Προς το περιεχόμενο

Αγορά Μπάσσου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

η σκληρη θηκη ειναι αβολη στην μεταφορα. Αναγκαστηκα να παρω επειδη το πορτ παγκαζ του αυτοκινητου μου ειναι μικρο και με το παραμικρο εβρισκε στους θολους

-γ@μ*&^%$# saxo που ειναι το παλιο, καλο μου mirafiori!!!! :'(  -

κεραυνοπουλο εν δραση!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 69
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το ξερω οτι δεν θα βγαλω τον ηχο του(σιγα μην παιζει με μπασο τον 300€ :P :P :P)

δηλαδη λετε να προχωρισω στν αγορα του???(κατα το πασχο την σκευτομαι, λετε να του τελειοσουν του thomann??)

 

τορα εχω μια αλλη απορεια επειδη θα περασουν αρκετα χρονια για να εγορασω αλλο:P εχετε να πειτε κατι ωστε να μην εχω προβληματα στο μελλον??

και κατι αλλο σκεφτομαι να παρω μια σκληρη θηκη αντι της κλασικης μαλακης, υπαρχουν τιποτα μειονεκτηματα ή πλεοκεκτηματα που τθα πρεπει να προσεξω στην επιλογη θηκης (ρωτα μερικα χαζα πραγματα γιατι το προηγουμενο δεν το προσεχα και εχει γινει χαλια.... :-\)

 

 

και παλι ευχαριστω γιαα την βοηθεια

 

Η βασικη συμβουλη ειναι να ψαξεις να βρεις αν καπου στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το μοντελο (και οποιο αλλο σε ενδιαφερει) και να το δοκιμασεις να δεις πως σου καθεται στο χερι και στο αυτι. Μετα το παραγγελνεις απο thomann.  ;D

 

Αν προσεξεις, στο availability λεει οτι δεν το εχει στο στοκ τωρα και θα τα εχει και παλι απο 2 Απριλιου. Στειλε παντως αν ειναι ενα mail και ρωτα λεπτομερειες. Το εχει παντως στο στοκ σε αλλο χρωματακι: http://www.thomann.de/gr/fender_squier_deluxe_jazz_v_bass_3sb.htm

 

Στο θεμα της θηκης, οταν πηρα το G&L ειχε τη δικη του σκληρη θηκη. Στην αρχη το κουβαλαγα παντου σε αυτη, αλλα ηταν τρομερα αβολο και κουραστικο το κουβαλημα πηγαινε-ελα σε προβες και ακομα χειροτερα τα χαραματα μετα απο live. Τελικα πηρα μια (καλη) Rockbag και βρηκα την υγεια μου. Με λιγη στοιχειωδη προσοχη δε χρειαστηκε ποτε να τεσταρω τα ορια της. Οσα ψιλοκοπανηματα εχει το μπασο τα εφαγε επι σκηνης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα αποφασισα να παρω αυτο http://www.thomann.de/gr/fender_squier_deluxe_jazz_v_bass_3SB.htm

εχει καποοιος να πει κατι κατα αυτο του οργανου ή να πρωτηνει κατι καλυτερο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η 5η χορδή βολευει στο να μην ξεκουρδιζεις σε Drop D την Ε χορδη και βολικο στο να μην αλλαζεις θέσεις το αριστερο σου χερι αν βαριεσαι  :P, το κακό ομως ειναι οτι τα περισσοτερα low budget μπασα δεν εχουν αξιοπρεπή Β  :(

Την δουλεια σου βεβαια την κανεις αλλα μην εχεις τρελές απαιτήσεις.

 

και τι να προτιμησω active ή passive ηλεκτρονικα??

 

Προσωπικά μιλωντας παντα για την σειρά low budget τα esp/ltd πιστευω εχουν περισσότερα θετικά απο τα rockbass της warwick.

Φυσικά θα πρέπει να δοκιμάσεις κι εσυ.

 

και τι να προτιμησω active ή passive ηλεκτρονικα??

 

Απο θεμα active η passive επειδη παλι παιζει το low budget σου προτεινω active ηλεκτρικα διοτι σε τετοια οργανα τους λυπει η ζωντανια στον ηχο τους και τα active ηλεκτρικά αναπληρώνουν θεαματικά αυτην την δραματική ελειψη.

 

Πριν καταληξείς καπου δοκίμασε και ακουσε ο ιδιος ετσι θα σχηματίσεις την δική σου ολοκληρωμένη άποψη.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για το συγκεκρημενο Squier δεν εχει κανεισ καποια γνωμη...? ??? ??? ??? ??? ??? ???

 

Μάλλον όχι αφού υπάρχει η μικρή πιθανότητα να μην έχει παίξει κάποιος με αυτό ;D

 

Για το θέμα active/passive και εγώ είμαι υπέρ του active...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=374320&highlight=squier+deluxe+jazz

 

Δες στο προφιλ του τυπου που εκανε το θρεντ με τι αλλα μπασα παιζει και μετα διαβασε ποσο εντυπωσιαστηκε απο το ταπεινο Squier. Για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο μπασακι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συνφωνα με τα λεγωμενα του τυπου πρεπει να ειναι καταπληκτηκο μπασακι....σε καμια 10αρια μερεσ θα βγου μια βολτα πημως και το βρω να το δοκιμασω(πολυ χλωμο)και θα το παραγειλω απο το thomann.

και κατι τελευτεω...μηοως μπορει καποιος να μου βρει μια θηκουλα για το μπασακι γιατι εχει παρα πολλες και δεν ξερω ποια ειναι η καταληλη.

και οαλι ευχαριστω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω δεν ξερω απο μπασα καθολου αλλα ειδα τι εγραψαν μερικα παιδια.

Λοιπον εχω κατι να σου πω η μουσικη δεν ειναι οδηγηση αεροπλανου η το κανεις σωστα η πεφτεις.

 

Πρεπει να πειραματιστεις να παρεις ρισκο αν δεν παρεις ρισκο σε αυτη τη ζωη θα μεινεις στασιμος με 4χορδες μεχρι να πεθανεις.

Ξερεις γιατι το λεω αυτο γιατι αν δεν αγορασεις κατι διαφορετικο και να ασχοληθεις με αυτο δεν προκειται να μαθεις ποτε αν σου αρεσει η οχι.

Μπορει ομως να το αγορασεις και να μην γουσταρεις καθολου πρεπει να παρεις ρισκο μπορει να σου βγει σε καλο μπορει και σε κακο.

Γιαυτο εγω θα αγορασω 7χορδη κιθαρα γιατι αν δεν αγορασω δεν θα μαθω ποτε αν γουσταρω να εχω 7 χορδες αν δεν μου αρεσει την πουλαω χανω καποια λεφτα βεβαια( εκει ειναι το ρισκο) και περνω μια 6χορδη.

 

Εγω αυτο εχω να πω αν θες τολμα αν πιστευεις οτι ετσι εισαι μια χαρα παρα ενα 4χορδο.

Εγω στην ζωη μου εχω μαθει να εχω παντα απαιτησεις απο το εαυτο μου και το περιβαλλον μου η στασιμοτητα με σκοτωνει αν εισαι και εσυ ετσι λεω να παρεις 5χορδο.Αν ομως πιστευεις οτι εισαι οκ με 4χορδο παρε 4χορδο.

 

Δλδ αυτο που λεω εγω ειναι συνοπτικαειναι  οτι αμα εχεις την περιεργεια μεσα σου θες να δοκιμαζεις μεχρι να βρεις το τελειο ακομα και τοτε μπορει να μην ησυχασεις ομως.

 

!!!Προσοχη!!! ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη μου αποψη των πραγματων και της ζωης.Δεν επιβαλλω καμια ιδεα απο αυτες και δεν προτεινω, επισης απλα επισημανω το πως λειτουργω εγω και δεν κατακρινω τον τροπο ζωης κανενος.Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου