Προς το περιεχόμενο

αποριες σχετικα με orange rocker 30c


hlal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους!θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για τον εν λογω ενισχυτη!ειναι class A οπως πολλοι αλλοι λαμπατοι!τι ακριβως σημαινει αυτο το class A?

δευτερον,ακουσα εναν τυπο που ελεγε οτι ο ενισχυτης αυτος ειναι high gain!!!ειναι οντως?επισης,σε συγκριση με τον peavey classic 30,ποιον θα προτιμουσατε?(θετω αυτη την ερωτηση εντελως απο στατιστικη αποψη,μην αρχισω να ακουω τα γνωστα <<εχεις αυτια,ακουσε και τους δυο και διαλεξε>> κλπ!!!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Class A δεν είναι ακριβώς. Είναι σαν Class A. Aν σε ενδιαφέρουν τα τεχνικά, αυτό ίσως σε βοηθήσει: http://www.noiz.gr/index.php?topic=168823.0  Κανονικά το ηχόχρωμα και οι αποκρίσεις του ενισχυτή πρέπει να σε απασχολούν, και όχι το αν είναι όντως class A ή όχι... High gain δεν θα τον έλεγα με τίποτα. Αν και βγάζει αρκετά διστόρσια, είναι σαν μια πιο αλήτικη βίντατζ έκδοση ενός ωραίου JCM800 του 80, με "βρετανικό" ήχο, πλην όμως με τα χαρακτηριστικά πληθωρικά ψηλομεσαία ενός Orange (που διαφέρουν αρκετά από αυτά του Marshall).

 

Πιο σφιχτός και λίγο πιο "τσιριχτός" από έναν Orange AD. Tα καθαρά του είναι λίγο μουντά, εμένα μου αρέσουν γιατί είναι αρκετά pedal friendly, όχι όμως τόσο όσο αυτά του Classic 30, τα οποία είναι και σαφώς καλύτερα. Από διστόρσια, ο Peavey είναι πολύ πιο ήπιος ενώ ο Orange φτάνει από crunch μέχρι στυλ Guns'n'Roses (και ολίγον τι παραπέρα).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσεκαρε εδω φιλε

 

http://www.mesaboogie.com/US/Smith/ClassA.htm

 

Βεβαια θελει αρκετη ωρα διαβασμα...

Κατεβασε το pdf και μελετησε με την ησυχια σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου