Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Μόνιτορ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι η πρωτη μου αγορα για active monitors και τα θελω περισσοτερο για να ακουω τον ηχο της κιθαρας μου απο το guitar rig. Δεν εχω σκοπο για ηχογραφησεις για την ωρα, απλα λογω απουσιας ενισχυτη κιθαρας σκεφτηκα τη λυση των μονιτορς. Εχω διαλεξει τα παρακατω προιοντα αλλα η τελικη επιλογη ειναι μπελας καθως δεν ξερω τα πλην και συν του καθενος.

Βοηθηστε με να διαλεξω μιας και θα τα παραγγειλω απο έξω και δεν θα εχω τη δυνατοτητα να τα ακουσω απο κοντα.

 

http://www.dv247.com/studio-equipment/m-audio-studiophile-bx5a-deluxe-active-studio-monitor-speaker--48624

 

http://www.dv247.com/studio-equipment/edirol-ma-15d-bk-digital-stereo-micro-active-monitos-black--38338

 

http://www.dv247.com/studio-equipment/edirol-ma-15d-digital-stereo-micro-active-monitors--27074

 

http://www.dv247.com/studio-equipment/behringer-ms40-active-stereo-nearfield-monitors--34409

 

http://www.dv247.com/studio-equipment/esi-near04-bookshelf-type-active-monitor--43753

 

http://www.dv247.com/studio-equipment/fostex-pm0-4-powered-nearfield-monitor-pair--32026

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περιμενε λιγο και παρε κατι καλο...σε βλεπω σε 2 - 3 μηνες να τα πουλας...συντομα θα θελησεις να ηχογραφησεις και θα θελησεις κατι καλυτερο......το ξερεις και εσυ οτι το ενα φερνει τ' αλλο...τουλαχιστον απο τα hs80 m yamaha και πανω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχω σκοπο για ηχογραφησεις, απλα ηθελα να φτιαξω ενα συστημα με κιθαρα, Pc & monitors για να παιζω, αλλα χωρις να δωσω πανω απο 180ε για μονιτορς. Αρκετοι ερασιτεχνες κιθαριστες στο εξωτερικο παιζουν με προγραμματα και υπολογιστες αντικαθιστωντας τους ενισχυτες. Με αυτα τα προγραμματα εχεις κυριολεκτικα ολους τους ενισχυτες στα ποδια σου και σε μεγαλα sample rate με μεγαλη πιστοτητα ηχου. Μιας και δεν εχω ενισχυτη αυτο το διαστημα φαινεται λογικη λυση αν και μερικοι προτειναν την αγορα ενισχυτη κιθαρας με line in και την συνδεση της καρτας του pc εκει.

Προς το παρον φρεναρα την αγορα γιατι ερευνησα παλιες συζητησεις εδω στο φορουμ για μονιτορς και δεν διαβασα καλες γνωμες για behringer kai Edirol που σκοπευα να παρω. Για τα M-Audio δεν βρηκα γνωμες και επισης δεν νομιζω οτι μπορω να παω σε καταστηματα και να κανω δοκιμες τα μονιτορς με υπολογιστες και προγραμματα.

Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι δεν μπορει να με καλυψει μονο 1 ενισχυτης (Θελω εναν Fender για τα μπλουζ, εναν marshall για μεταλ και hard rock και εναν AC Box για 70ς rock.Που να βρω 3000 να τους αγορασω;). Για αυτο και προτιμω για την ωρα αυτα τα εξομοιωτικα προγραμματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

μπορεις να παρεις ενα fender και κανα δυο πεταλακια....

 

εγω παντως τα behringer σα μαρκα τα εκτιμω, εχω δει φιλους να βγαινουν σε live και να κανουν τη δουλεια τους μια χαρα για τα -τιποτε- λεφτα που κοστιζουν. αλλα σε studio monitors το ζητουμενο ειναι καποια ποιοτητα, οποτε δεν θα τα προτιμουσα..

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(Θελω εναν Fender για τα μπλουζ, εναν marshall για μεταλ και hard rock και εναν AC Box για 70ς rock.Που να βρω 3000 να τους αγορασω;).

 

 

http://www.thomann.de/gr/vox_vt30.htm

 

 

Παρακαλώ.  ;D

 

 

Υ.Γ. Ας μην αρχίσουν τα όργανα για το πόσο πλησιάζει ο vox το real thing. Όπως και να έχει θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερος από το guitar rig περασμένο μέσα από μονιτορς (και κάρτα ήχου) της συμφοράς. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου