Προς το περιεχόμενο

MOMi Ερευνητικό κέντρο σύγχρονης μουσικής


marilazi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6380_136742175324_136742065324_3654.jpg

MOMi … ROCKS !!!

 

 

Στο ΜΟΜi κάνεις αυτό που αγαπάς..μαθαίνεις παίζοντας.

 

 

Ο σπουδαστής της σύγχρονης μουσικής έχει συγκεκριμένες ανάγκες οι οποίες δεν καλύπτονται με απλή θεωρητική και πρακτική μόρφωση. Η ολοκληρωμένη γνώση έρχεται με την πείρα που αποκτά ο σπουδαστης συμμετέχοντας σε μουσικά σύνολα με στόχο συναυλίες καλλιτεχνικού και επαγγελματικού χαρακτήρα.

 

 

 

Το ΜΟΜΙ ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες γύρω από τη σύγχρονη μουσική. Η φιλοσοφία και η αποστολή του ΜΟΜΙ είναι να επιμορφώσει και να πληροφορήσει σωστά τους αρχάριους ή προχωρημένους σπουδαστές αλλά και τους επαγγελματίες προκείμενου να πετύχουν στον καλλιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο της σύγχρονης μουσικής.

 

 

Συνεργαζόμενο με σπουδαίους μουσικούς και καθηγητές το ΜΟΜΙ έρχεται να δώσει σεμινάρια, διαλέξεις, συναυλίες, να μεταδώσει την εμπειρία καλλιτεχνών του σύγχρονου μουσικού χώρου και να δημιουργήσει μουσικά σύνολα. Με προγράμματα βασισμένα στην έγκυρη μελέτη και την πείρα που χρειάζεται να αποκτήσει ο σύγχρονος μουσικός, το ΜΟΜΙ δημιουργεί Μουσικά Σύνολα και τμήματα σπουδαστών Φωνητικής, Blues-Jazz-Rock Κιθάρας, Ηλεκτρικού και Ακουστικού Μπάσου, Τζαζ Σαξοφώνου, Μοντέρνου Πιάνου, Ντραμς , Κρουστών, Αυτοσχεδιασμού και Συγχρονων Θεωρητικών.

 

Το ΜΟΜΙ θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το καλλιτεχνικό παρόν, τις Ακαδημαϊκές καθώς και τις μουσικές εξελίξεις προκειμένου να παρέχει την εγκυρότερη ενημέρωση στους σπουδαστες. Θα ξεκινήσει τη δράση του από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

 

Συνεργαζομενοι καθηγητες

 

Κωστας Μπαλταζανης-κιθαρα

Μαρκος Παπασηφακις-κιθαρα-φωνη

Κωστας Μητροπουλος-κιθαρα

Μαριος Ιωαννιδης-κιθαρα

Δημητρης Τσακας-σαξοφωνο

Alex Foster-σαξοφωνο

Γιωργος Παλαμιωτης-μπασο

Γιωτης Κιουρτσογλου-μπασο

Γιαννης Ανινος-μπασο

Παντελης Μπενετατος-πιανο

Γιαννης Αρτζιμανογλου-πιανο

Σπυρος Παναγιωτοπουλος-ντραμς

Κωστας Λιολιος-ντραμς

Μιχαλης Καπηλιδης-ντραμς

 

Μαιρη Δαλακου-φωνη

και αλλοι...

 

 

 

 

[email protected]

Απο τη δευτερα 14 Σεπτεμβρη μπορειτε να καλεσετε για πληροφοριες στο 210 4515008

 

6380_136742175324_136742065324_3654.jpg

 

www.mariolaz.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου