Προς το περιεχόμενο

FISHMAN FLUENCE CLASSIC vs SEYMOUR DUNCAN SH-5 CUSTOM (video)


BGkakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας που πρόσφατα ψαχνόμουν διακαώς για μια αλλαγή στην πορτοκαλί μου les paul, με την οποία είμαι συνοδοιπόρος απ'το '12, ήρθε η ώρα να βοηθήσω κι εγώ ενδεχομένως με τη σειρά μου κάποιον, όπως βοηθήθηκα κι εγώ από αρκετά βίντεο στο youtube.

Και εξηγούμαι: Αυτή την κιθάρα την αγόρασα από εξωτερικό (ξέρετε από πού), αλλά τελικά οι original μαγνήτες της (burstbuckers) δεν μου έκαναν καθόλου. Ήταν για τελείως άλλους ήχους. Οπότε αρχικά άλλαξα μόνο τον bridge (αυτός με ενδιαφέρει πρωτίστως) και έβαλα τον Seymour Duncan SH-5 Custom. Δεν λέω...καλός, αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι ούτε αυτός...στις λεπτομέρειες...

Κάμποσα βίντεο και κάμποσο διάβασμα μετά, ήμουν ανάμεσα σε bareknuckle και fishman. Οι 1οι απορρίφτηκαν τελικά γιατί δεν λέει οι μαγνήτες που θα βάλω να κοστίζουν, περίπου, όσο και η κιθάρα 😛 και με το ρίσκο πάντα να μην μου κάνουν κι αυτοί. Οπότε κατέληξα στους Fishman... Ποιους Fishman όμως? Εεεεμ... Εκεί ξεκίνησαν άλλα δύσκολα, αλλά για να μην σας κουράζω τελικά κατέληξα στους Fluence Classic για λόγους ευελιξίας σε σχέση με κάτι άλλο από τη σειρά modern ή τα signatures.

Παραθέτω λοιπόν παρακάτω link απ'το συγκριτικό test ανάμεσα σε FISHMAN FLUENCE CLASSIC και SEYMOUR DUNCAN SH-5 CUSTOM.

Εσείς ποιον προτιμάτε??

https://www.youtube.com/watch?v=51nhMZ5UkYQ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον Fishman αν και δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα τρελές διαφορές. Θα ήταν ωραίο να είχες και τους probuckers για την σύγκριση! Ωραίο βίντεο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου