Προς το περιεχόμενο

Dream Theater's new release...Black Clouds and Silver Linings


Painer_AD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πειτε παρακαλω μερικες γνωμες... ???

 

εγω θα αρχισω το θαψιμο αφου γραψουν εστω 2 ατομα  ;D

(υποσχομαι να το ακουσω τουλαχιστον 10 φορες πριν αρχισω... 8))

Everybody lies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παραθέτω την άποψή μου, την οποία είχα γράψει σε άλλο (όχι τόσο σχετικό με το νέο άλμπουμ των Theater) thread:

 

Ανέλπιστα καλό το νέο Theater. Για μένα τουλάχιστον. Όσο το μαθαίνω, το γουστάρω και πιο πολύ.

Κατέβασα για πρώτη φορά άλμπουμ τους, όντας πεπεισμένος ότι δεν έχει να προσφέρει πολλά (επηρεασμένος κι απ' τα πρώτα δείγματα, που δεν ακουγόντουσαν τόσο ενθαρρυντικά σε ό,τι αφορά την ποιότητα του δίσκου). Παρ' όλα αυτά με διαψεύδουν πανηγυρικά μέχρι στιγμής.

Ακούω και γνώμες από άλλους που είχαν επίσης ξεγράψει τους Theater, και είναι εξίσου ενθουσιώδεις.

για να δούμε......μάλλον βιαστήκαμε... :)

 

Κάτι παραπάνω από μια βδομάδα αργότερα, παραμένω το ίδιο ικανοποιημένος. Πολύ αξιόλογο άλμπουμ, αν μην τι άλλο. Μάλλον το καλύτερο στα 00's μετά το Six deggrees (πςςςς ;D). Σε κάποια σημεία δεν τους έχω ξανακούσει έτσι ποτέ....έχουν νέα όμορφα στοιχεία που με πιο απέριττα σόλο (κυρίως του Rudess και των ήχων του) θα έβγαζαν πολύ καλύτερη εικόνα.

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κ το θέμα έχει καλυφθεί νομίζω ας πω κ εγώ την γνώμη μου (ξανά):

 

Ο δίσκος είναι μέτριος για Theater. Βιαστικά γραμμένος. Στα ίδια μονοπάτια με το προηγούμενο. Το μόνο κομμάτι που με άγγιξε είναι το "Count of tuscany". Το "shattered fortress" είναι απλά ένα κολάζ από διάφορα κομμάτια των προηγούμενων δίσκων (καλό κομμάτι για Live αλλά για αλμπουμ όχι). Ο χειρότερος του δίσκου ο Rudess (αγαπημένος μου μουσικός αλλα...). Στα σόλο του βαριέται κανονικά. Με στεναχώρησε.

 

Ντάξει κάποια στιγμή αφού φάνε πολύ κράξιμο θα επιστρέψουν με κάτι καλό (αυτή η "κοιλιά" είναι λογική).

 

Α. οι διασκευές που κυκλοφόρησαν μέχρι στιγμής είναι πολύ καλές. Ειδικά αυτή σε Queen είναι πολύ όμορφη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω ακούσει το νέο δίσκο (ούτε καν είχα πάρει πρέφα ότι βγήκε...). Δεδομένου ότι το κορυφαίο Metropolis Pt.2 μου πήρε 2 ολόκληρα χρόνια για να το χωνέψω και να καταφέρω να το ακούσω απ'την αρχή μέχρι το τέλος για πρώτη φορά και άλλο τόσο για να το εμπεδώσω και να το εκτιμήσω, νομίζω ότι θα ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ νωρίς για να βγάλω συμπέρασμα ακόμα κι αν το είχα ακούσει.

 

Εκτός αν ο σκοπός του θρεντ είναι να ξεκατινιαστούμε όπως στα προηγούμενα  :P

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απογοήτευση... :(

 

 

Ντάξει κάποια στιγμή αφού φάνε πολύ κράξιμο θα επιστρέψουν με κάτι καλό (αυτή η "κοιλιά" είναι λογική).

 

 

Αυτό πιστεύω κιεγώ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα το ακουω και...δεν μπορω να πω οτι τρελάθηκα!

 

Αλλα οχι και απογοητευση. Κραταν ακομα καλα στοιχεια στις συνθεσεις τους βλ. Wither

Hi!! I'm Paul from guitar world!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

E καλα, επειδη στην τελικη και για ακομα μια φορα δε θα βγει ακρη με τους theater, ας δωσουμε την καταλυτικη και "κολλαω-σε-ολα" απαντηση....... Γουστα ειναι αυτα!! :)

Hi!! I'm Paul from guitar world!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια οσα λετε!

 

Εγω προσωπικα εχω κουραστει απο αυτη τη μπαντα... Το συγκεκριμενο δισκακι, το ακουω απο τη μερα που ανοιξα το τοπικ συνεχεια, αλλα δεν μου λεει κ πολλα... Μου φαινεται οτι οι Θιατερ, ειναι σε μια φαση λιγο οριακη, λιγο αγονη!

Εχουν το εκπληκτικο ταλεντο και ολοι μαζι και ξεχωριστα, να γραφουν δισκους πολυ καλους σε σχετικα μικρα χρονικα διαστηματα.

Οπως λενε κ οι ιδιοι στο βιντεο για το Τρειν οφ Θοουτ, τους πηρε πολυ λιγο να συνθεσουν τα κομματια αλλα δεν το λενε παραεξω (!!!) γιατι οι φανς θα αρχισουν τα σχολια οτι ειναι προχειρογραμμενο κτλ κτλ!!! Προφητικη δηλωση!!

Το συγκεκριμενο, λοιπον, δισκακι μου θυμησε αρκετα πραγματα. Μου θυμησε λιγο απο παλιους, μελωδικους Θιατερ, λιγο απο Τσειντζ οφ Σιζονς, λίγο απο Φολλινγκ ιντου Ινφινιτι.

Το "προβλημα" μου ειναι οτι πλεον, οι αρμονιες τους ειναι τοσο προβλεψιμες που εκνευριζομαι!!! Μου ακουγονται ανεμπνευστοι! Προσπαθουν να εφαρμοσουν σε καθε λεπτο οτι ξερουν κ δεν ξερουν! Κ ελεος πια με το σρεντινγκ του Πετρουτσι και τα 32ά!!!

Οσο και να το θες, Νταιμπαγκ δε θα γινεις! (δειτε το βιντεο Chaos In Motion, που εχουν παραφραση μια λεξη με το ονομα του αδικοχαμενου μεγα-κιθαριστη εν ειδει φορου τιμης). Δλδ, ποοοοσο δυσκολο ειναι να πει καποιος απο τους υπολοιπους στον Πετρουτσι,

- ρε φιλε, καλη η φασουλα σου εδω κ 2 δισκους, 3 αν βαλουμε κ το προσωπικο σου, αλλα το απειρο σρεντ θελει κ να ξεκαθαριζουμε καμια νοτα! (δειτε παλι το λαιβ που λεω παραπανω....) κανα εφεδακι ετσι για ατμοσφαιρα? δοκιμασε, πειραματισου!

Αρνουμαι επιπλεον, να πιστεψω οτι κοτζαμ Ρουντες, και γραφει τετοια σολο... Αν δειτε κ το λαιβ, φανερωνει τον πραγματικο του εαυτο... Ο ανθρωπος κιθαριστας ηθελε να γινει απλα εχασε τη στροφη!!!

Ο Πορτνου ειναι κλασσικα σταθερη αξια, αν κ ακουγεται λιγο κουρασμενος αλλα ευτυχως οχι κουραστικος!

Για τον ΛαΜπρη (ανευ οβελια) δεν θα τοποθετηθω, μιας κ πιστευω οτι οι αλλοι τον κρατανε στη μπαντα επειδη ειναι μαζι τους 20 χρονια, και ισως του χρωστανε λεφτα... Δεν εξηγηται αλλιως...Το στοναρισμα του αιωνα σε σχεδον καθε δισκο...Το απολυτο τεστ για το AutoTune!!!!

Ο κορεατης απο το Σικαγο, ειναι οπως παντα κατι αναλειωτο στο περασμα του χρονου. Αληθεια εχει κανει κανενα προσωπικο δισκο? Αν ναι, θα ηθελα πολυ να τον ακουσω.

 

Εν κατακλειδι, το Black clouds... απλα μου επιβεβαιωσε οτι πλεον, αφου τα παιδια πουλησαν τα κερατα τους σε Ευρωπες και Ασιες παιζοντας προγκ ροκ μεχρι και το σιξ ντιγκριζ, αποφασισαν (αποφασισε ο Πορτνου ισως) οτι αρκετα με τα φλωρικα, ας παιξουμε μεταλ να πουλησουμε κ στο Αμερικα που μας εχουν του πεταματου... Πως γινεται αυτο? τι γουσταρει ο μεταλ κοσμος? Pantera, Dimmu Borgir (παιζουν blast beat στο 2ο κομματι, ελεος δλδ!) και δε συμμαζευεται,  Tool κτλ κτλ κτλ, τα πηραν ολα αυτα τα εβαλαν σε ενα μιξερ, εριξαν κ μερικα σολο-ασκησεις-καταπονηση δακτυλων-το παιζω στο λαιβ κ αν το βγαλω ολοσωστα σηκωνω χερι κ αποθεωνομαι βαλαν κ το φαλτσο να λεει 2 λογια μην ειναι μονο γλαστρα κ νατο!!!

 

Σορυ για το μεγαλο ποστ, αλλα καπου επρεπε να τα πω, κ τετοια ωρα ειμαι στη δουλεια μονος μου!!! (νετ καφε)

Προειδοποιω οτι τους λατρευα για πολλα χρονια, κ οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο...Ιδωμεν!

 

Ευχαριστω!  ::)

Everybody lies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου