Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ PC ΜΕ 3 FIREWIRE


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΑΛΥΤΟ ΘΕΜΑ PC Vs MAC ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ PC ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ MAIL ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΣΑΠΟΡΤΑΡΙΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΤΙΣ 3 FIREWIRE ΠΟΥ ΘΕΛΩ (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ)

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑ NUENDO 3 ΜΕ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ PLUG INS ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ FIREWIRE (RME 800 FIREFACE, ΕΝΑ POWERCORE DSP ΚΑΙ ΕΝΑ FOCUSRITE LIQUID MIX), ΕΝΩ Η AUDIO ΗΨΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΤΑ 12 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΟΘΟΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ

1000 - 1200 ΕΥΡΩ.

ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Welcome, μη γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ please.

 

Από περιέργεια, τι ήταν το παλιό σύστημα και που σκάλωνε?

 

Αυτή εδώ η PCI δεν σε καλύπτει;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801031

 

ή σε PCI express:

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=16920

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνώμη για τα κεφαλαία, η κάρτα αυτή φίλε μου δεν κάλυπτε αφού πάλι δίνει 3 από ένα πόρο στο motherboard. Φαντάσου ότι έβαλα δύο τέτοιες πέρα από τη θύρα του motherboard (έτσι μου σύστησαν οι supporters των κατασκευαστών και πάλι έχω πρόβλημα)....Το σύστημα είναι περίπου τετραετίας (άστο καλύτερα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dear philippos_encore, όποιο πρόβλημα και αν έχεις, αποκλείεται να οφείλεται σε αυτό που νομίζεις - δλδ στο ότι όλες οι firewire θύρες "τραβάνε" από την ίδια θέση στο motherboard. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσες να έχεις μία μόνο firewire θύρα και μετά να συνδέεις τη μία συσκευή με την άλλη χωρίς να υπάρξει καμία δυσκολία ή πρόβλημα.

 

Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα που έχεις οφείλεται σε ένα κοκτέηλ παραγόντων, όπως το σπασμένο λογισμικό, οι υπερβολικές απαιτήσεις προς το hardware σου, κακοταιριασμένοι drivers και λειτουργικό εννέα ετών (XP). Θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο όταν αλλάξεις τον υπολογιστή και βάλεις ένα νόμιμο Cubase  (τι το θες χριστιανέ μου το Nuendo;) και ΜΟΝΟ τις συσκευές και τα προγράμματα που πραγματικά χρειάζεσαι.

 

:)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ μου κατ' αρχην απο που προκύπτει το ότι χρησιμοποιώ σπασμένο λογισμικό???

Το Nuendo είναι ORIGINAL καθώς και τα XP. Επίσης από Cubase πήγα εκεί κι έτσι σου επιστρέφω και το ερώτημα.

Τέλος, σχετικά με τις firewire εγώ απλά μεταφέρω τις συμβουλές των ανθρώπων της RME και της FOCUSITE. Ειδικά από τη Focusrite μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι κυρίως οι ρθμίσεις των latency (όχι μέσα από το πρόγραμμα, αλλά σε σχέση με το ίδιο το motherboard και μου έστειλαν ένα σκριπτάκι για τη ρύθμιση αυτών των παραμέτρων, αλλά το πρόβλημα πάλι δε λύθηκε οριστικά).

Αυτά,

Υπάρχει τέλος πάντων καμμιά συγκεκριμένη πρόταση για PC για τις προαναφερθείσες απαιτήσεις? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου