Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει πενταλάκι για palm mute ήχο;


wasted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφου έχεις την παλάμη σου το πεταλάκι τι το θές ?

 

You cannot teach an old dog new tricks :cry:

 

Έχω κάποια προβληματάκια στην τεχνική του, (χε χε, δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω) και έλεγα μήπως έλυνα το πρόβλημα άμεσα δια του του πλαγίου τρόπου.

 

Anyway thks ev'rybody

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και να υπηρχε θα σου πρότεινα να προπονηθείς λίγο που θα πάει θα μάθεις δεν είναι δύσκολο :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xm... τι να σου προτείνω τώρα...

Ίσως μπορείς να σκεφτείς απο μόνος σου κάποιον τρόπο να "προετοιμάζεις" την κιθάρα ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο υλικό που να "φιμώνει" τις χορδές με ικανοποιητικό για εσένα αποτέλεσμα.

Άκου να δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

muted notes.

Το πρόβλημα μου είναι όταν θέλω μα μιουτάρω φράσεις σε τρείς χορδές. Να δώσω ένα παράδειγμα, τη γέφυρα - φινάλε του perfect strangers. Το θέμα είναι ότι δεν έχω δουλέψει αυτή την τεχνική και μου ζητήθηκε να το κάνω. Μάλλον λόγω κακής τεχνικής δε μπορώ να καλύψω σωστά όλη τη φράση.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

muted notes.

Το πρόβλημα μου είναι όταν θέλω μα μιουτάρω φράσεις σε τρείς χορδές. Να δώσω ένα παράδειγμα' date=' τη γέφυρα - φινάλε του perfect strangers. Το θέμα είναι ότι δεν έχω δουλέψει αυτή την τεχνική και μου ζητήθηκε να το κάνω. Μάλλον λόγω κακής τεχνικής δε μπορώ να καλύψω σωστά όλη τη φράση.[/quote']

 

Δηλαδή muted chords, ας πούμε.

 

Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν τρόπο, πέραν του "κλασσικού", να το κάνεις αυτό. Παίζει ρόλο φυσικά και τι τύπο γέφυρας έχει η κιθάρα αλλά και το πως έχεις συνηθίσει να τοποθετείς τον καρπό σου..

 

Προφανώς ο τελευταίος πρέπει να είναι όσο χαλαρός γίνεται, να μην "κάθεται" σε ένα συγκεκριμένο ancor point. Θα έλεγα να δοκιμάσεις ίσως με μια διαφορετικού πάχους πένα απ'ότι χρησιμοποιείς συνήθως. Παίξε και λίγο με το volume της κιθάρας και με τις ρυθμίσεις πεταλιών/ενισχυτή. Γενικά προσπάθησε να "μπερδέψεις" τα χέρια σου λίγο, ώστε να σπάσεις τη συνήθεια. Δεν είναι τόσο δύσκολο, τελικά όλες οι "δύσκολες" τεχνικές στο μυαλό είναι μόνο. :wink:

 

Πολύ φοβάμαι ότι δεν βοήθησα και πολύ... :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου