Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμος προγραμματων


ntadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπαρχει καποιο προγραμμα (ή κατι τελοσπαντων) με το οποιο μπορεις να

συγχρονισεις το Sibelious με ενα synthi ή με ενα αλλο προγραμμα?

 

γενικα υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα που να παιζει το ρολο του "συγχρονιστη" αναμεσα σε προγραμματα [ ή προγραμ+εξωτερικ συσκευης] ή αυτο μπορει να γινει μονο μεσα απ τις ρυθμισεις του εκαστοτε προγραμ [και εφοσον εχει τη δυνατοτητα φυσικα]? :?:

 

τα σεβη μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα τετοιο προγραμμα ειναι το Rewire, το οποιο ομως δεν αναλαμβανει να συνδεσει προϊοντα της Sibelius ( μεχρι στιγμης, μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε πρϊοντα Propellerhead-Steinberg-FL studio κλπ ). Το Sibelius το 3, εχει "μεσα" του μια light εκδοση του kontakt ( αν θυμαμαι καλα το ονομα του sampler ), ετσι ωστε να εχεις καλυτερους ηχους. Παντως, αν και αυτοι δεν σου κανουν, μπορεις να "εξαγεις" το αποτελεσμα του Sibelius σε midi ( στην εξαγωγη, το Sibelius σωζει ολα τα χαρακτηριστικα των τονισμων, δυναμικης και χρονου που εχεις κανει ) και να το εισαγεις σε ενα προγραμμα, οπως το Cubase! Βεβαια θα πρεπει να μελετησεις το κομματι, ωστε αν χρειαστει, να αλλαξεις το tempo, οπου το εχεις κανει και στο midi ( αυτο στην περιπτωση που θελεις να συγχρονισεις το tempo με καποιο effect ή appregiator ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως, αν και αυτοι δεν σου κανουν, μπορεις να "εξαγεις" το αποτελεσμα του Sibelius σε midi ( στην εξαγωγη, το Sibelius σωζει ολα τα χαρακτηριστικα των τονισμων, δυναμικης και χρονου που εχεις κανει ) και να το εισαγεις σε ενα προγραμμα, οπως το Cubase!

 

Αυτο θα κανω freemind..

απεκτησα προσφατα το Sibelious το 4 το οποιο ειναι καταπληκτικο!

 

φχαριστω :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου