Προς το περιεχόμενο

Avatar - η ταινία


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν καταλαβα καλα για τα ιδια γυαλια λετε, και οτι εδω τα πεταμε ή εστω τα παραταμε μετα την ταινια ενω εξω τα επιστρεφουν.

 

sony-forms-reald-3d-partnership-0.jpg

 

Ναι ακριβώς αυτά, και έχω και 2ο ζευγάρι σπίτι μου πλέον. Στα δίνουν και δεν τα επιστρέφεις.

Σαχλαμάρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 126
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

στο αθηναιον που πηγα εγώ, σου δίναν κάτι γυαλια πολύ πιο διαστημικα, που ειχαν και τσιπακι αναγνωρισης-αμα πηγαινες να φυγεις με τα γυαλια κρυμμενα στην τσεπη, χτυπουσε το μηχανημα, οπως στο μαρκετ

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω και ενα ζευγαρι απο το Beowolf ;D

 

Χωρίς να είναι ίδια έμοιαζαν με αυτά, και είχαν το λογότυπο της Dolby στα πλάγια επάνω στους βραχίονες:

 

Dolby_3D_DCinema.gif

 

Είχαν anti theft τσιπάκι, καταλάβαινες πως ήταν αρκετά high tech και φυσικά όλα δίνονταν πίσω σε υπάλληλο του σινεμά μετά την προβολή. Ήταν αυτά εδώ: http://videotechnology.blogspot.com/2009/06/dolby-3d-digital-cinema.html Υπήρξε κανείς που είδε την ταινία και δεν του έδωσαν αυτά? Αν ναι, τότε υποθέτω πως η οπτική εμπειρία ίσως ήταν πολύ υποδεέστερη.

 

Αυτα ειναι απο αλλο 3D συστημα, της Dolby, και απο οτι διαβαζω παιζει να ειναι και καλυτερα. Μια χαρα φαινοταν και τα RealD, αλλα μεχρι να δεις το καλυτερο δεν ξερεις :).

 

Που την ειδες την ταινια ειπαμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο multiplex Odeon στην Κηφισίας τις γιορτές... υποθέτω πως η Εύη ξενέρωσε βλέποντας την ταινία με εκείνα τα γυαλιά - με τα άλλα που την είδα εγώ ήταν χάρμα οφθαλμών. Η πλάκα είναι πως είχαμε πάει στο Mall αρχικά αλλά γινόταν της Πόπης, και σαν οργανωτικό πνεύμα που είμαι ;D ;D πήρα ευθύς αμέσως τηλέφωνο στο Odeon που είναι σχετικά κοντά, και φτάνοντας στο τσακ βρήκαμε θέσεις. Αν την βλέπαμε στο Mall, ίσως κι εγώ να την είχα "πατήσει"... (δεν έχω κάνει συγκριτικό τεστ μεταξύ του ενός και του άλλου αλλά πιθανόν τα πράγματα να είναι όντως έτσι).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε ξέρω αν φταίγαν τα γυαλιά. Εγώ την οθόνη κατηγόρησα γιατί μάλλον υστερούσε σε ύψος. Δηλαδή το 3d σταμάταγε κάπου λίγο πιο πάνω από τα μάτια μου. Αυτό δεν είναι 3d. Αυτό είναι απλά βλέπω μερικά πραγματάκια να βγαίνουν κ λίγο από την οθόνη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(δεν έχω κάνει συγκριτικό τεστ μεταξύ του ενός και του άλλου αλλά πιθανόν τα πράγματα να είναι όντως έτσι).

 

Θα κανω εγω με ολη την κινηματογραφοφιλη παρεα μου με την επομενη ευκαιρια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδα το Avatar στα Odeon στο Kosmopolis και ήταν ποοοοολύ καλά. Τέλεια βασικά. Τα πάντα. Τα γυαλιά ήταν μια χαρά και όχι σαν κάτι σάπια που παίζουν σε άλλους κινηματογράφους (από ό,τι έμαθα αργότερα). Τα "νοικιάζεις". Πριν μπεις στην αίθουσα στα δίνουν, πριν βγεις τα δίνεις. Αλλού μπορείς να τα κρατήσεις.

 

Πάντως 1ον είναι πολύ καλή ταινία, να την δείτε όσοι δεν την είδατε (αν και κάποια πράγματα είναι αρκετά προβλέψιμα)  και 2ον ας πάτε σε κάποιο odeon καλύτερα: για κάθε άλλο cinema δεν άκουσα και τα καλύτερα  ???

Support your local scene.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω την αληθεια, και εγω την ταινια σε odeon την ειδα, και αν μη τι αλλο ηταν ανετα τα γυαλια. Ειδικα για μενα που τα φορουσα πανω απο κανονικα γυαλια, επαιξε το ρολο του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη συγκεκριμένη ταινια οι ανθρωποι (αμερικανοι) είναι οι κακοί της υπόθεσης...

Εμενα μου αρεσε...

Νομιζω ότι ειναι απο τις λίγες ταινιες των χαζοαμερικάνων που περνανε ενα βαθυτερο νόημα... (εννοω την καταστροφή της γης κλπ)

 

Συμφωνω απολυτα φιλε ggeorge εγω δεν πιστευα στα ματια μου... και πηγα με μιση καρδια να το δω...τελικα εφυγα απο την αιθουσα με ανοιχτο το στομα και σκεψεισς που κανω ακομα και τωρα... εναν μηνα μετα...;p Μπορει να ακουγεται τρελο αλλα εγω το ενιωσα ;p κ σιγουρα δν ειναι χαζοαμερικανια...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και όμως.

 

Ειχα δει το τρειλερ και γελουσα...

Ολοι το ιδιο κανουν.

 

Και πας βλεπεις την ταινια(V-MAX SCREEN @ THE MALL-οθονη γηπεδο!)

και εκτος οτι ειναι μια εντελως νεα εμπειρια entertainment εχει πολλα νοηματα αλαζονειας,αυτοκαταστροφης,alter ego,παγανισμου,φυσιολατρειας,οικολογιας και αλλα πολλα και ακρως συγκινητικη.

 

Ειδα και το 2010 και ημουν συνεχεια με τα 5 δακτυλα ανοικτα στραμενα στην οθονη.Αυτο ναι,ηταν Αμερικλανια.

 

Το Αβαταρ εβαλε νεα ορια για την τεχνολογια της διασκεδασης.

Εμενα στα @@ μου,οι Μοντυ Παιθονς με τρελλαινουν,οποτε χετηκα για το blu-ray και αυτες τις μαλακιες,ομως οφειλω να ομολογησω οτι φευγοντας απο το σινεμα,εγω και ολοι οι αλλοι τουλαχιστον ειπαμε οτι ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ΑΞΙΖΕ ΚΑ8Ε ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΕΥΡΩ που δωσαμε και τις 2,5 ωρες της.

 

Και μιας και το forum ειναι μουσικης φυσεως,να τολμησω μια συγκριση με τις συναυλιες των PINK FLOYD. Ειναι υπερπαραγωγες ομως στηριζουν μια μουσικη που δε χωραει αμφισβητηση.Τους κραζουμε? Οχι.Respect.

Και η Βισση ετοιμαζει υπερπαραγωγη.την κραζουμε? Ναι,γιατι μετα απο τα εφε,τα φωτα και τα μπαλετα και 3 καλα τραγουδια του Καρβελιωνα αρχιζουν τα μπουζουκια οι συρτορουμπες και παει στο διαολο η φαση.

 

Μην κραζουμε οτιδηποτε ειναι ενα βημα μπροστα και παει την τεχνολογια και την ολη κουλτουρα στα ακρα.

 

Συμπερασμα:

 

Δεν θα αρεσει σιγουρα σε jazzistes.

Ουτε σε αυτους που θεωρουν καλυτερο κιθαριστα ολων των εποχων τον Hendrix.

 

Δε μιλαω για τη jazz k ton Hendrix.

Απλα δε θα τους αρεσει η ταινια οπως και οτιδηποτε γεμιζει κλαμπ μεγαλυτερο απο το half note και οποιονδηποτε κιθαριστα εχει την ατυχια να...ζει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου