Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Guitar rig 3


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά θα ήθελα την βοηθεία σας σε κάτι που δεν μπορώ να λύσω...Έστειλα σε έναν φίλο μου ένα τραγούδι να περάσει κάποιες κιθάρες (με το Cubase SX3 δουλεύουμε) και όταν με το καλό πήγα να το περάσω σπίτι δεν πέρασε τα effects πάνω στις κιθάρες!!! :( ???  ...Θα μπόρούσε κάποιος να μου πεί τι πήγε στραβά κ τι μπορώ να κάνω για να περαστούν τα effects?

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας ...

 

- ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ -

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γραψτο πιο καλα ετσι δεν βγαινει νοημα.

 

Φανταζομαι πως εκανε ηχογραφηση κ το guitarig το ειχε σαν εφε μοναδα.Η χρηση αυτη σου δινει το δικαιωμα να κρατησεις μια καθαρη κ στεγνη ηχογραφηση της πηγης κ να βαλεις οτι θες.Πρεπει να το φορτωσεις παλι εσυ κ να ρυθμισεις τον ηχο που ειχατε βγαλει.

 

Συνηθως αφου βρεις την τελικη μορφη της επεξεργασμενης ηχογραφησης κανεις render και σηκωνεις το .wav ωστε να εχεις κ πιο ελευθερη την μοναδα επεξεργασιας απο real time εφε, οπως το guitarig, και ετσι κρατας οτι εχεις δημιουργησει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου