Προς το περιεχόμενο

dave weckl live clinics


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

Απλα ενημερωνω τους ντραμμερ οτι ερχεται o Dave weckl για clinics στο Νακα στις 11 Νοεμβριου και οχι στις 27 (οπως εχω κανει λαθος καταχωρηση στα events).

Επιπλεον πως σβηνουμε μια λαθος καταχωρηση στα events?

Δημητρης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό είναι το δελτιο τύπου:

 

Workshop από τον Ντέιβ Γουέκλ

Ελλάδα: 10/10/2005

 

O Dave Weckl στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

DRUMS WORKSHOP με τον “κυρίαρχο των τυμπάνων”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 19:00

 

Εισέβαλε στο μουσικό χάρτη στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, όταν έφτασε στην πόλη της Νέας Υόρκης από το St. Louis και βρέθηκε αμέσως επί σκηνής με τον Michel Camilo και τον Anthony Jackson. Τα αμέσως επόμενα βήματά του, ως μέλος του συγκροτήματος του Paul Simon, επιβεβαίωσαν αυτό που οι άνθρωποι της μουσικής ήδη ήξεραν: o Dave Weckl ήταν μοναδικός.

 

Υπήρξε ένας από τους πιο δραστήριους session μουσικούς σε όλο τον κόσμο, με συμμετοχές σε εκατοντάδες δίσκους, ποικίλες συνεργασίες και γρήγορες εναλλαγές σε στιλ μουσικής: pop, jazz, R&B, fusion... Συνεργάστηκε με τους Bill Connors, Brecker Brothers, Tania Maria, Paquito D’Rivera, George Benson, Diana Ross, Robert Plant, Madonna. Εκείνο όμως που τον “επέβαλε” στο μουσικό κοινό όλης της υφηλίου ήταν η δισκογραφία του με την Electric Band του Chick Corea, το 1986, μια συνεργασία που κράτησε επτά χρόνια. Σε κομμάτια όπως το “Got a Match”, έδωσε ώθηση στο συγκρότημα και επέβαλε ένα καινούριο ύφος. Σύντομα ο Dave Weckl έγινε ο “κυρίαρχος των τυμπάνων” και η δημοτικότητά του ανέβηκε στο κατακόρυφο.

 

Η ανάγκη του να δηλώσει την ανεξαρτησία του έγινε πραγματικότητα με τα βιβλία, τα βίντεο και τα σεμινάριά του, αλλά και με τη δημιουργία του δικού του συγκροτήματος (Tom Kennedy, μπάσο – Steve Weingart, πλήκτρα, Brandon Fields, σαξόφωνο). Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν επαναπαύεται και ότι πάντοτε αναζητά καινούριες προκλήσεις. Εξελίσσεται συνεχώς, πράγμα που γίνεται ξεκάθαρο με το άλμπουμ “Transition”, που σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί πιο funky. To νέο του άλμπουμ “Multiplicity” κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Ιούλιο.

 

Ο Dave Weckl παίζει με ντραμς ΥΑΜΑΗΑ και πιατίνια HHX Evolution SABIAN. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από την ALPHA BANK, τις εταιρείες YAMAHA και SABIAN και το περιοδικό Rock + Roll.

 

Είσοδος 18 Ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Ιπποκράτους 41 που είναι η αίθουσα συναυλιών του Νάκα που είναι περίπου? Δεν είμαι από Αθήνα και μάλλον θα πάω και ψάχνω να κλείσω ξενοδοχείο κοντά....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου