Προς το περιεχόμενο

πως να κουρδισουμε μια κιθαρα με floyd rose ? προβλημα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια ,

 

μηπως καποιος μπορει να πει πως να κουρδισω την κιθαρα μου με FR. ειναι πρωτη φορα που το κανω μονος μου γιατι γενικα την πηγαινω σε μαστορες.

τωρα λοιπον που το εκανα μονος μου για πρωτη φορα και ενω κουρδιζα και ειχα βαλει ενα στηριγμα στο FR ωστε να το κραταει σε ενα επιπεδο ιδιο με αυτο που ηταν πριν (κουρδισμενη με τις παλιες χορδες) οταν αρχιζα να το κουρδιζω και ενω δεν ειχα ακομα σφιξει τις χορδες  , ωστε να εχω το κουρδισμα που θελω ,  το FR ειχε ανεβει αρκετα ψηλα πολυ παραπανω απο την πρεπουσα θεση... μπορει καποιος να βοηθησει ?

 

σας ευχαριστω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω το ίδιο θέμα αν και έχω την κιθάρα καιρό! απλά τύχαινε να την αφήνω στον μάστορα είτε για γυάλισμα είτε για ρύθμιση και άλλαζε και χορδές!

οπότε δεν έχω πείρα!

το σημαντικό που μάλλον είναι και το προτιμότερο είναι να αλλάζεις ΜΙΑ-ΜΙΑ τις χορδές και κάθε φορά που αλλάζεις μία χορδή να επαναφέρεις το κούρδισμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου