Προς το περιεχόμενο

Peavey ReValver MkIII: Tweak GUI


Jasemeister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες  :)

 

Πριν καιρό έμαθα για το Peavey ReValver από τον φίλτατο boukaw7  ;D και ενθουσιάστηκα αρκετά με τη φιλοσοφία των simulations του συγκεκριμένου προγράμματος.

 

Πρόσφατα διάβασα για την δυνατότητα Tweak που προσφέρει, δηλαδή δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αλλαγές σε λάμπες/tone stacks/μετασχηματιστές/κτλ ώστε να βγάλεις ενα νεο ήχο!

 

Από τη μια αυτό σημαίνει ότι πλεον ξεφεύγουμε από τα "απλα" προγραμματα simulation (τα οποία κάθε άλλο από απλά είναι) και πλεόν περνάμε στα προγράμματα όπου συνθέτεις τον ενισχυτή σου από το μηδέν.

 

Από την άλλη δεν έχω καταλάβει μέχρι ποιό σημείο φτάνει αυτή η δυνατότητα στο ReValver MkIII και θέλω να ρωτήσω όσους πιθανών το έχουν: οι αλλαγές που μπορεί να κάνει κάποιος περιορίζονται στα συγκεκριμένα σχέδια ενισχυτών του ή μπορείς π.χ. και να συνθέσεις εξαρχής ενα κύκλωμα της αρεσκείας σου π.χ. ενα απλό κύκλωμα τύπου Fender Champ?

tweak1.jpg.12182b5aeaf4a4fced959d3df43898e1.jpg

tweak2.jpg.b9998f5503c7a9ffab2413c5f711e418.jpg

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Το χρησιμοποιω περιπου 3 μηνες to Revalver και ειναι μακραν το καλυτερο simulator απο οσα αλλα εχω δουλεψει (Ni Guitar Rig-IkMultimedia Amplitube - Waves) οντως μπορεις να δημιουργησεις ηχους from scratch. Να τροποποιησεις τα παντα ακομη και πόσο ρευμα θα του δίνεις. Δες μια το demo στο official site και αν σου αρεσει τρεχα παρτω. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν θα το βρεισ ελλαδα, ειχα φαει τον κοσμο να το βρω και τελικα το πηρα απο Αμερικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε σου επιτρέπει να τζαμάρεις με κάποιο CD/MP3? βλέποντας το manual μάλλον όχι...

 

σύνθεση κυκλώματος δεν φαίνεται να κάνει, μόνο παίζεις με τον τύπο και τις ρυθμίσεις της κάθε λυχνίας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να τζαμαρεις με mp3? τι εννοεις?

Οσον αφορά για tweaking νομιζω πως μπορεις να φτιαξεις δικο σου κυκλωμα, αλλα γιατι να το κανεις αφου σου δινει τεραστια γκαμα απο ενισχυτες που μπορεις να πηραματιστεις πανω σε αυτους!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοώ τη στιγμή που παίζεις ένα γνωστό κομμάτι να παίζει κι ένα MP3 με το ίδιο κομμμάτι ώστε να έχεις την ψευδαίσθηση πως παίζεις με μπάντα

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου