Προς το περιεχόμενο

Εκδόσεις Cubase


jimint

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους... έχω μια απορία βρε παιδιά  ???

 

Ποιά η διαφορά των εκδόσεων Cubase 4, Cubase essential 4, Cubase SX3, Cubase 5

Καταρχάς υπάρχουν οι παραπάνω εκδόσεις και αν ναί είνια μεγάλες οι διαφορές τους;

Εγώ προσωπικά δουλεύω το Cubase SX3 και έχω σκοπό να εγκαταστήσω το Cubase4, αξίζει τον κόπο;

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι νεότερες εκδόσεις περιλαμβάνουν νέα χαρακτηριστικά και στοιχεία βελτιωμένων επιδόσεων για τα παλαιότερα χαρακτηριστικά. Επίσης, περιλαμβάνουν στοιχεία συμβατότητας με νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού. Συνεπώς, είναι σκόπιμο κανείς να αναβαθμίζεται προκειμένου να προστατεύει την αρχική του επένδυση.

 

Απ' την άλλη, σε κάθε περίπτωση μπορείς να αγοράσεις μόνο τη τελευταία έκδοση, οπότε - επί της ουσίας - δεν έχει σημασία ποια είναι η διαφορά της από όλες τις προηγούμενες εκδόσεις.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απ ότι βλέπω εδώ http://www.steinberg.net/en/products/musicproduction/cubaseessential4_product/cubaseessential4_featuredetails0.html οι εκδόσεις πάνε απο την essential 4 ή 5 < studio 4 ή 5 < 4 ή 5 σκέτο.

 

Μήπως έχει καταλάβει κανείς τι παίζει με τις εκδόσεις EDU;

ποιός μπορεί να τις αγοράσει, για πόσο καιρό ισχύει το λάησενς, σε τι υστερούν απο την essential έκδοση;

φβ/snoozeloop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Λογικά το 4 είναι καλύτερο από το 3 και το 5 καλύτερο από το 4.

Αν σκοπεύεις λοιπόν να εγκαταστήσεις κάποιο θα βρεις στην αγορά την νεότερη έκδοση που είναι η 5. Ο μόνος λόγος για να εγκαταστήσεις το 3 είναι γιατί θα το έχεις πετύχει σπασμένο αφού οι επόμενες εκδόσεις δεν σπάστηκαν ποτέ.

Χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι μας καποια στιγμή μπορεί να φιλοξενησαμε πειρατικά αντίγραφα, αλλά είναι τακτική στο Noiz να μην προωθούμε παράνομα πραγματα. Με τον τρόπο που ρωτάς βεβαια, θα φανταζόμουνα ότι δεν έχεις ιδιαίτερες γνωσεις πάνω στο θέμα. Αν θες λοιπόν να κανεις ενα πρώτο βημα στον κόσμο της πολυκαναλης ηχογραφησης θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κατι δωρεάν και όσο πιο απλό γίνεται όπως το Kristal που βρίσκεται στα Downloads ή για αγορά το Sequel της Steinberg, ή και το Garageband αν έχεις Mac.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις.

Φίλε μου yameth πολλές γνώσεις στο θέμα πράγματι δεν έχω, όμως δουλεύω το cubase κάποιους μήνες τώρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για την δουλεία που το θέλω.

Παίζω έγχορδα όργανα και κάνω τις εγγραφές μου όχι για επαγγελματικούς σκοπούς αλλά επειδή αγαπώ πάρα πολύ την μουσική.

 

Είμαι της άποψης ότι καλό είναι να ξεκινάς με τέτοια προγράμματα μπαίνεις στο νόημα απο την αρχή. Είναι το θέμα πόσο πολύ θέλει κάποιος να ασχοληθεί. Να φανταστείς έχω διαβάσει όλα τα tutorial που κυκλοφορούνε για το cubase.

 

Σου παραθέτω και ένα link δικό μου που έχω ανεβάσει κάποια project με το cubase.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=168151.0

 

Βέβαια ο πίνακας που έχει τις εκδόσεις απο το link που έστειλε ο φίλος WrTsXxx δεν έχει το SX3 για να έχουμε μία ποιό ολοκληρωμένη εικόνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά και εμένα με ενδιαφέρει να μάθω για το cubase 5. Υπάρχει σε edu εκδοση στο ebay στην μισή τιμή. Ειναι το ίδιο φαντάζομαι με το full αλλά στο δίνουν μισή τιμή λόγω φοιτιτικής ιδιότητας?

Με sae συνεργάζεται; Θα ρωτήσω σήμερα να σας πω..

Πάντως εγω πχ δεν εχω τα απαραίτητα για academic license, οποτε αυτό που δίνει το ebay δεν θα μπορώ να το ενεργοποιήσω καν ή απλά οι τύποι το δίνουν στα μουλωχτά ασχέτος αν εχεις academic προσόντα;

Θα το ψαξω, αν ξερει κανεις ας πει. Με ενδιαφέρει να το παρω αλλά τα 250 ευρώ μου φαίνονται πολύ καλύτερα από τα 570. Δεν έχω στουντιο για να δωσω τοσα..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως εγω πχ δεν εχω τα απαραίτητα για academic license

 

Είσαι φοιτητής σε κάποια σχολή? Αν όχι τότε δεν υπάρχει περίπτωση... Κανένας δεν το δίνει στα μουλωχτά  ::).

 

Αν ναι τότε χρειάζεται απλά ένα δικαιολογητικό από την σχολή σου να το αποδεικνύει ή μια φοιτητική ταυτότητα που να αναγράφει ημερομηνία έκδοσης και λήξης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ειμαι στην sae, θα ρωτησω αν μπορω να το παρω. Το μουλωχτα φοβαμαι οτι ισχυει, κατι λεγαν σε ενα φορουμ για pre-licensed academic versions αλλα δεν θελω να αναφερω τιποτα σχετικα ουτε θα έμπλεκα με τιποτα τετοιο. Θα ρωτησω την σχολη, μακαρι να εχω την academic εκπτωση..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου