Προς το περιεχόμενο

Aναβολή της εμφάνισης των Depeche Mode


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ψιλοασχετο...... ο χωρος τι εχει ρε παιδια????????? Πως θα επρεπε να ηταν???

πολυ της χλιδας ειμαστε μου φαινεται...... :P :P :P

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 112
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ο χώρος για αρχή imo είναι πολύ μακριά. Μου αρέσει ΠΟΛΥ το μέρος, αλλά είναι πολύ μακριά. Κ όσο μιλάμε για μια συναυλία μεσοβδόμαδα και όχι για 3ήμερο φεστιβάλ με camping δίπλα αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Επιπλέον μιλάμε για ένα μέρος που δε μπορεί να υποστηρίξει ούτε τη διέλευση τόσου κόσμου, let alone την παραμονή του εκεί για ώρες. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να δημιουργηθεί επαρκές parking space διότι απλώς δεν υπάρχει τόσος χώρος, είναι επίσης αδύνατο να περάσουν 1000 λεωφορεία για να πάρουν/αφήσουν κόσμο. Έστω λοιπόν ότι πας και παρκάρεις... Το να φτάσεις και να γυρίσεις παίρνει πολλή ώρα από τη στιγμή που θα βγεις από το αυτοκίνητό σου. Άπειρος κόσμος παρκάρει πάνω στην εθνική διότι χώρος αλλού ΔΕΝ υπάρχει, κάτι το οποίο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ επικίνδυνο.

 

Επιπλέον, το έδαφος δεν έχει σωστή κλίση και αν δεν είσαι ψηλός δε βλέπεις τη σκηνή. Τα διάφορα φαγώσιμα/πόσιμα επίσης είναι πολύ ακριβά. Οι τουαλέτες είναι πολύ λίγες και δεν καθαρίζονται, το οποίο σε συνδυασμό με τη ΖΩΩΔΗ αδιαφορία των θεατών ("εγώ θα κατουρήσω γύρω γύρω απ'τη λεκάνη και χέστηκα για τον επόμενο") δημιουργεί μια φριχτή κατάσταση.

 

Τέλος με τις τιμές των εισιτηρίων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να πρέπει να πληρώσεις για λεωφορείο, parking για να μην πω και διόδια. Θα έπρεπε ή να ρίξουν ΑΜΕΣΑ και ΠΟΛΥ τις τιμές, ή στην τελική να σου δίνουν με το εισιτήριο ή parking+voucher για τα διόδια ή εισιτήριο για τη μεταφορά σου με λεωφορείο. Και καμιά μπύρα - το λέω σοβαρότατα. ;)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήμουν κι εγώ χθες εκεί.

Πραγματικά ξενερωμένος και κουρασμένος, αλλά διαβάζοντας κάποια πράγματα σε αυτό το thread δεν ξέρω τι να πω...

Ρε παιδιά, μην χάνουμε το δίκιο μας πριν καλά-καλά το διεκδικήσουμε! Ας ξέρουμε για τι πράγμα φωνάζουμε μπας και μας πάρουν στα σοβαρά όταν έρθει η ώρα να απαιτήσουμε κάτι!

 

Φωνάζουμε για πράγματα που συμβαίνουν πάντα στο Terra Vibe, όπως η κάκιστη οργάνωση, η ταλαιπωρία κτλ με αφορμή το μοναδικό πράγμα για το οποίο δεν είναι υπαίτια η διοργανώτρια εταιρία! Για άλλη μια φορά δείχνουμε πόσο κακό καταναλωτικό κοινό είμαστε. Πριν από κάθε συναυλία ΤΕΤΟΙΟΥ μεγέθους στη Μαλακάσα, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προβλέψουμε το τι θα ειπωθεί από πλευράς παραπόνων αυτολεξεί. Αφού κάθε φορά τα ίδια γίνονται. Αν το πρόβλημά μας είναι η οργάνωση, το μποϊκοτάρουμε. Αφού τόσα χρόνια δεν το κάνουμε (μαζί κι εγώ εννοείται), καλώς τα παθαίνουμε.

 

Από την άλλη όμως, αν αντιπαρερχόμαστε όλα τα προβλήματα χάριν του δυνατού "προϊόντος" που μας πουλάει η εταιρία, να ξέρουμε ότι για το προϊόν καθαυτό, είναι υπεύθυνο το συγκρότημα και το management τους.

 

Όπως τα λέει ο Μενέλαος είναι. Η εταιρία είναι υπεύθυνη για το "πριν" και το "μετά". Στο "πριν", για άλλη μια φορά πάτωσε. Στο χέρι μας είναι στην επόμενη συναυλία να φερθούμε σαν σκεπτόμενο καταναλωτικό κοινό, αν και αμφιβάλω. Στο "μετά"... ε, αφήστε ρε παιδιά να δούμε!

 

Στο παρελθόν έχω 2/2 κακές εμπειρίες από συμπεριφορά της εταιρίας μετά από συναυλία που δεν τελείωσε ποτέ (White Stripes και Beastie Boys - ejekt festival). Οι εμπειρίες αυτές με κάνουν απαισιόδοξο στο τι να περιμένω από πλευράς αποζημίωσης, γιατί βλέπω μια "διαφορά" στην αντίληψη μεταξύ κοινού και εταιρειών του τι σημαίνει ότι μια συναυλία δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε... Αλλά επειδή δεν ήταν η didi διοργανώτρια σε καμία από τις δύο, και επειδή δεν θέλω να γίνω ο τύπος του ανέκδοτου με το γρύλλο, θα περιμένω... υπομονετικά... :) Προτείνω να κάνετε όλοι το ίδιο, μια-δυο μέρες είναι, θα περάσουν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πάντως πως ο αγαπητός έφαγε γνωστό παγωτό-σάντουιτς της δέλτα.

Και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήμουν κι εγώ χθες εκεί....

 

...Στο παρελθόν έχω 2/2 κακές εμπειρίες από συμπεριφορά της εταιρίας μετά από συναυλία που δεν τελείωσε ποτέ (White Stripes και Beastie Boys - ejekt festival).

 

Δεν πιστεύω να θες να πας Ladytron αύριο ε;;; Κάτσε σπίτι!!

:D..::Christabel Etheriel::..:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πόσα εισητήρια έκοψε η διοργανώτρια?

πόσα διατέθηκαν από χορηγούς?

ποιά ήταν η συνολική προσέλευση?

ποιές είναι οι προδιαγραφές του χώρου, κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια και την μετακίνηση του κοινού?

ποιό είναι το ταβάνι μέχρι να πεις sold out?

 

το πιθανότερο είναι προσωπικά να γκρίνιαζα ακόμα και αν γινόταν η συναυλία (εκτός και αν παίζανε το Halo, οπού μπορεί να γυρνούσα και με τα πόδια).

τέτοιο χάος στο Terravibe δεν έχω ξαναδει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν πιστεύω να θες να πας Ladytron αύριο ε;;; Κάτσε σπίτι!!

 

λενε οτι την εβδομαδα των AC DC θα εχει κακοκαιρια.....δε καθεσαι σπιτι ολη εκεινη την εβδομαδα???Αντε βρε παλικαρακι μου να χαρεις οτι αγαπας.....   :'(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου