JohnyOh Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν.. Είμαστε οι Lower Cut, αυτό είναι το myspace μας.. 8) http://www.myspace.com/lowercutband Ουσιαστικά είναι μια αρχή, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά με δικά μας κομμάτια και ήχο, και ετοιμαζόμαστε να τα παρουσιάσουμε και ζωντανά.. Κάθε άποψη δεκτή... Thanks ! www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Εμένα μου άρεσε αρκετά η δουλειά σας παιδιά. Ίσως η φωνή χωράει περαιτέρω βελτίωση. Μπράβο, συνεχίστε έτσι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Έτσι το πρώτο σχόλιο από συνάδελφο μπασίστα..Thanks a lot X!! www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickhigher Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Πολυ καλοι!!!!!! http://www.oxygelpedals.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas_Tele Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 ο κιθαρίστας τα σπάει...και γενικά καταπληκτική μουσική... ανυπομονούμε για το πρώτο σας live.... ''tonight...i'm gonna set my soul on fire'' ''Zed's dead baby,Zed's dead...'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Ωραίοι +1 κ από εμένα! Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Πολυ καλοι με περιθωρια βελτιωσης. Καλο υλικο, εξυπνες ιδεες-μελωδιες. Καλη συνεχεια, κουραγιο, δυναμη, δουλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση