matawan Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Ένας όχι και τόσο γνωστός μουσικός, αλλά κατά τη γνώμη μου απο τους πιο ξεχωριστούς, σε αυτό που έκανε...παρά το γεγονός ότι έχασε το φώς του σε μικρή ηλικία. Have a listen! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 :o :o :o :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starg Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Μου θύμησε τον άλλο μεγάλο, που τον δένανε με σχοινί από την μέση για να μην απομακρύνεται... ;D ;D -ex- grave digger................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Ένας όχι και τόσο γνωστός μουσικός, αλλά κατά τη γνώμη μου απο τους πιο ξεχωριστούς, σε αυτό που έκανε...παρά το γεγονός ότι έχασε το φώς του σε μικρή ηλικία. Have a listen! Τρομερός. Αξίζει να δείτε οτιδήποτε δικό του υπάρχει στο youtube. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Εξαιρετικός. Δεν τον ήξερα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 :o Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση