Προς το περιεχόμενο

Αγορά ηχείων. Από πού;


ghen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ακούσει ένα ζευγάρι Quadral Taurin mkIII και διαπιστώνω ότι μου αρέσει και ταιριάζει με το είδος μουσικής που θα αναπαράγει αν τελικά το αγοράσω.

 

Το θέμα μου είναι από που θα μπορούσα να τα αγοράσω από Ελλάδα. Αν αυτό είναι αδύνατο, επειδή δεν ασχολούμε με Hi-Fi e-shops, περιμένω προτάσεις.

Ghen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά ότι θυμάμαι θα σου πω.Το καλοκαίρι του 2008 που έψαχνα για ηχεία, είχα ακούσει κάποια Quadral.Δεν ξέρω που ακριβώς είναι το μαγαζί αλλά το βρήκα φεύγοντας απ τον Naka της Ιπποκράτους.Πηγαίνοντας προς Πανεπιστημίου πριν απ την Ακαδημίας στ αριστερά.Μπορεί να είναι κ μία παράλληλη πάνω ή κάτω της Ιπποκράτους δεν θυμάμαι.Το μαγαζί είχε υπόγειο για ακρόαση.Ελπίζω να βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να υποθέσω οτι τα ηχεία τα άκουσες εκτός Ελλάδας;

 

Στην Ελλάδα σε τοπικό κατάστημα με Hi-Fi και P.A. gear. Τα πήρα για δοκιμή στο σπίτι. Διαπίστωσα όμως ότι ένας από τους οδηγούς έχει πρόβλημα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει, ούτε να φέρει άλλο ζευγάρι.

Ghen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου