Προς το περιεχόμενο

Γιατί ΟΧΙ Behringer και ΝΑΙ σε (σχεδον) ο,τιδήποτε άλλο?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποια προιόντα για μπάσσο (Ενισχυτές & πεταλακια), μου έχουν βγει μέτρια. Η αγορά τους είχε γίνει με γνώμονα την χαμηλή τιμή τους & η ποιότητα ήταν δυστυχώς (& λογικό) ανάλογη. Υπήρξε μάλιστα και πεταλάκι που δε το χρησιμοποίησα ποτέ λόγω της κακής απόδοσης. Ίσως σε άλλους τομείς να καταφέρνει να κάνει εκπλήξεις η Behringer. Αλλά επειδή ακριβώς η εταιρεία τραβά τα βλέμματα κυρίως με τις χαμηλές τιμές, τότε καλό ειναι να ψιλιάζεσαι και να το ψάχνεις λιγο παραπάνω. Όλο και κάποιο λάκο θα έχει η φάβα :Ρ . Φυσικά όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό στούντιο τα πράγματα ειναι πιό απλά. Δεν κυνηγάς την υπερποιότητα και η χαμηλή τιμή θα σε βοηθήσει αρκετά στο χτίσιμο. Πάλι όμως θέλει ψάξιμο με διάβασμα reviews χρηστών ανα τον κόσμο (στο Internet δλδ).

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ μόνο αυτά έχω χρησιμοποιήσει από Behringer

B2031A Nearfield ηχεία. Για τα λεφτά του καλό, αυτοενισχυόμενο στα 150watt αλλά πολύ σκληρό στο αυτί και τα μπάσα ακόμα τα ψάχνω που τα στέλνει και επίσης δεν νομίζω οτι για nearfield πετυχαίνει τον στόχο του near.

 

FBQ6200 Equalizer. Το χρησιμοποιώ στο στούντιο για να κόψω μικροφωνισμούς και να φτιάξω την ευκρίνεια του ήχου, όχι σε ηχογραφήσεις κτλ. Το εργαλείο κάνει τη δουλειά του πολύ καλά. Έχει limiter και pink noise, κάθε φορά μου δίνει την εντύπωση οτι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν έχω καταφέρει να εντόπισω, μάλλον το όνομα δεν μου δίνει σιγουριά αλλά το μηχάνημα κάνει τη δουλειά του.

 

Ένα patch bay (δεν θυμάμαι τύπο) το έχω χρόνια και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, διαπιστώνω οτι υπάρχουν απώλειες όχι τραγικές αλλά υπάρχουν. Το μηχάνημα έχει φάει μεγάλη βαρβαρότητα και αντέχει.

 

Αν θέλεις να κάνεις κάτι στο σπίτι σου για σένα πάρε Behringer και μάθε να χρησιμοποιείς τον εξοπλισμό, θα κάνεις "θαύματα" για αυτό το κόστος. Αν θέλεις ήχο και το ψυρίζεις απλά απομακρύνσου από αυτή την εταιρεία και άνοιξε τις τσέπες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά και εγώ να προσθέσω, πως για την Behringer έχω πολυ καλή γνώμη. Για παράδειγμα τα BCR200 και BCF2000 όταν βγήκαν ειδικά

για την τιμή τους, η τεχνολογία που προσέφεραν δεν υπήρχε πουθενά. Δηλαδή 32 endless rotary encoders που δουλεύουν στην τιμή των 120 Ευρώ ήταν κάτι το εκπληκτικό πραγματικά. Απο τότε τα έχουν πάρει και 4 φίλοι και κανένας δεν είχε πρόβλημα και τα προτείνω σε όποιον μπορώ. Βέβαια η αλήθεια είναι πως στα προιόντα ήχου θα έλεγα πως το επίπεδο δεν είναι και τόσο καλό αλλά πραγματικά αν αναλογιστείς την τιμή τα λογια είναι περιττά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην απίστευτη τιμή που πήρα τα πεταλάκια μου εξεπλάγην ότι δουλεύουν. Πολλώ δε μαλλον όταν δουλεύουν εδώ και μήνες απροβλημάτιστα με ικανοποιητικότατα αποτελέσματα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν γνήσιος λόουμπατζετιστής έχω διάφορα πράματα, όπως π.χ. τον συνδυασμό ΒΧ3000/BA115, μερικά πεταλάκια και το απίστευτο εργαλείο που ακούει στο όνομα ULTRA-G GI-100.

 

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το αλουμινένιο μεγάφωνο της καμπίνας, αλλά γιαυτό φταίνε τα αυτιά μου και μόνον. Θα αλλαχτεί κάποια στιγμή με κάποιο eminence και θα πάψω να το σκέφτομαι.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου