AWE Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 παιδια ειμαι αρχαριος. εχω κατεβασει ενα vst, το Little Spacey και αν παω να το βαλω σε ενα καναλι στο fruity loops μου βγαζει ενα μυνημα οτι τα εφε δεν μπορουν να φορτωθουν σε καναλια. Πως το φορτωνω στο προγραμμα? (οπως ολα τα vst ειναι ενα αρχειο dll στον φακελο vstinstruments) ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Trelosss Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Κατ' αρχήν το συγκεκριμένο plug-in είναι freeware έτσι; Αλλιώς κακώς το αναφέρεις στο forum οτι το κατέβασες Πήγαινε Options - File settings και κάτω εκέι που λέει Vst plugins extra folder βάλε τον φάκελο που έχεις εγκατεστημένο το plugin. Μετά, εφόσον είναι εφέ και όχι generator, πρέπει να το φορτώσεις σε κάποιο channel στον μίκτη. Ανοίγεις τον μίκτη, διαλέγεις το channel που θες, πατάς δεξιά σε κάποιο slot για να βαλεις το εφέ, πατάς more... μετά refresh και όταν σου εμφανίσει το plugin σου πάτα στο κουτάκι δίπλα του έτσι ώστε να εμφανιστεί το F μέσα στο κουτάκι. Έτσι στη συνέχεια θα στο εμφανίζει μαζί με τα άλλα εφέ και θα μπορείς να το βάλεις σε όποια slot σε όποιο channel θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AWE Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 οκ σε ευχαριστω φιλε. ναι freeware ειναι. επισης ανακαλυψα οτι αν βαλω το αρχειο dll στον φακελο και ανοιξω το προγραμμα και πατησω F9 σε ενα οργανο μου βγαζει μια κονσολα που απο κει φορτωνω οσα εφε θελω σε καθε οργανο. το εκανα παντως ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Trelosss Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι ρε συ, με F9 ανοίγει ο μίκτης τον οποίο σου είπα να ανοίξεις για να φορτώσεις το εφέ. Σορρυ που παρέλειψα το hotkey :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση