Προς το περιεχόμενο

mesa boogie recording preamp clips. comments please


Προτεινόμενες αναρτήσεις

πριν 2-3 χρονια αγόρασα ένα μέσα boogie rectifeir preamp (recto preamp)

μπορώ να πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο σε φόρουμ, παρατήρησα ότι η pερισσότεροι που αγοράσανε αυτό το preamp ήταν μάλλον δυσαρεστημένοι και αρκετoi μάλιστα το πούλησαν. σε κάποια φάση η Mesa το έκανε discontinued. Θέλω να δείτε τα clips αυτά, και να πείτε τι γνώμη σας. προσωπικά πιστεύω ότι το recto preamp είναι ένα μαγικό καταπληκτικό preamp, με κάποια από τα καλύτερα καθαρά που toul έχω ακούσει εγώ. πεζei φανταστικά live connected με το αντίστοιχο power amp του, αλλα ότι ακούσετε είναι direct recording χωρίς επεξεργασία. μονο η κιθάρα μου, το preamp και η rme firefce 400.

θέλω επίσης να προσθέσω ότι, ο ήχος σαν χροιά τουλαxιστον είναι υποκειμενικός. dld κάτι που αρέσει σε έναν δεν αρέσει σε κάποιον άλλον. εγώ πάντα έψαχνα πάντα ένα ήχο clean που να είναι πεντακάθαρος. νομίζω το έχω βρει σε αυτό το amp. να πω απλά ότι έχω ένα μέσα boogie road king 2 και 2 μπρουνέτι, και ότι τα καθαρά αυτά παραμένουνε τα αγαπημένα μου - παρόλο που ο rdk2 έχει τα καλύτερα καθαρά τις boogie παρμένα από τοn lonestar.

περιμένω να ακούσω τα σχόλια σας

thnx  :P

 

http://www.youtube.com/user/cel0phane

 

blister

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζω οτι με mic-ing σε καμπινα θα ειχες τα αποτελεσματα που ακουμε σε τοσους φοβερους δισκους....τωρα direct τουλαχιστον απο τα clip που ακουσα δεν...ισως με double tracking κατι να γινοταν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sonic το εχω και εγω το εργαλειο.Ειναι οντος πολυ καλο.Απο οτι εχω καταλαβει ο κοσμος ειναι απογοητευμενος γιατι νομιζει οτι επειδη λεει recording, θα το βαλει στην καρτα ηχου και θα ακουσει Metallica.Το preamp εχει εξομοιωση ηχειου αλλα ειναι χαλια.Με impulses ομως κανει θαυματα.Οπως και με mic.

Βασικα εκει που σηκωνω τα χερια ειναι στα καθαρα του.

 

Αλλα τι λεω???? ???

 

Αφου παντα με gain παιζω ;D ;D ;D

 

Παντος για να λεμε και του στραβου το δικιο.....κανει πολλα λεφτα.

Και για τα γουστα μου, και πιο φτηνα preamps μου κανουν.

 

Τωρα θα μου πεις σε mix θα σκοτωνει. 8)

Ελα ομως που δεν μιξαρω αρκετα ;D ;D ;D ;D

 

Ισως στο μελλον να αλλαξω γουστο και να βρω πανω του το ''holy grail''

.o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Μα τι να σχολιάσει κανεις; Αφου λες οτι είναι υποκειμενικός ο ήχος (πολύ σωστά)!

Εμένα μου ακούγεται σαν ενας κλασικος ήχος μεταλ με τα σχετικά τζιτζίρια του. Δεν είναι σε αυτούς τους ήχους που συνήθως κρίνεται ο direct recording ήχος.

Αν πετυχες αυτο που ήθελες, τότε τι ρωτάς; Το θεμα είναι να μας πεις εσύ: πέτυχες αυτο που ήθελες ή στο περίπου;

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καταρχήν ευχάριστο για τις απάντησης σας.

θέλω να πω το εξής και αυτό είναι η άποψη μου. μπορείτε να διαφωνήσετε όσο θέλετε και εγώ μπορώ να κάνω το αντίστοιχο (αυτό φυσικά ισχύει πάντα αλλα εγώ το τονίζω)

Το άμα σου αρέσει μια χροιά ενός ήχου, ne είναι υποκειμενικό. δεν είναι υποκειμενική η ικανότητα κάποιου να καταλαβαίνει ποτε μια πηγή ήχου είναι αξια να αναπτυχθεί σωστά μέσα σε μια μίξη. Όπως επίσης τα ''τζιτζίκια' που ακούμε, dld ψιλές συχνότητες που μοιάζουνε έτσι πως να το πω....ηλεκτρονικές, η οποιες δεν είναι ανεπιθύμητες σε όλους όταν χρησιμοποιηθούνε καλά, αυτά για το gain.

τώρα οποιος pi ότι ο καθαρός δεν είναι καλός-όχι άμα του αρέσει, τότε τι να πω σηκώνω τα χερια ψιλά. αλλα μέχρι και έτσι θα ήθελα να το ακούσω και αυτό αλλα με δικαιολόγησης. μπορούμε όλη να κάνουμε λάθος, η απλά να έχουμε διαφορετική αντίληψη. περιμένω κιάλα σχόλια σας

θξ guys για όλο το help

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επίσης θα ήθελα να πω, ότι ne στα καθαρά είμαι ακριβώς εκεί που θέλω ( πάντα όμως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης η και στροφής 180 μοιρών, "γιαφτο" και συζητάμε ), και στο gain, ψάχνω ένα ακόμα πιο βρώμικο-industrial-tzitzikienio-pvvvzzz ήχο. το ψάχνω αλλα το αποτέλεσμα γενικά μου αρέσει πολύ. εσύ yameth τι λες? σαν πηγή δεν θα μπορούσε να είναι αξιοπρεπές σε μίξη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου