Προς το περιεχόμενο

Kιθάρα Ιbanez js 1200: τι γνώμη έχετε?


rossi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η γνώμες εξαρτώνται από το για τί στυλ παιξίματος/μουσικής την θες για αρχή.

 

Από κει και πέρα το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο το οποίο δεν θα φέρει το όνομα Satriani. Μην νομίζεις δηλαδή ότι δεν το πληρώνεις...  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω την 1000 που ειναι ακριβως το ιδιο οργανο με διαφορα εναν μαγνητη.Σιγουρα πληρωνεις το ονομα αλλα...η κιθαρα ειναι φανταστικη.Εμενα μου εκατσε γαντι.Φοβερο μανικι.Ισως απο τα πιο ανετα της Ibanez.Ειναι μικροκαμωμενη αλλα δεν ακουγεται καθολου μικρη.Προσωπικα μου ακουγονταν καλυτερα απο την Stratocaster του δασκαλου μου (μη με βρισετε ξερω τι θα πει Stratocaster αλλα εχω και μια προσωπικη γνωμη).Παχυς ηχος, βγαζει αρμονικες παντου, καθαρα ηλεκτρικα.Δεν μετανιωσα που την αγορασα.Δεν θα σε ζαλισω με τεχνικα χαρακτηριστικα αφου λογικα την εχεις ψαξει.Απλως θα σου λεγα να παρεις την 1000 γιατι εχει αρκετη διαφορα στα λεφτα για ενα μαγνητη διαφορα.

 

Βεβαια οπως αναφερει και ο προηγουμενος...το προβλημα ειναι πως σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν φανταστικα οργανα και πρεπει να διαλεξεις προσεκτικα.Απλως εκει μεσα βρισκεται και η Ibanez JS (για μενα) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω για τις απαντησεις σας. οσο αφορα το στυλ μουσικης που θελω να κινηθω, ειναι περιπου στο μελωδικο στυλ του satriani χωρις να θελω να γινω μιμιτικος. τι καλυτερο θα μπορεσω να βρω με τα ιδια λεφτα, και γιατι θα ειναι καλυτερο απο την js 1200; να πω κιολας οτι εχω μια fender stratocaster american standard maple neck, olympic white 2008.

εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες για την js1200.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν λέει κανείς ότι δεν είναι καλό όργανο, αλλά η πραγματική του αξία είναι γύρω στα 1400 ευρώ και όχι 1700. Τα 300 είναι το όνομα

 

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ένα όργανο των 1400 ευρώ είναι κακό, αλλά εφόσον θα δώσεις τα 1700 να πάρεις κατι που να αξίζει 1700.

 

Αν αγόραζα κιθάρα εγώ γι αυτό το στυλ σε αυτά τα λεφτά, χωρίς δεύτερη συζήτηση θα ήταν αυτή:

 

http://www.thomann.de/gr/esp_horizon_fr2_stbc_egitarre.htm

 

Η καλύτερη κιθάρα που έχω παίξει. Πρίν πάρεις την τελική σου απόφαση, κάνε την χάρη στον εαυτό σου να την παίξεις κ εσύ! ;) :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η καλύτερη γνώμη είναι η δικιά σου όταν δοκιμάσεις το συγκεκριμένο μουσικό όργανο. Και εμένα μου άρεσε και την είχα δοκιμάσει αλλά δε μου καθόταν καλά ο λαιμός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σιγουρα χωρις να δοκιμασεις δεν γινεται τιποτα, αλλα την ψαχνω απο τωρα γιατι σε κανα 6μηνο νομιζω θα κανω την μεγαλη αγορα που θελω, και θελω να ειμαι ενημερωμενος γυρω απο την κιθαρα που θα παρω. θα προσπαθησω να δοκιμασω την esp. ευχαριστω πολυ παιδια!!! θα τα ξαναπουμε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω και τις δυο (js 1000 & js 1200).

Η διαφορα ειναι μονο στον ενα μαγνητη (paf joe η 1200, paf pro η 1000) και στο φινιρισμα.

Η 1200 ειναι με λουστρο στο μπρατσο ενω η 1000 δεν εχει βερνικι και το χρώμα στην 1200 ειναι μεταλλικο στην οψη ενω στην 1000 ειναι απλο αλλα με φοβερη γυαλαδα και συγκεκριμενα το ΒΤΒ που εχω εγω συν το hardware που ειναι chrome στην 1200 ενω στην 1000 ειναι cosmo black.

Παντως και οι δυο δειχνουν υπεροχα.

Εγω που γουσταρω σατριανικου ειδους παιξιματα γενικα δεν την αλλαζω με αλλη κιθαρα.

Δοκιμασα και αλλες αλλα παντα γυρναω στην js.

Οτι πληρωνεις και το ονομα ειναι δεδομενο αλλα η κιθαρα ειναι απλα αψογη χωρις το παραμικρο ελλατωμα και στα δυο μοντελα που εχω εγω.

Οι μαγνητες δεν ειναι high output αλλα για το ειδος που λες θα σε καλυψουν.

Γενικα δοκιμασε πριν δωσεις τοσα χρηματα μιας και εχεις πολλες απιλογες σε αυτα τα λεφτα για να μην μετανοιωσεις μετα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου