Προς το περιεχόμενο

Edirol MA-15D - any thoughts?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και καιρό ψάχνω ένα σετάκι monitors μικρών διαστάσεων για να αντικαταστήσω ένα παλιό ζεύγος ογκωδέστατων monitors που πλέον δεν γίνεται να κλείνουν όλο το χώρο στο γραφείο μου.

 

Ψάχνοντας έπεσα πάνω στα Edirol MA-15D (μπορεί να τα δείτε και ως Cakewalk ή Roland, οι ονομασίες ποικίλουν). 4άρια, σε πολύ καλή τιμή, έχουν και SPDIF input που με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως μιας και έχει ανάλογη έξοδο η κάρτα ήχου μου.

Από χαρακτηριστικά είναι μια χαρά λοιπόν αλλά λένε τίποτα σαν monitors; Αν κάποιος τα έχει ή τα έχει χρησιμοποιήσει εκτενώς, θα εκτιμούσα τις εντυπώσεις του. :)

 

Εννοείται ότι δεν περιμένω απόλυτη ευκρίνεια από τα ηχεία αυτά, ούτε πρόκειται να μιξάρω κανένα δίσκο πάνω τους. Η χρήση τους θα είναι κυρίως για synth-παίξιμο και multimedia εφαρμογές. Αν μπορούν να καλύψουν και τις απολύτως βασικές ανάγκες recording και mixing δεν θα με χάλαγε αλλά αυτό προαιρετικά.

 

Ο λόγος σε σας, thank you! :)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου