Προς το περιεχόμενο

Λαμπες 12ΑU7 για αναβαθμιση στην προενισχυση?


legion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,εχω ενα ενισχυτη unico se ειναι υβριδικος και φορα στη προενισχυση  2 ecc82(12AU7) και θα ηθελα αν γνωριζει καποιος στην περιπτωση αλλαγης λογο φθορας η λογο πειραματισμων για καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα αξιζει να δοκιμασω καποιες  αλλες η καλυτερες απο αυτες,ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να δοκιμάσεις πολλές και διαφορετικές μάρκες, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο θα υπάρξει ηχητική διαφορά. Μερικές προτεινόμενες μοντέρνας παραγωγής είναι οι Tad (http://www.tubeampdoctor.com/product_info.php?cPath=21_60_63&products_id=737, http://www.thomann.de/be/tad_vorstufenroehre_12au7.htm ή σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας) και οι JJ (http://www.noiz.gr/index.php?topic=171822.0 ή πχ. http://www.thomann.de/be/jj_nn055_roehre_12au7.htm). Θα πρότεινα και Tung Sol αλλά μετά από λίγο googling δεν τις βρήκα σε κάποιο ευρωπαϊκό μαγαζί.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου