Προς το περιεχόμενο

Aναβολή της εμφάνισης των Depeche Mode


Προτεινόμενες αναρτήσεις

...

 Εμένα πιο λογική μου ακούγεται η ατάκα του φίλου μου του Μάνου σε ερώτηση που του έκανα αν θα πάμε AC/DC : " που θα γίνει στο τέρα? ασε δεν πάω εγώ σε αυτό το μ....έλο!!! και συμφωνώ ,ασπάζομαι και ακολουθώ την άποψή του!!

...

 

Ευτυχώς είναι ΟΑΚΑ ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 112
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Προφανώς και δεν φταίει η didi που αρρώστησε ο άνθρωπος και ακυρώθηκε η συναυλία.

Η didi όμως φταίει για τις παρακάτω συνθήκες, που εσύ ο ίδιος αναφέρεις:

 

Ο χώρος για αρχή imo είναι πολύ μακριά.....

 

Επιπλέον μιλάμε για ένα μέρος που δε μπορεί να υποστηρίξει ούτε τη διέλευση τόσου κόσμου, let alone την παραμονή του εκεί για ώρες....

 

Το να φτάσεις και να γυρίσεις παίρνει πολλή ώρα από τη στιγμή που θα βγεις από το αυτοκίνητό σου. Άπειρος κόσμος παρκάρει πάνω στην εθνική διότι χώρος αλλού ΔΕΝ υπάρχει, κάτι το οποίο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ επικίνδυνο.

 

Επιπλέον, το έδαφος δεν έχει σωστή κλίση και αν δεν είσαι ψηλός δε βλέπεις τη σκηνή. Τα διάφορα φαγώσιμα/πόσιμα επίσης είναι πολύ ακριβά. Οι τουαλέτες είναι πολύ λίγες και δεν καθαρίζονται.....

 

Τέλος με τις τιμές των εισιτηρίων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να πρέπει να πληρώσεις για λεωφορείο, parking για να μην πω και διόδια. Θα έπρεπε ή να ρίξουν ΑΜΕΣΑ και ΠΟΛΥ τις τιμές.....

 

Τα παραπάνω (όπως επίσης και η ανακοίνωση της αναβολής στις 9.30) προδίδουν μία αντίληψη ότι ο θεατής είναι και λακαμάς και ζώο..

Ο θεατής το εισπράττει αυτό (όσο λακαμάς και να 'ναι) και επειδή έχει φορτώσει με όλα τα παραπάνω το έχει πολύ εύκολο να τα χώσει στην didi για το ΜΟΝΟ που δεν έφταιγε: ότι αρρώστησε ο τραγουδιστης

 

Από τη στιγμή όμως που θέλεις οι θεατές/πελάτες σου να είναι τόσο ζώα (ή τόσο απελπισμένοι να δουν το αγαπημένο τους γκρουπ), θα πρέπει να αποδεχθείς ότι δεν θα έχουν τη διαύγεια να καταλάβουν ότι δεν ευθύνεσαι εσυ - ως διοργανώτρια -  για την ασθένεια του τραγουδιστη.

 

Επίσης σχετικά με την ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ αποζημίωση των εισητηρίων, κράτα μικρό καλάθι. Ηδη η ανακοίνωση αναφέρεται σε αποζημίωση όταν ακυρωθεί οριστικά η συναυλία, δηλαδή σε τέσσερις μήνες και βλέπουμε.

 

Στα λέω αυτά φιλικά, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς υπερασπιζόμενος μια εταιρία που αντιμετωπίζει τους πελάτες τις σαν Μογγόλους (με όλο τον σεβασμό προς τους συμπαθέστατους ασιάτες), μόνο και μόνο για να υποδείξεις σε κάποιους το προφανέστατο λάθος τους να κατηγορούν την εν λόγω εταιρία για το μόνο που δε φταίει (και αυτό ακόμα ελέγχεται, γιατί αν η ασθένεια ήταν γνωστή από το μεσημέρι, θα έπρεπε οπωσδήποτε να ανακοινωθεί η αναβολή πολύ νωρίτερα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα παραπάνω (όπως επίσης και η ανακοίνωση της αναβολής στις 9.30) προδίδουν μία αντίληψη ότι ο θεατής είναι και λακαμάς και ζώο..

 

Εφ'όσον λοιπόν είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα, ας σκεφτόμαστε και σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα. Η didi ΔΕ φταίει για την ακύρωση, και δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να δείχνει ότι φταίει για την καθυστερημένη ανακοίνωση.

 

Επίσης σχετικά με την ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ αποζημίωση των εισητηρίων, κράτα μικρό καλάθι. Ηδη η ανακοίνωση αναφέρεται σε αποζημίωση όταν ακυρωθεί οριστικά η συναυλία, δηλαδή σε τέσσερις μήνες και βλέπουμε.

 

Για δεύτερη φορά εξηγώ ότι αυτό που είπα ήταν ότι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει επιστροφή χρημάτων και μάλιστα όχι μόνο σε περίπτωση ακύρωσης, αλλά ακόμα και αν εγώ πω "δε θέλω να πάω την καινούρια ημερομηνία". Δεν είπα ότι θα γίνει. Είπα ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Αν ΔΕΝ γίνει, τότε καλώς θα φωνάζει όποιος φωνάζει.

 

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μονίμως να μπλέκουμε άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

 

1. Ακύρωση του live: δε φταίει η didi.

2. Κακός χώρος, ακριβά εισιτήρια: φταίει η didi.

3. Αν δε γίνει επιστροφή χρημάτων, ή γίνει σε 42 χρόνια κλπ: φταίει η didi.

 

Πόσο δύσκολο είναι να κρίνει κανείς 5 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ πράγματα ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ;

 

Ps. νομίζω είναι πασιφανές ακόμα και μόνο από το quote που έκανες ότι δεν υπερασπίζομαι τη didi, απλώς θεωρώ γελοίο να τους κατηγορούμε για κάτι για το οποίο δεν έφταιγαν. Είναι σαν να πιάνεις έναν ληστή και να τον κατηγορείς για εμπρησμό. Το ότι είναι ένοχος για το πρώτο δε σημαίνει ότι δικαιούσαι να του φορτώσεις και το δεύτερο ;)

Ps 2. Απ'όσο κατάλαβα άργησε να αποφασίσει το ίδιο το group/management τι θα κάνει, διότι είχαν την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να παίξουν τελικώς.

Ps 3. Προφανώς μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ειλικρίνεια της εταιρίας, του management, του group κλπ και να πούμε ό,τι θέλουμε. Αν όμως δεν έχουμε ενδείξεις/στοιχεία που να μας υποψιάζουν ότι η didi έκανε κάτι λάθος είναι εντελώς αστείο να τους κατηγορούμε επειδή μπορεί και να έκαναν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η didi music φέρει μεγάλη ευθύνη για το πως διαχειρίστηκε την ακύρωση.

Υπάρχουν ωστόσο βάσιμες πληροφορίες ότι οι διοργανωτές γνώριζαν από νωρίς το απόγευμα ότι ο Gahan δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί.

Υπάρχουν αρκετοί - μεταξύ αυτών και η ταπεινότητά μου - που άκουσαν από τις 6 η ώρα ότι κάτι τρέχει με τον Gahan και επομένως δε γίνεται να ήταν "κάτι ξαφνικό που προέκυψε στις ...9 το βράδυ".

 

H στάση της didi ελέγχεται επίσης και για το νομικό παράθυρο που λέγεται ότι υπάρχει και το οποίο αναφέρει ότι στην περίπτωση που η συναυλία ξεκινήσει και διακοπεί, η διοργανώτρια εταιρεία έχει δικαίωμα να διεκδικήσει τη ΜΗ αποζημίωση του κοινού. (θα το ψάξω, νομίζω αναφέρεται και σε χρονικό περιθώριο).

 

Όσον αφορά στο terra vibe, που ναι μεν δεν ανήκει στην didi αλλά είναι ομολογουμένως το playground της, είναι μια άλλη, ίσως και πιο μεγάλη, κουβέντα.

 

 

 

 

"ΝΑΙ, τα παιδιά είναι στους δρόμους ξανά!" μεθ.ξωτ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tο ότι πούλαγε εισιτήρια μέχρι τις 9+30, να υποθέσω ότι φταίει και για αυτό ο κόσμος.χμου.

 

ε καλά αυτό σίγουρα! ο κόσμος και ο ανάδρομος ερμής. να ανακοινώνουν τη ματαίωση και την ίδια ώρα να εξακολουθεί να μπαίνει κόσμος μέσα που μόλις αγόρασε εισιτήριο!!! [move]didi εγγύηση[/move].

 

ντάξει δεν πειράζει. ξεπούλησαν το στοκ, τα ρούχα, το εν γένει μερταντάις, τις μπύρες, τα φαγιά. όλα καλά ρε.

ο κόσμος φταίει, τα ...πρόβατα. ::)

"ΝΑΙ, τα παιδιά είναι στους δρόμους ξανά!" μεθ.ξωτ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tο ότι πούλαγε εισιτήρια μέχρι τις 9+30, να υποθέσω ότι φταίει και για αυτό ο κόσμος.χμου.

 

Υποθέτω απαντάς σε εμένα. Ξέρουμε τι ώρα ακύρωσε το live το GROUP!?!?!?!? Αυτό προσπαθώ να σας πω 40 σελίδες τώρα!!!! Η ανακοίνωση της didi λέει ότι ακυρώθηκε το live στις 9:00 (21:00, Ε Ν Ν Ι Α)! Αν ξέρουμε από κάπου ότι το group είχε πει ότι δεν θα παίξει από νωρίς τότε μαζί σας, αλλά έχετε όλοι βγάλει συμπέρασμα ΧΩΡΙΣ να γνωρίζετε κάτι τέτοιο.

 

Είπα εγώ κάτι για τον κόσμο ότι φταίει και δεν το κατάλαβα; Έχω την αίσθηση πως όχι ;)

 

edit: να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί δεν θα συνεννοηθούμε: πιθανώς να φταίει για 100 πράγματα η didi. Προσπαθώ να πω ότι δεν πρέπει να τους κατηγορούμε για 101, αλλά για αυτά τα 100! Κ ότι όταν φωνάζουμε για κάτι πρέπει να ΞΕΡΟΥΜΕ τι έχει συμβεί. Μπορεί το group να είπε από τις 7 "δε θα παίξουμε" και η didi να πουλούσε εισιτήρια - τότε όντως θα είναι απαράδεκτοι! Αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν συνέβη κάτι τέτοιο, ή αν στις 9+ είπε ο Gahan "παιδιά εγώ δε μπορώ να παίξω". Σε αυτήν την περίπτωση ποιος φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ντροπή δική σου. Ο άνθρωπος αρρώστησε και εσύ σκέφτεσαι τα 60 ευρώ σου..

Να πάρεις τηλέφωνο τη διοργανώτρια εταιρεία και να πεις ότι δεν μπορείς να πας άλλη μέρα στη συναυλία και να ρωτήσεις τι μπορεί να γίνει για 'σένα, αντί να παριστάνεις τη Κάτια Μακρή σε δημόσιο φόρουμ. Είναι πιθανό ότι υπάρχει πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης, η Μαλακάσα πάντα μια ώρα από την Αθήνα ήταν (άρα δεν είσαι από νησί ούτε από χωριό), μπύρες δεν ήσουν υποχρεωμένος να πιεις (και μάλλον θα τις έπινες έτσι και αλλιώς, όπου και να ήσουν), όρθιοι πάντα περιμένουμε στις συναυλίες αυτού του τύπου και το πρόβλημα με το parking επίσης είναι γνωστο

 

 

 

Αν τα παραπανω δεν ειναι χιουμορ...δεν παμε καλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου