Προς το περιεχόμενο

Πρόταση ευαισθησίας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατά καιρούς βλέπουμε παιδιά να εξαφανίζονται και ειδοποιούμαστε μέσω ΜΜΕ ή emailμ σήμερα έλαβα ακόμα ένα για ένα αγγελούδι την Κατερίνα που χάθηκε από τη Θεσσαλονικη. Η Red Alert Hellas πιστεύω πως χρειάζεται οποιαδήποτε προσφορά συνδρόμης (όχι οικονομικής φύσεως) μπορούμε.

 

Μιας και ο yameth σε κάποιο άλλο thread μας ενημέρωσε οτι το forum το βλέπουν μερικές χιλιάδες και οτι είναι σαν μια ηλεκτρονική εφημερίδα, αυτό που προτείνω έιναι να μπεί το link της Red Alert Hellas ή ακόμα και κάποιο alarm κάθε φορά που χάνεται ένα παιδί.

Το να γίνεται αυτόματη ενημέρωση προς όλους είναι διαφορετικό απο το να φτιάχνει ο καθένας ξεχωριστά δικό του θέμα, παίρνει χρόνο και οι λίγες ώρες μέχρι να γίνει ενημέρωση είναι σημαντικές.

 

Εγώ το έχω βάλει π.χ. στο myspace της μπάντας, δεν ξέρω αν κάποιος το βλέπει αλλά κάποιος που ενδιαφέρεται, δεν χρειάζεται να το ψάξει. Δεν ξέρω αν αυτό που έκανα είναι παρανομία και δεν με νοιάζει, προτιμώ να βοηθήσω όσο γίνεται παρά να κάτσω ακόμα μια μέρα στ' αυγά μου.

 

Το θέμα μπορεί να μην είναι μουσικό αλλά η μουσική είναι για ανθρώπους που θέλουν να εκφράσουν την ψυχή τους και η ευαισθησία όλων μας έχει ντύσει κατα καιρούς με μουσική πολλές απο αυτές της εκφάνσεις της ζωής, τις εικόνες και τις παρέες μουσικές και μη.

 

Απλά σκεφτείτε το...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου