Προς το περιεχόμενο

Ηεπιστροφη2- eko


mariopol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια! Ξανα-πειραξα το μπασακι μου και ειπα να το μοιραστω!

Η πρωτη αποπειρα πανω του εγινε καποια στιγμη περσι. το οργανακι ηταν σε οριακη κατασταση εμφανισιακά (σε αντιθεση με τα ηλεκτρικα του) το σωμα ειχε μεγαλα σημαδια, το pickguard σπασιματακια αλλα ευτυχως το μπρατσο ηταν οκ!

Αυτο το λουστροχρωμα που τα βουταγανε αποδειχτηκε μεγαλος μπελας καθως με χειρονακτικο τριψιμο θα χρειαζομουν μηνες ενω το διαβρωτικο δεν του εκανε σχεδον τιποτα!!! ετσι πηγα με την πιο βατη λυση του μερικου τριψιματος , της επιζωραφισης και του καινουργιου λουστρου! (photo1).

Το αποτέλεσμα ηταν οριακα ανεκτο για τα γουστα μου και λιγους μηνες μετα με την βοηθεια του ηλεκτρισμού  ;D το απάλλαξα μια για παντα απο την συμβατική του οψη!

Αν καποιος ξερει τι χρησιμοποιουσαν για να βαφουν αυτα τα οργανα παρακαλω να το μοιραστει μαζι μου! ???

Αφου λοιπον εφτασα στην πεπιεσμενη οδοντογλυφιδα απο την οποια ειναι φτιαγμενο το σωμα και εσκαψα και τα σχεδιακια που ειχα φτιαξει  αρχισα να το βαφω (με ακρυλικα) απευθείας πανω στο ξυλο με σκοπο να σκουρινω τα σκαψιματα για να φαινεται καλυτερα το σχεδιο! Αραιώνοντας το χρωμα το ξυλο κανει καποια "παχνιδισματα" ,τα οποια βοηθουσα με λιγο τριψιμο, δινοντας την αισθηση της παλαίωσης χωρις ομως την τοπικη διαφοροποιηση στην αισθηση του υλικου! με το λουστρακι  ηρθε κι εδεσε! εχω την εντυπωση οτι απο τη στιγμη που εφυγε το αρχικο χρωμα/λουστρο και τα υλικα που χρησιμοποιησα περασαν μεσα στο ξυλο βελτιωθηκε και  ο ηχος!!!  :) μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα σε αυτου του ειδους τα ξυλα βοηθαει η μη χρηση μονοτικου! μπορει να λεω και βλακιες ;D

ευχαριστω! και καλα projects τη νεα χρονια! 

xeko0.jpg.5cea444ab2f470657553d23a8dee02fd.jpg

xeko2.jpg.9646f084bb3e03490e251ff074d2733d.jpg

xeko.jpg.dff3276657185d3bac2d7244228ed336.jpg

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου