Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε Vista 64bit??


VN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλοντας να εκμεταλευτώ τις δυνατότητες του Cubase 5 και Kontakt 3.5 (σήμερα κατέβασα την αναβάθμιση του) σκέφτομαι να αναβαθμίσω τα σύστηματά μου με τα Vista 64bit, (καλώς ή κακώς θα δείξει). Κάποια άποψη περί του θέματος?

 

Όλες οι απαντήσεις θα εκτιμηθούν δεόντος

Ευχαριστώ εκ των προτέρω.

 

VN

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα Vista 64bit παίζουν αρκετά καλά και θεωρητικά δεν θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα η αναβάθμιση. Bέβαια δεν ξέρω τί λειτουργικό τρέχουν αυτή τη στιγμή τα μηχανήματά σου και πόσο δυνατά είναι από θέμα hardware.

Αν π.χ. είναι μηχανάκια Pentium 4, με 1 Gb RAM και με XP 32bit (που τρέχει μια χαρά σε τέτοια συστήματα), τότε μάλλον δεν σε παίρνει να αναβαθμίσεις μόνο το OS.

 

Προτείνω όμως να περιμένεις λίγο και να πάρεις απευθείας τα Windows 7 64bit, μιας και είναι βέβαιο ότι θα είναι πολύ καλύτερο λειτουργικό από τα Vista και με βελτιωμένες προδιαγραφές στο 64-μπιτο κομμάτι. ;)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα windows 7 έχουν ήδη περάσει το RTM και θα μπορείς να τα βάλεις σύντομα. Μέχρι τώρα, οι rc δουλεύουν θαυμάσια και οι μόνοι driver με τους οποίους είχα πρόβλημα ήταν (κλασικά) αυτοί της m-audio.

 

Προτείνω να μη βάλεις τα vista, και να κάνεις λίγη υπομονή.

Kairos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου