Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για tonelab se και πεταλια


magicu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,

 

εχω μια tonelab se και ηθελα να ρωτησω εαν ειναι δυνατον να συνδεσω ενα πεταλι(πχ compressor) και καπως (δια μαγειας  ;D ) να μπορω να το ενεργοποιω χωρις να το παταω...σαν να ηταν αποθηκευμενο μεσα στις ρυμθισεις ενος εφφε της πεταλιερας.Αυτο ωστε να μην χριεαζεται να παταω 2 πεταλια σε αλλαγη εφφε...πιθανολογω οτι λεω λ@λ@κιες,οποτε με το μαλακο  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tο θεμα με ενδιαφερει ιδιαιτερα μιας κ πολυ προσφατα μου χαριστηκε ενας compressor, και τον χρησιμοποιω μπροστα απο την ΤL... (αληθεια ειναι καταπληκτικο οτι οποιαδηποτε απορια-αλλαγη κανω παντα προηγειται καποιος απο εδω...!!!!! :D :P)

 

Πειραζει που δε με βοηθαει καθολου η σελιδα 26??????? :-\

 

φιλε vagx69 να τα πουμε με απλα ελληνικα??? :P

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η επιλογή insert ανοιγοκλείνει την λούπα στην οποία μπορεις να συνδέσεις τον comp ή οποιοδήποτε άλλο εφφέ θελεις. Ταυτόχρονα μπορείς να εχεις αποθηκευμένο στο patch το αν θα την έχεις ανοιχτή ή όχι ωστε αλλάζοντας patch να έχεις ή όχι το εφφέ ενεργοποιημένο.

Μοναδικό μειονέκτημα πως δεν μπορεις να επέμβεις στην θέση του "insert" στην αλυσίδα αλλα στην περίπτωση του comp δεν σε απασχολεί καθώς βρίσκεται στην "σωστή".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου