. Είναι που είναι στριμμμένος και περίεργος είχε και τα γυφτακια να σκαλίζουν το υπερπολύτιμο εμπόρευμά του και έγινε γής μαδιαμ. Από τον πανικό πήρα λάθος νούμερο μπαγκέτες!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χε χε!!!Το ατομο δηλαδη ειναι σε προχωρημενο επιπεδο λαλακιας,και ασχετοσινης!!!!!!!Δεν θα πρεπει να μας κυνηγαει αυτος με το δικανο,αλλα να παρουμε εμεις ενα και να αρχισουμε να κυνηγαμε αυτους!!!!!Ακου εδω ρε πραγματα που λενε και δεν ντρεπονται!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου